+RC+ 37 Napisano 20 godzin temu (edytowany) Zaraz Małysz w Willingen będzie skakał. Adaś, trzymamy kciuki! Edytowano 20 godzin temu przez +RC+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaaa 72 Napisano 20 godzin temu On jeszcze żyje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 37 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaaa napisał: On jeszcze żyje? Tak, jeszcze leci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majtki z dziurką 2 Napisano 20 godzin temu 4 minuty temu, +RC+ napisał: Zaraz Małysz w Willingen będzie skakał. Adaś, trzymamy kciuki! 2001 rok... Piękne czasy ja miałem wtedy 10 a kobiety podobno miały jeszcze owłosione ciipki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 37 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, majtki z dziurką napisał: 2001 rok... Piękne czasy ja miałem wtedy 10 a kobiety podobno miały jeszcze owłosione ciipki Trzeba trenera Tajnera zapytać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 83 Napisano 20 godzin temu Nie lubię sportu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majtki z dziurką 2 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, SzlafrokSzlory napisał: Nie lubię sportu. Widać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 427 Napisano 20 godzin temu Ja miałam wtedy 11 lat. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żabojad 0 Napisano 20 godzin temu 10 minut temu, majtki z dziurką napisał: 2001 rok... Piękne czasy ja miałem wtedy 10 a kobiety podobno miały jeszcze owłosione ciipki To były czasy jak Radek z Mariuszem wkładał ci kredki do duupy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 83 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, majtki z dziurką napisał: Widać A co to ma do oglądania jelopie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach