Spaghetti... 471 Napisano 9 godzin temu (edytowany) Czas na wypad stąd. Edytowano 9 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cold Updraft 20 Napisano 9 godzin temu Który to już raz ten Mickey Rourke wita kafeterię? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 244 Napisano 8 godzin temu Zaraz zablokują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1464 Napisano 8 godzin temu Napewno zablokują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1464 Napisano 8 godzin temu Privy też caly czas blokują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 244 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Privy też caly czas blokują. Zmieniłem klawiaturę nie mogę wklejać. https://youtu.be/rxDR4SG_DCc?si=vC-4jsvkIJvCCsr5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1464 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Zmieniłem klawiaturę nie mogę wklejać. To chyba zmieniłeś na gorszą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 244 Napisano 8 godzin temu Ten piosenkarz Timberlake teraz jest bezdomny i pije alkoholu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 244 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: To chyba zmieniłeś na gorszą? Tamta przeszkadzała mi w pisaniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 471 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, Cold Updraft napisał: Który to już raz ten Mickey Rourke wita kafeterię? Wiem Gina, potrafię być złośliwy, ale szczery Mam nadzieję, że miło spędzasz wieczór i noc Edytowano 8 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1464 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Ten piosenkarz Timberlake teraz jest bezdomny i pije alkoholu. Bezdomni piją bo podobno tylko już to im pozostało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 244 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Bezdomni piją bo podobno tylko już to im pozostało. Ten co śpiewał wylądował na ulicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1464 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Tamta przeszkadzała mi w pisaniu. Jak może klawiatura przeszkadzać w pisaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cold Updraft 20 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Wiem Gina, potrafię być złośliwy, ale szczery Mam nadzieję, że miło spędzasz wieczór i noc Spędzam go miło z tatusiem słuchamy na yt muzyki starej i pijemy piwko. 🩷 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 244 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Jak może klawiatura przeszkadzać w pisaniu Nie wiem teraz mam lepiej. Tamta makabra była. Znasz lepszą klawiature Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cold Updraft 20 Napisano 8 godzin temu Chuck Berry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 886 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Ten co śpiewał wylądował na ulicy. Straszne. A skąd to wiesz? Widziałeś go, czy pozyskałeś wiedzę z Pudełka? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1464 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Ten co śpiewał wylądował na ulicy. W życiu wszystko możliwe. Powinien prosić fanów o pomoc finansową Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 244 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Straszne. A skąd to wiesz? Widziałeś go, czy pozyskałeś wiedzę z Pudełka? Jak znajdę podam o ile nie z blokują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 886 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: W życiu wszystko możliwe. Powinien prosić fanów o pomoc finansową Teraz jest moda na Spotted w całej Polsce, że ktoś podaje się za samotną matkę z niepełnosprawną córką i prosi o zapłacenie rachunku za prąd. Twierdząc, że zaraz odetną i odda po wypłacie Blik na telefon mile widziany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 244 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Straszne. A skąd to wiesz? Widziałeś go, czy pozyskałeś wiedzę z Pudełka? Pomyliłem ten zespół co bobka słucha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1464 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Teraz jest moda na Spotted w całej Polsce, że ktoś podaje się za samotną matkę z niepełnosprawną córką i prosi o zapłacenie rachunku za prąd. Twierdząc, że zaraz odetną i odda po wypłacie Blik na telefon mile widziany Kiedyś widziałam jak byla zbiórka i chłopak zbierał na telefon i bylo napisane że w szkole się z niego śmieją a rodziców nie stać i miał wpłacone nawet trochę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 244 Napisano 8 godzin temu o ten jest żulem bezdomnym https://youtu.be/6M6samPEMpM?si=QjAA82C_hRw2nONx 8 minut temu, 250GodzinTak napisał: Straszne. A skąd to wiesz? Widziałeś go, czy pozyskałeś wiedzę z Pudełka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 471 Napisano 8 godzin temu 8 minut temu, Cold Updraft napisał: Spędzam go miło z tatusiem słuchamy na yt muzyki starej i pijemy piwko. 🩷 Cieszę się i życzę Wam przyjemnego słuchania i picia, bo też piwko lubię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cold Updraft 20 Napisano 8 godzin temu Siła … młodość ….. Nadzieja za czymś głupim ? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 886 Napisano 8 godzin temu 15 minut temu, Fifofa napisał: Pomyliłem ten zespół co bobka słucha. Jaki bobek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 886 Napisano 8 godzin temu 12 minut temu, Onaaaa napisał: Kiedyś widziałam jak byla zbiórka i chłopak zbierał na telefon i bylo napisane że w szkole się z niego śmieją a rodziców nie stać i miał wpłacone nawet trochę Dzieciom się nie odmawia, a ja wpłacam na schroniska dla zwierząt. W poniedziałek jadę z kocami, kołdrami i poduszkami dla zwierząt, plus karma. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 244 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Jaki bobek? Zakazane słowo chyba odblokowali boniblu inaczej bobka Słucha tego z tego zespołu teraz jest żulem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1464 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Fifofa napisał: Zakazane słowo chyba odblokowali boniblu inaczej bobka Słucha tego z tego zespołu teraz jest żulem Może żulem chciał być? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***** moona i salowa 18 Napisano 8 godzin temu widmok juz spi ze temat niezablokowany ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach