majtki z dziurką 2 Napisano 13 godzin temu ileż można czekać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 83 Napisano 13 godzin temu Mnie bardziej zastanawia, kiedy ja będę miał dziewczynę? Drugie pytanie i być może ważniejsze, kiedy ja będę miał własne pieniądze choćby małe, ciasne, ale własne. W przypadku związku miewam wątpliwości, czy warto w nim być, natomiast w przypadku posiadania własnych i stałych pieniędzy nie mam wątpliwości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 83 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Daniel86 napisał: Mnie bardziej zastanawia, kiedy ja będę miał dziewczynę? Drugie pytanie i być może ważniejsze, kiedy ja będę miał własne pieniądze choćby małe, ciasne, ale własne. W przypadku związku miewam wątpliwości, czy warto w nim być, natomiast w przypadku posiadania własnych i stałych pieniędzy nie mam wątpliwości. Ludzi z orzeczeniem też szukają. Co za problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majtki z dziurką 2 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, KochamElciê napisał: nigdy xD to tak jak ty, ale ja gejem nie zostanę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pulpa LOL XD 3 Napisano 13 godzin temu JAK ZOSTANIESZ MILIONEREM JAK LEŻAK I ZOPERUJESZ SOBIE PAPE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majtki z dziurką 2 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, KochamElciê napisał: Nimfa i tak woli Filipa Filip woli facetów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żabojad 0 Napisano 12 godzin temu 1 godzinę temu, majtki z dziurką napisał: to tak jak ty, ale ja gejem nie zostanę Już zostałeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żabojad 0 Napisano 12 godzin temu 40 minut temu, majtki z dziurką napisał: Oczywiście że nie, przecież to obrzydliwe. A o Nimfe będę walczył Dawid P już zdobył jej serce swoimi nudesami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach