Prześcieradła jusz tak 126 Napisano 13 godzin temu System działa pozdrawiam hejterow liberdowsky Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 878 Napisano 13 godzin temu I co dziś oddałeś do Inpostu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 183 Napisano 13 godzin temu ja też kupiłem czarno koszule Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 878 Napisano 12 godzin temu 1 godzinę temu, mr_Kumpir napisał: ja też kupiłem czarno koszule Tak bez mierzenia? Hm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 183 Napisano 11 godzin temu 9 minut temu, 250GodzinTak napisał: Tak bez mierzenia? Hm większość rzeczy tak kupuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 183 Napisano 11 godzin temu mierzę se w domu jak nie pasuje można odesłać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***** moona i salowa 12 Napisano 11 godzin temu 1 godzinę temu, Prześcieradła jusz tak napisał: System działa pozdrawiam hejterow liberdowsky tez pozdrawiam i tez wrocilem wiec nie zazroszcze ci :d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 878 Napisano 11 godzin temu Lwice już zablokowane przez świra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WzorowaPaniDomu 20 Napisano 11 godzin temu 20 minut temu, mr_Kumpir napisał: można Jakby co to ja nie jestem krejzi chyba że zmieniłeś bazę obserwowanych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Glut Out 9 Napisano 11 godzin temu 2 godziny temu, Prześcieradła jusz tak napisał: System działa pozdrawiam hejterow liberdowsky Takie uciazliwce jak to cos odczepia sie jedynie wtedy jak dochodzi do konfrontacji fizycznej, innymi slowy strzal w pysk zalatwilby sprawe, bo zauwaz ze niezaleznie od tego co by nie napisac to jest zle w ocenie tego trolla. Czemu nie pojdzie sobie na inny temat ? bo nikt z nim nie chce gadac i buja sie na moich wpisach frajer do bicia. Glowe daje, ze to jest bardzo samotny osobnik na wozku i w jego otoczeniu ludzie uciekaja od niego, bo kto by chcial dzielic czas z kims tak podlym, wiec tutaj domaga sie uwagi. Nic do trolla nie trafia. Szkoda mi kasy bo skompromitowalbym to to totalnie. Ale jak juz pisalem czas dziala na jego niekorzysc z uwagi na jego wiek i sposob jest przykry ale cel syczytny. Ja staram sie omijac to to bo jest toksyczne i mam pelne prawo podjac takie a nie inne kroki. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1460 Napisano 11 godzin temu 2 godziny temu, Prześcieradła jusz tak napisał: System działa pozdrawiam hejterow liberdowsky Kupiłeś donuty? Dostałeś 2 chleby za darmo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 126 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Kupiłeś donuty? Dostałeś 2 chleby za darmo? Nie bo kupon byl jednorazowy a nie chce mi się oszukiwać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 126 Napisano 11 godzin temu 1 godzinę temu, 250GodzinTak napisał: I co dziś oddałeś do Inpostu? Gre i teraz mam na 17-50 następnych gier Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1460 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał: Gre i teraz mam na 17-50 następnych gier To po ile te gry są? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 126 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: To po ile te gry są? 5-15-20 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 126 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: To po ile te gry są? No ogólnie od 2,5 do 45 biorę ale średnia wychodzi dużo mniejsza niż 45 bardziej 15 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1460 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: No ogólnie od 2,5 do 45 biorę ale średnia wychodzi dużo mniejsza niż 45 bardziej 15 Ale żeby sprzedać drożej to czekanie pewnie kilka lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***** moona i salowa 12 Napisano 11 godzin temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: To po ile te gry są? po 400 dolarow dla syna szejka ale ty jak pokazesz lezaczkowi cycki to ci sprzeda za 40zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 126 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ale żeby sprzedać drożej to czekanie pewnie kilka lat? Zależy niektóre dile mogą być od razu na allegro inne od razu na ebay inne kilka lat max ja pierwszom partie mam z 2021 to mam płynność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1460 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, ***** moona i salowa napisał: po 400 dolarow dla syna szejka ale ty jak pokazesz lezaczkowi cycki to ci sprzeda za 40zl Nie potrzeba mi gier także opada ale ty możesz się z leżakiem jakoś dogadać i może ci za darmo odda jedną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***** moona i salowa 12 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał: Zależy niektóre dile mogą być od razu na allegro inne od razu na ebay inne kilka lat max ja pierwszom partie mam z 2021 to mam płynność dzieci teraz potrafia kupic na aliexpres czy ibeju lezak tak samo chinole i angole sprzedaja juz w pl wszystko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1460 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Zależy niektóre dile mogą być od razu na allegro inne od razu na ebay inne kilka lat max ja pierwszom partie mam z 2021 to mam płynność A nie lepiej kupić konsole? Bo widać drożeją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***** moona i salowa 12 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie potrzeba mi gier także opada ale ty możesz się z leżakiem jakoś dogadać i może ci za darmo odda jedną mysle ze moich cyckow nie chce ogladac to ty jestes dla niego jak anastazja a nie ja no i ja mam wiecej gier niz lezak pewnie wiec nie chce wiecej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 126 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, ***** moona i salowa napisał: dzieci teraz potrafia kupic na aliexpres czy ibeju lezak tak samo chinole i angole sprzedaja juz w pl wszystko. Nie każdy importuje niektórzy wolą mieć na jutro zarobki 9000 plyta 200zl zamiast 20 to dla nich olac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 126 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: A nie lepiej kupić konsole? Bo widać drożeją. Elektronika to automatycznie vat bo nie podlega zwoonieniu jak papierosy Czyli sprzedaz 1 konsole a potem wszystkie gry trzeba będzie oddać 23% podatku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 126 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: A nie lepiej kupić konsole? Bo widać drożeją. Dużo wygodniej jest wyslac płytę małe opakowanie duzy zysk x5-40 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***** moona i salowa 12 Napisano 10 godzin temu 5 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Nie każdy importuje niektórzy wolą mieć na jutro zarobki 9000 plyta 200zl zamiast 20 to dla nich olac zarobki 9k to sa niskie a ci z wysokim sa bardziej oszczedni zwykle niz golasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 126 Napisano 10 godzin temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: A nie lepiej kupić konsole? Bo widać drożeją. Ja np pomieszcze 2500 plyt i nie będzie ich nawet widać wszystko w komody a konsol by weszlo kilkanaście i zacznie się mieszkanie w magazynie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 126 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, ***** moona i salowa napisał: zarobki 9k to sa niskie a ci z wysokim sa bardziej oszczedni zwykle niz golasy W tamtym roku 11tys w tym chciałbym 4x lepiej i to utrzyjac i mi nie obchodzi 99% ludzi tylko ten 1% co mu wszystko jedno ile placi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***** moona i salowa 12 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Prześcieradła jusz tak napisał: W tamtym roku 11tys w tym chciałbym 4x lepiej i to utrzyjac i mi nie obchodzi 99% ludzi tylko ten 1% co mu wszystko jedno ile placi to se lotto wyslij jak liczysz na lut szczescia a nie na prace Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach