Prześcieradła jusz tak 126 Napisano 10 godzin temu Kiedyś myślałem o lego na sztuki ale jak zobaczyłem ile to pracy ze zdjęciami to píepszyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1460 Napisano 10 godzin temu 6 minut temu, ***** moona i salowa napisał: mysle ze moich cyckow nie chce ogladac to ty jestes dla niego jak anastazja a nie ja no i ja mam wiecej gier niz lezak pewnie wiec nie chce wiecej Moich też napewno nie chce bo on już nie lubi kobiet bo są niedobre tak pisał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 126 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, ***** moona i salowa napisał: to se lotto wyslij jak liczysz na lut szczescia a nie na prace Po co jak mój system działa wystarczy 4x więcej wystawić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1460 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Ja np pomieszcze 2500 plyt i nie będzie ich nawet widać wszystko w komody a konsol by weszlo kilkanaście i zacznie się mieszkanie w magazynie Kilkanaście ale zysk większy bo komputery, konsole cena ich wiecej urośnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 126 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Kilkanaście ale zysk większy bo komputery, konsole cena ich wiecej urośnie. Porównywanie maksymalnie 1 konsola = 10 płyt tak to widzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 126 Napisano 10 godzin temu Na konsolach zrobiłem x5 albo x21 i to jest max płyty dajom to samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1460 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Porównywanie maksymalnie 1 konsola = 10 płyt tak to widzę To ile zarabiasz na 1 płytce, drugie tyle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***** moona i salowa 12 Napisano 10 godzin temu 5 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Kiedyś myślałem o lego na sztuki ale jak zobaczyłem ile to pracy ze zdjęciami to píepszyc od 20 lat sprzedaja lego na sztuki nawet na allegro wpisujesz numer klocka i mozesz sobei dokupic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***** moona i salowa 12 Napisano 10 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Moich też napewno nie chce bo on już nie lubi kobiet bo są niedobre tak pisał to by nie wymyslal bzdur o zarabianiu on to robi zeby znowu ameby sie zlecialy i foty wysylaly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 126 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: To ile zarabiasz na 1 płytce, drugie tyle? 5-10-20-30 razy tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 126 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, ***** moona i salowa napisał: od 20 lat sprzedaja lego na sztuki nawet na allegro wpisujesz numer klocka i mozesz sobei dokupic Co nie znaczy że sobie tesz można sprzedawać To że ktoś ma zabke nie znaczy że nie możesz otworzyć po drugiej stronie ulicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 126 Napisano 10 godzin temu 5 minut temu, ***** moona i salowa napisał: to by nie wymyslal bzdur o zarabianiu on to robi zeby znowu ameby sie zlecialy i foty wysylaly Nie interesuje mnie to nie mam czasu na ...y Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1460 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: 5-10-20-30 razy tyle Czyli sporo. To może lepiej te płytki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 126 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Czyli sporo. To może lepiej te płytki. No lepiej bardziej minimalist biznes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1460 Napisano 10 godzin temu 5 minut temu, ***** moona i salowa napisał: to by nie wymyslal bzdur o zarabianiu on to robi zeby znowu ameby sie zlecialy i foty wysylaly Bo to człowiek biznesmen może będą wysyłać ale ja nie wysyłam takich zdjęć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1460 Napisano 10 godzin temu 5 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Nie interesuje mnie to nie mam czasu na ...y Ooo właśnie o tym pisałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1460 Napisano 10 godzin temu 7 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Co nie znaczy że sobie tesz można sprzedawać To że ktoś ma zabke nie znaczy że nie możesz otworzyć po drugiej stronie ulicy A wiesz że dobrze otworzyć obok siebie. U nas zauważyłam właśnie tak jest kilka optyków obok siebie, pizzeria też choć żabki nie widziałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 126 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ooo właśnie o tym pisałam. Mam napięty grafik 2lata sobie odpoczywalem od śmierci matki wystarczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 126 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: A wiesz że dobrze otworzyć obok siebie. U nas zauważyłam właśnie tak jest kilka optyków obok siebie, pizzeria też choć żabki nie widziałam. To tylko działa na korzyść pacz im więcej zabek tym ludzie są przyzwyczajeni do wyzszych cen i nie marudzom to samo z grami Jeden co wystawi gre za 47 zamiast 7 to wariat ale wystawi 10ciu po 40-60 to 7 wykupiom oni sami i klient musi kupić za 45 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1460 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Prześcieradła jusz tak napisał: To tylko działa na korzyść pacz im więcej zabek tym ludzie są przyzwyczajeni do wyzszych cen i nie marudzom to samo z grami Jeden co wystawi gre za 47 zamiast 7 to wariat ale wystawi 10ciu po 40-60 to 7 wykupiom oni sami i klient musi kupić za 45 No mówię ci byly 3 optyki i dziś patrze 4 sie otwiera obok siebie. A niektórzy ci młodzi to oni wolą kupić czesto tam gdzie drożej bo myślą że to jest lepsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 126 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: No mówię ci byly 3 optyki i dziś patrze 4 sie otwiera obok siebie. A niektórzy ci młodzi to oni wolą kupić czesto tam gdzie drożej bo myślą że to jest lepsze. Różne są powody psychologii dlaczego ktoś woli kupić u ciebie ja mam swoje atuty o których nie będą pisał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 126 Napisano 10 godzin temu Na pewno pomaga inyeresowanie się grami od 5 roku życia np w książki filmy jestem zielony albo w karty nawet w lego I często klient tesz pewnie jest zielony jak kupuje bo nie tylko cdbula gra w gry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 126 Napisano 9 godzin temu Mi wylozysz 50 plyt na podłodze i ja zgarne 10 co będą warte x10 w parę mcy lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 126 Napisano 9 godzin temu Inny musi szukać i nie wie pewnie czym się kierować tesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 126 Napisano 9 godzin temu Ja to u takich w sumie liberdowskych kupuje co przebrali plyty sami na oko oni robiom wtopy z miejsca typu 2,5-9,99 zamiast 80-250 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 183 Napisano 9 godzin temu 12 minut temu, Onaaaa napisał: A wiesz że dobrze otworzyć obok siebie. U nas zauważyłam właśnie tak jest kilka optyków obok siebie, pizzeria też choć żabki nie widziałam. u mnie też tak było i splajtowali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 126 Napisano 9 godzin temu Im się pewnie oczy swiecom od tego hurtu z kartonów a od czegoś muszę zacząć później się ogarnie dostawców gdy będzie większa skala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 126 Napisano 9 godzin temu Także poluje na bledne oferty na niecierpliwych negocjuje kupuje i mam średnia max 20 a będzie sprzedaż minimum 200 średnio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WzorowaPaniDomu 20 Napisano 9 godzin temu 27 minut temu, ***** moona i salowa napisał: od 20 lat sprzedaja lego na sztuki nawet na allegro wpisujesz numer klocka i mozesz sobei dokupic Świetna sprawa. Kupiłam tak dzieciakom kilka fajnych pamperków, bo te nowe w sklepach to były jakieś szajbnięte i głównie postaci z filmów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1460 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Różne są powody psychologii dlaczego ktoś woli kupić u ciebie ja mam swoje atuty o których nie będą pisał Ale to tylko internet więc psychologia mało tutaj sie przydaje bo nie rozmawiasz z tym co kupuje. Bardziej ilość sprzedanych i opinie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach