Cold Updraft 24 Napisano wczoraj o 13:28 Aperitif… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 66 Napisano wczoraj o 14:02 33 minuty temu, Cold Updraft napisał: Aperitif… Ja podziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 66 Napisano wczoraj o 14:04 35 minut temu, Cold Updraft napisał: Aperitif… Ta róża mi się podoba u Ciebie. Ciekawe czy wszystkie Grety, Rity Margarety lubią czerwone róże. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cold Updraft 24 Napisano wczoraj o 14:06 2 minuty temu, Margherite napisał: Ta róża mi się podoba u Ciebie. Ciekawe czy wszystkie Grety, Rity Margarety lubią czerwone róże. Jest piękna.. wszystkie róże są piękne. A najbardziej lubiłam zawsze herbaciane… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 66 Napisano wczoraj o 14:14 (edytowany) 8 minut temu, Cold Updraft napisał: Jest piękna.. wszystkie róże są piękne. A najbardziej lubiłam zawsze herbaciane… To ja czerwone lub różowe. Ale wszystkie są cudowne. Herbacianą miała moja babcia kiedyś w ogródku Inne też miała. Miałam może 6 lat i potem dużo więcej i zawsze wąchałam rankiem zroszone róże. Na koniec roku szkolnego mi ucinała różyczkę dla pani, ja wybierałam. Co za czasy były..... Widzę jak dziś ogródek, studnia na korbę i róże pod siatką Ta aura ranka i zapachu róż na zawsze się utrwaliła. Trochę zieleniny miała rzodkiewka truskawka.Reszta na polu za domem, bo ziemia lepsza. Edytowano wczoraj o 14:17 przez Margherite Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 88 Napisano wczoraj o 14:26 Już chlanie zaczynasz. Trzustka ci siadzie i zgnije wątroba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cold Updraft 24 Napisano wczoraj o 16:26 1 godzinę temu, SzlafrokSzlory napisał: Już chlanie zaczynasz. Trzustka ci siadzie i zgnije wątroba. Chyba ty zgniłocho. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 898 Napisano wczoraj o 16:27 Wole kawę 🩵 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 88 Napisano wczoraj o 16:27 Przed chwilą, Cold Updraft napisał: Chyba ty zgniłocho. Jest sobota i można tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cold Updraft 24 Napisano wczoraj o 16:28 2 godziny temu, Margherite napisał: To ja czerwone lub różowe. Ale wszystkie są cudowne. Herbacianą miała moja babcia kiedyś w ogródku Inne też miała. Miałam może 6 lat i potem dużo więcej i zawsze wąchałam rankiem zroszone róże. Na koniec roku szkolnego mi ucinała różyczkę dla pani, ja wybierałam. Co za czasy były..... Widzę jak dziś ogródek, studnia na korbę i róże pod siatką Ta aura ranka i zapachu róż na zawsze się utrwaliła. Trochę zieleniny miała rzodkiewka truskawka.Reszta na polu za domem, bo ziemia lepsza. Wszystkie są cudowne. Tak jak i piwonie, niezapominajki, maki, astry, chabry, i ogólnie wszystkie polne kwiatki. jak i również lilie. 🪷 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cold Updraft 24 Napisano wczoraj o 16:28 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Wole kawę 🩵 Spokojne rodzinne spotkanie. Raptem 3 drink. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaaa 73 Napisano wczoraj o 17:07 38 minut temu, KochamElciê napisał: ja sobie wlasnie pije zimnego cydra o smaku blood orange, a drugi mrozi sie w zamrazarce xD juz lekka faza, bo mam slaby leb Masz zamrażarkę w namiocie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaaa 73 Napisano wczoraj o 17:07 38 minut temu, Cold Updraft napisał: Spokojne rodzinne spotkanie. Raptem 3 drink. Dużo Szloruś, ale wiemy ze do teatru potrzeba ci jeszcze trochę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 677 Napisano wczoraj o 20:52 Nowy rok i jeszcze bardziej nayebana ty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 88 Napisano wczoraj o 20:53 Nowy rok nowa sråka 🥳 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cold Updraft 24 Napisano wczoraj o 20:54 1 minutę temu, Malowany napisał: Nowy rok i jeszcze bardziej nayebana ty. Nie zaczepiaj mnie, bo nie twoja liga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 677 Napisano wczoraj o 20:54 Przed chwilą, SzlafrokSzlory napisał: Nowy rok nowa sråka 🥳 Co tam kocie. Gra? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 88 Napisano wczoraj o 20:55 Przed chwilą, Malowany napisał: Co tam kocie. Gra? Coś tam gra. A u cię? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 677 Napisano wczoraj o 20:55 Przed chwilą, Cold Updraft napisał: Nie zaczepiaj mnie, bo nie twoja liga. Myślałem, że lubisz jak ciągnę za włosy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 677 Napisano wczoraj o 20:56 Przed chwilą, SzlafrokSzlory napisał: Coś tam gra. A u cię? Kiedyś zagra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 88 Napisano wczoraj o 20:57 Przed chwilą, Malowany napisał: Kiedyś zagra. Optymistą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cold Updraft 24 Napisano wczoraj o 20:57 Przed chwilą, Malowany napisał: Myślałem, że lubisz jak ciągnę za włosy. Moich włosów się nie dotyka, a spróbowałbyś to pożałowałbyś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 677 Napisano wczoraj o 20:57 Przed chwilą, SzlafrokSzlory napisał: Optymistą. Marzyciel. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 677 Napisano wczoraj o 20:58 Przed chwilą, Cold Updraft napisał: Moich włosów się nie dotyka, a spróbowałbyś to pożałowałbyś. Nawet nad kiblem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 677 Napisano wczoraj o 20:59 1 minutę temu, Cold Updraft napisał: Moich włosów się nie dotyka, a spróbowałbyś to pożałowałbyś. Ja niegroźny. Zluzj majty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 88 Napisano wczoraj o 20:59 2 minuty temu, Malowany napisał: Marzyciel. Wolę słowo fantasta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cold Updraft 24 Napisano wczoraj o 21:00 1 minutę temu, Malowany napisał: Ja niegroźny. Zluzj majty. Nabierz ogłady. Żegnam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 677 Napisano wczoraj o 21:06 5 minut temu, Cold Updraft napisał: Nabierz ogłady. Żegnam. Tutaj u mnie na próżno jej szukać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cold Updraft 24 Napisano wczoraj o 21:12 5 minut temu, Malowany napisał: Tutaj u mnie na próżno jej szukać. Więc właśnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 677 Napisano wczoraj o 21:13 Przed chwilą, Cold Updraft napisał: Więc właśnie Już się nie czepiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach