SzlafrokSzlory 80 Napisano wczoraj o 14:26 Uspokój gorączkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 420 Napisano wczoraj o 14:28 Bajojajo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 80 Napisano wczoraj o 14:28 Ja ci dam bajojajo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 420 Napisano wczoraj o 15:14 45 minut temu, SzlafrokSzlory napisał: Ja ci dam bajojajo *Ja ci kúrwa dam bajojajo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 3 Napisano wczoraj o 16:07 Czy ktoś będzie tak miły i oświeci mnie, w jaki sposób można obejść standardowe ograniczenie forum (jeden mail jedno konto) w sytuacji, gdy konto zakładam na jednorazowy adrees, a powiadomienia chciałabym otrzymywać na jeden, stały mail? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaaa 63 Napisano wczoraj o 16:12 4 minuty temu, orkiestra księżniczek napisał: Czy ktoś będzie tak miły i oświeci mnie, w jaki sposób można obejść standardowe ograniczenie forum (jeden mail jedno konto) w sytuacji, gdy konto zakładam na jednorazowy adrees, a powiadomienia chciałabym otrzymywać na jeden, stały mail? Może sprobuj w ustawieniach zmienić maila na ten co chcesz żeby przychodziły powiadomienia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 420 Napisano wczoraj o 16:14 6 minut temu, orkiestra księżniczek napisał: Czy ktoś będzie tak miły i oświeci mnie, w jaki sposób można obejść standardowe ograniczenie forum (jeden mail jedno konto) w sytuacji, gdy konto zakładam na jednorazowy adrees, a powiadomienia chciałabym otrzymywać na jeden, stały mail? Tak, w ustawieniach konta można zmienić email. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***** moona i salowa 14 Napisano wczoraj o 16:16 7 minut temu, orkiestra księżniczek napisał: Czy ktoś będzie tak miły i oświeci mnie, w jaki sposób można obejść standardowe ograniczenie forum (jeden mail jedno konto) w sytuacji, gdy konto zakładam na jednorazowy adrees, a powiadomienia chciałabym otrzymywać na jeden, stały mail? zakladasz maila na o2 masz 3 adresy i z 20 aliasow na jednej skrzynce. aliasy sa jak sie wchodzi w opcje pozniej adresy/sygnatury 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 3 Napisano wczoraj o 16:20 2 minuty temu, Onaaaaa napisał: Może sprobuj w ustawieniach zmienić maila na ten co chcesz żeby przychodziły powiadomienia? Przed chwilą, Еlciаа napisał: Tak, w ustawieniach konta można zmienić email. Właśnie kiedy próbuje zmienić adres na ten stały który podawałam przy rejestracji poprzedniego konta, to mam komunikat ze ten adres email jest już używany przez innego użytkownika. Da się to jakoś obejść? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 3 Napisano wczoraj o 16:25 5 minut temu, ***** moona i salowa napisał: zakladasz maila na o2 masz 3 adresy i z 20 aliasow na jednej skrzynce. aliasy sa jak sie wchodzi w opcje pozniej adresy/sygnatury Dzięki, myślałam, że jest jakiś sposób, żeby otrzymywać powiadomienia na ten sam adres bez tworzenia nowych kont. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach