Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Prześcieradła jusz tak

Wróciłem z InPostu tak

Polecane posty

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

Ale to tylko internet więc psychologia mało tutaj sie przydaje bo nie rozmawiasz z tym co kupuje. Bardziej ilość sprzedanych i opinie.

Zdjęcia opis jest kluczowy sprzedawcy majom różne metody można coś dodawac do zamówienia można iść na dokładny opis

Różnie bywa gry są specyficzne jeden sprzedawca pisze okładka europejska drugi zapewnia język pl dubing pl u kogo kupisz 49,99 czy 79,99 

To te same gry...

W życiu żadnej gry nie kupiłam i nikt u mnie w domu nie gra. Ale każdy ma jakiegoś bzika 😄

8 minut temu, mr_Kumpir napisał:

u mnie też tak było i splajtowali

Czasem padną ale może to jest dobre byleby nie było tych sklepów za dużo obok siebie. W sensie ze może 2 ok a 4 juz za dużo.

Najlepiej mieć 1szt na całe allegro albo świat wtedy cena leci w kosmos albo się po prostu sprzeda u ciebie dlatego biorę kazdy tytuł bo wystarczy mi sprzedaż 4szt żeby 200 wyszla darmo a ktoś może mieć chęć na coś kompletnie niszowe które dzisiaj nikt nie chce choćby ytber chce nagrać i mieć pudełko w ręku 

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

W życiu żadnej gry nie kupiłam i nikt u mnie w domu nie gra. Ale każdy ma jakiegoś bzika 😄

Kiedyś kupowaliśmy i graliśmy z braćmi a potem to dla syna. A teraz juz nie.

5 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał:

Zdjęcia opis jest kluczowy sprzedawcy majom różne metody można coś dodawac do zamówienia można iść na dokładny opis

Różnie bywa gry są specyficzne jeden sprzedawca pisze okładka europejska drugi zapewnia język pl dubing pl u kogo kupisz 49,99 czy 79,99 

To te same gry...

Ja bym kupiła u ciebie bo ty sie znasz pisałeś.

4 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Różne bywa kupiłem gre za 35,99 i 58,99 i ta tańsza dokładnie taka sama nawet lepiej bo nie ma szpecacej wlepy na folii

Inny przykład kupiłem za 24,99 i 29,99 i ta pierwsza folia porwana okładka z niemieckim pegi brzydactwo a ta druga angielskim z wlepom oficjalnej dystrybucji cenegi

Ta za 30 ma potencjał na x kilkanaście nawet ta za 25 żaden może 50 od niechcenia trzeba mieć dobry towar dostępny 

4 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał:

To byś przeplacila siano ja jestem jak zabka w dubaju na 40 piętrze 

Trudno ale będę myśleć że dobry zakup zrobiłam 😆

2 minuty temu, Onaaaa napisał:

Trudno ale będę myśleć że dobry zakup zrobiłam 😆

Dobrze to ujol RymCyma u mnie leżakujom 😆 gry aż nakład się skończy wtedy mam pewnom sprzedaż reszta to fobiki albo olewacze różnicy cen lub lubiacy przeplacac za opis czy zdjęcia co dostanom. 

24 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Ja mam tak z książki i muzyką chyba nigdy nie kupiłem nic dla siebie tak po prostu 

A muzyke raz tatu bo mi się podobal naduk na płycie i nuta 

7 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał:

Dobrze to ujol RymCyma u mnie leżakujom 😆 gry aż nakład się skończy wtedy mam pewnom sprzedaż reszta to fobiki albo olewacze różnicy cen lub lubiacy przeplacac za opis czy zdjęcia co dostanom. 

W koncu skąś ta nazwa leżak musiała się wziąć 😆

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się