+RC+ 48 Napisano sobota o 18:16 (edytowany) Zaraz Małysz w Willingen będzie skakał. Adaś, trzymamy kciuki! Edytowano sobota o 18:16 przez +RC+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaaa 93 Napisano sobota o 18:17 On jeszcze żyje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 48 Napisano sobota o 18:19 1 minutę temu, Onaaaaa napisał: On jeszcze żyje? Tak, jeszcze leci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majtki z dziurką 2 Napisano sobota o 18:20 4 minuty temu, +RC+ napisał: Zaraz Małysz w Willingen będzie skakał. Adaś, trzymamy kciuki! 2001 rok... Piękne czasy ja miałem wtedy 10 a kobiety podobno miały jeszcze owłosione ciipki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 48 Napisano sobota o 18:23 2 minuty temu, majtki z dziurką napisał: 2001 rok... Piękne czasy ja miałem wtedy 10 a kobiety podobno miały jeszcze owłosione ciipki Trzeba trenera Tajnera zapytać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 95 Napisano sobota o 18:28 Nie lubię sportu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majtki z dziurką 2 Napisano sobota o 18:29 1 minutę temu, SzlafrokSzlory napisał: Nie lubię sportu. Widać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 430 Napisano sobota o 18:31 Ja miałam wtedy 11 lat. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żabojad 2 Napisano sobota o 18:32 10 minut temu, majtki z dziurką napisał: 2001 rok... Piękne czasy ja miałem wtedy 10 a kobiety podobno miały jeszcze owłosione ciipki To były czasy jak Radek z Mariuszem wkładał ci kredki do duupy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 95 Napisano sobota o 18:32 2 minuty temu, majtki z dziurką napisał: Widać A co to ma do oglądania jelopie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach