Onaaaa 1673 Napisano 9 Styczeń 4 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: To byś przeplacila siano ja jestem jak zabka w dubaju na 40 piętrze Trudno ale będę myśleć że dobry zakup zrobiłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 187 Napisano 9 Styczeń 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Trudno ale będę myśleć że dobry zakup zrobiłam Dobrze to ujol RymCyma u mnie leżakujom gry aż nakład się skończy wtedy mam pewnom sprzedaż reszta to fobiki albo olewacze różnicy cen lub lubiacy przeplacac za opis czy zdjęcia co dostanom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 187 Napisano 9 Styczeń 24 minuty temu, 250GodzinTak napisał: W życiu żadnej gry nie kupiłam i nikt u mnie w domu nie gra. Ale każdy ma jakiegoś bzika Ja mam tak z książki i muzyką chyba nigdy nie kupiłem nic dla siebie tak po prostu A muzyke raz tatu bo mi się podobal naduk na płycie i nuta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1673 Napisano 9 Styczeń 7 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Dobrze to ujol RymCyma u mnie leżakujom gry aż nakład się skończy wtedy mam pewnom sprzedaż reszta to fobiki albo olewacze różnicy cen lub lubiacy przeplacac za opis czy zdjęcia co dostanom. W koncu skąś ta nazwa leżak musiała się wziąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 187 Napisano 9 Styczeń Filmy kupowałem czasem ogólnie zbieralbym filmy na potęgę jakby byly tanie ale som koszmarnie drogie jak gry a 2h zabawy zamiast 3dni+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 187 Napisano 9 Styczeń No i film się nie skaluje Gre z 2000 można odpalic 4k60 a film z 2000 dvd ma rozdzielczośc 720x576 to jest 20 razy niższa jakość niż 4k. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 187 Napisano 9 Styczeń Czyli inwestując w filmy co kilka lat wszystko jest do kosza vhs vcd dvd bluray niebieski bluray czarny a niedługo 8k pewnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach