Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Margherite

Cały czas...

Polecane posty

7 minut temu, Onaaaa napisał:

No bo przecież można rozmawiać z innymi a z tym co ma coś powiedzmy na mnie nie gadać a jak chce niech sobie pisze do siebie i knuje z hejterami. Nie trudne to 🙂

On mowi o sobie wiec zadajesz te pytania wilkowi jako czerwony kapturek:p to on działa na ‚hakach’.

Przed chwilą, czerwony nadolbrzym napisał:

ty się też wazoniarzu doinformuj, bo jak na przegrywa z 20-letnim stażem bardzo często mylisz użytkowników 😄 

No tępy jesteś jeżeli wyczytałeś gdzieś,że jest z Podlasia niebieska karto 😁 

O, przeskoczyło, smuteczek, najważniejsze moje posty w temacie pozostaną nietknięte przez ew blok 😃 tak ze jezowa czytaj.

Edytowano przez Onaaaaa

2 minuty temu, choroszcza jukon welcome napisał:

Pozwól że cię uświadomię amebo to on ma na ciebie 🤣 Ty masz całkowite zero, bo jego zdjecia zielonych oczysk i inne to fejczury a on ma twoje prawdziiiwki 🤣 Poza tym jesteś tak głupia, ze pewnie podałaś mu niemal gdzie nawet mieszkasz na tym podlasiu a on cię karmił jedynie kłamstwami 🤣🤣🤣

No to niech sobie ma i co? Wiem że nic nie wywali. Ja nawet mając coś na kogokolwiek nie wywaliłabym tego tu na forum więc nieważne jest czy coś mam choć mam niemało i na kilka osób tutaj.

Jakie Podlasie? 🤔

• Haha 1

10 minut temu, Śliwka z Grójca napisał:

Nie zrozumiałeś to ci wyjaśnię. Siedzisz tu ile, 20 lat? Trzymasz się kurczowo i wracasz nawet po kompromach jukońskich, pedo tekstach, nawet prosisz żeby ci zakłądano konto jak sam nie umiesz. I sapiesz do dziewczyny która tu jest pewnie ze 3 lata że nie ma życia poza forum 😄 Ośmieszasz się, jeśli nadal nie załapałeś 🙂

Ta, wiem, zaraz mi wytkniesz ile tu siedzę. Nieważne że to nieistotne w kwestii robienia z siedzących tu dużo krócej  nolajfów, byle piłeczkę odbić.

🏆

2 minuty temu, Onaaaaa napisał:

Ja byłam trochę bardziej czujna wiec o mnie nic nie wie, ale wyobraz sobie z takiej bzdury jak alergia na nikiel potrafił sobie urządzić powod do wyzwisk, to jeszcze przed twoimi czasami, ale dobry rok zapluwał sie o tej alergii ze jakos paskudnie wygladam ze nie wychodzę z domu 😃 jakies bzdury. Oczywiscie mi to wisi bo ja tej alergii na co dzień nie zauważam nawet ale wyobraz sobie co by było gdyby mu podała coś o sobie jakies daje zdjecie?

co do zdjęc to jak sie wqrwil to latam ze zdj Marys i Ewki w avatarze jako ‚kara’ dla tych którzy mieli z niego beke

Koło uja mi lata twoja alergia podeszfo , ale jak skaczesz to można ten fakt wykorzystać i tak to działa .😁

6 minut temu, Get Оut napisał:

Można ale ktoś taki byłby pierwszy w historii tego forum 😁

Zawsze musi być ten pierwszy raz 😆

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

No to niech sobie ma i co? Wiem że nic nie wywali. Ja nawet mając coś na kogokolwiek nie wywaliłabym tego tu na forum więc nieważne jest czy coś mam choć mam niemało i na kilka osób tutaj.

Jakie Podlasie? 🤔

Do leżaka też pisał że jest z Podlasia i widocznie ma jakieś kompleksy pod tym kątem .😅

7 minut temu, Get Оut napisał:

Jakich ty dopuściłeś się komprom skoro musisz przebierać się aż za babę , a podsumowanie działalności tutki i jej profil hejterski to nie czepianie się tylko stwierdzenie faktów.😁

No i tyle zrozumiał z tego, że wychodzi na hipokrytę. Odpalił swoje bajkopisarstwo o przebierankach i kompromach których nie widział nikt 🙂

1 minutę temu, SzlafrokSzlory napisał:

Drama tajm. Weźcie się pokloccie o coś nowego bo nie ma co czytac

Dawaj kłócimy się.

1 minutę temu, SzlafrokSzlory napisał:

Nie ma nic nowego bo każdy uważa na każde słowo 😁

5 minut temu, Onaaaa napisał:

Jakie Podlasie? 🤔

Ty to ty a on to on. Łaska swira na pstrym koniu jedzie. Na razie mu slodzisz i jest git. Ja tez kiedys byłam miła i było git. A patrz co jest teraz;) wykorzystuje każda najmniejsza informacje która pozyskał żeby ukręcić z tego hejt (ze to jest zenujace i 10x przekręcone z bezradności ze nie ma nic konkretnego to inna kwestia).

wierz mi ze jakbys mu sie postawiła np co do tych tekstow peedo to byłoby inaczej ale ty w kolko mu przyklaskujesz wiec nie ma na razie takiej sytuacji żeby sie mścił bo za co? Za przymilanie ma cie hejtowac?

pomysl czasem jeżyku. Jak ci 10 osób mowi ze jesteś pijana to może warto to sprawdzić 

Edytowano przez Onaaaaa

4 minuty temu, Get Оut napisał:

Koło uja mi lata twoja alergia podeszfo , ale jak skaczesz to można ten fakt wykorzystać i tak to działa .😁

Haha serio kolo uja ci lata? To nie pamietasz już tematu ‚niklowcow’? Haha jesteśmy świadkami kolejnej spektakularnej amnezji 😃 nie było jukonu , nie było ‚niklowcow’ nie było nawet libeda potrąconego przez tir 😃

Edytowano przez Onaaaaa

Przed chwilą, Get Оut napisał:

Nie ma nic nowego bo każdy uważa na każde słowo 😁

Chùj9wo tu jest codziennie te same ritardy

• Haha 1

1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał:

No i tyle zrozumiał z tego, że wychodzi na hipokrytę. Odpalił swoje bajkopisarstwo o przebierankach i kompromach których nie widział nikt 🙂

Napisał typ który ukrywa się jak zwyrol , a chciałby kogoś rozliczać ubecki pomiot.😅

• Haha 1

Przed chwilą, SzlafrokSzlory napisał:

Ale o co wszystko już zostało pojasnione

No ja Cię będę wyzywać a Ty mnie. ;pp

1 minutę temu, Get Оut napisał:

Do leżaka też pisał że jest z Podlasia i widocznie ma jakieś kompleksy pod tym kątem .😅

Nogdy nie bylam na Podlasiu a już któryś raz słyszę że tam mieszkam i że ci nawet adres pisałam 😅

2 minuty temu, Onaaaaa napisał:

Ty to ty a on to on. Łaska swira na pstrym koniu jedzie. Na razie mu slodzisz i jest git. Ja tez kiedys byłam miła i było git. A patrz co jest teraz;) wykorzystuje każda najmniejsza informacje która pozyskał żeby ukręcić z tego hejt (ze to jest zenujace i 10x przekręcone z bezradności ze nie ma nic konkretnego to inna kwestia).

wierz mi ze jakbys mu sie postawiła np co do tych tekstow to byłoby inaczej ale ty w kolko mu przyklaskujesz wiec nie ma na razie takiej sytuacji żeby sie mścił bo za co? Za przymilanie ma cie hejtowac?

pomysl czasem jeżyku. Jak ci 10 osób mowi ze jesteś pijana to może warto to sprawdzić 

Przekłamywanie faktów na potrzeby hejtów  to akurat twoja domena podszywie .😁

5 minut temu, SzlafrokSzlory napisał:

Może ty zacznij.

Nogdy nie bylam na Podlasiu a już któryś raz słyszę że tam mieszkam i że ci nawet adres pisałam 😅

Uff to znaczy ze chociaz tego mu nie podałaś. To dobrze 😛 

Też nie byłem w wielu miejscach , ale narzeczony tutki zwyrol widział mnie i nie przetłumaczysz.😅

1 minutę temu, Spaghetti... napisał:

''Rozstrzelaj'' niektórych Ela :classic_cool:

Bardzo chętnie, jakby nie karali za to to większość z tego forum pod mur i rozstrzelac jak kaczki. 😄  

Przed chwilą, Onaaaaa napisał:

Uff to znaczy ze chociaz tego mu nie podałaś. To dobrze 😛 

Podała i nie mieszka tam gdzie munek pisał tępa pało 😆 

8 minut temu, Onaaaa napisał:

Jakie Podlasie? 🤔

Srakie amebo 🤣 Niewazne gdzie lezy twoja średniowieczna wiocha, ważne ze on wie skad jesteś, bo mu powiedziałas, a ty nie wiesz o nim niczego prawdziwego i niczego po czym mogłabys go namierzć bo to rasowy kłamca i paranoik 🤣🤣🤣

Przed chwilą, Еlciаа napisał:

Bardzo chętnie, jakby nie karali za to to większość z tego forum pod mur i rozstrzelac jak kaczki. 😄  

Ty się nadajesz do kartelu na rzeznika. Widziałaś filmy z dekapitacji meksykańskich?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się