Spaghetti... 472 Napisano 18 godzin temu (edytowany) Czas na wypad stąd. Edytowano 18 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cold Updraft 23 Napisano 18 godzin temu Który to już raz ten Mickey Rourke wita kafeterię? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 246 Napisano 18 godzin temu Zaraz zablokują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1467 Napisano 18 godzin temu Napewno zablokują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1467 Napisano 18 godzin temu Privy też caly czas blokują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 246 Napisano 18 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Privy też caly czas blokują. Zmieniłem klawiaturę nie mogę wklejać. https://youtu.be/rxDR4SG_DCc?si=vC-4jsvkIJvCCsr5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1467 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Zmieniłem klawiaturę nie mogę wklejać. To chyba zmieniłeś na gorszą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 246 Napisano 18 godzin temu Ten piosenkarz Timberlake teraz jest bezdomny i pije alkoholu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 246 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: To chyba zmieniłeś na gorszą? Tamta przeszkadzała mi w pisaniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 472 Napisano 18 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, Cold Updraft napisał: Który to już raz ten Mickey Rourke wita kafeterię? Wiem Gina, potrafię być złośliwy, ale szczery Mam nadzieję, że miło spędzasz wieczór i noc Edytowano 18 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1467 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Ten piosenkarz Timberlake teraz jest bezdomny i pije alkoholu. Bezdomni piją bo podobno tylko już to im pozostało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 246 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Bezdomni piją bo podobno tylko już to im pozostało. Ten co śpiewał wylądował na ulicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1467 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Tamta przeszkadzała mi w pisaniu. Jak może klawiatura przeszkadzać w pisaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cold Updraft 23 Napisano 18 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Wiem Gina, potrafię być złośliwy, ale szczery Mam nadzieję, że miło spędzasz wieczór i noc Spędzam go miło z tatusiem słuchamy na yt muzyki starej i pijemy piwko. 🩷 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 246 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Jak może klawiatura przeszkadzać w pisaniu Nie wiem teraz mam lepiej. Tamta makabra była. Znasz lepszą klawiature Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cold Updraft 23 Napisano 18 godzin temu Chuck Berry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 897 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Ten co śpiewał wylądował na ulicy. Straszne. A skąd to wiesz? Widziałeś go, czy pozyskałeś wiedzę z Pudełka? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1467 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Ten co śpiewał wylądował na ulicy. W życiu wszystko możliwe. Powinien prosić fanów o pomoc finansową Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 246 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Straszne. A skąd to wiesz? Widziałeś go, czy pozyskałeś wiedzę z Pudełka? Jak znajdę podam o ile nie z blokują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 897 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: W życiu wszystko możliwe. Powinien prosić fanów o pomoc finansową Teraz jest moda na Spotted w całej Polsce, że ktoś podaje się za samotną matkę z niepełnosprawną córką i prosi o zapłacenie rachunku za prąd. Twierdząc, że zaraz odetną i odda po wypłacie Blik na telefon mile widziany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 246 Napisano 18 godzin temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Straszne. A skąd to wiesz? Widziałeś go, czy pozyskałeś wiedzę z Pudełka? Pomyliłem ten zespół co bobka słucha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1467 Napisano 18 godzin temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Teraz jest moda na Spotted w całej Polsce, że ktoś podaje się za samotną matkę z niepełnosprawną córką i prosi o zapłacenie rachunku za prąd. Twierdząc, że zaraz odetną i odda po wypłacie Blik na telefon mile widziany Kiedyś widziałam jak byla zbiórka i chłopak zbierał na telefon i bylo napisane że w szkole się z niego śmieją a rodziców nie stać i miał wpłacone nawet trochę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 246 Napisano 18 godzin temu o ten jest żulem bezdomnym https://youtu.be/6M6samPEMpM?si=QjAA82C_hRw2nONx 8 minut temu, 250GodzinTak napisał: Straszne. A skąd to wiesz? Widziałeś go, czy pozyskałeś wiedzę z Pudełka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 472 Napisano 18 godzin temu 8 minut temu, Cold Updraft napisał: Spędzam go miło z tatusiem słuchamy na yt muzyki starej i pijemy piwko. 🩷 Cieszę się i życzę Wam przyjemnego słuchania i picia, bo też piwko lubię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cold Updraft 23 Napisano 18 godzin temu Siła … młodość ….. Nadzieja za czymś głupim ? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 897 Napisano 17 godzin temu 15 minut temu, Fifofa napisał: Pomyliłem ten zespół co bobka słucha. Jaki bobek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 897 Napisano 17 godzin temu 12 minut temu, Onaaaa napisał: Kiedyś widziałam jak byla zbiórka i chłopak zbierał na telefon i bylo napisane że w szkole się z niego śmieją a rodziców nie stać i miał wpłacone nawet trochę Dzieciom się nie odmawia, a ja wpłacam na schroniska dla zwierząt. W poniedziałek jadę z kocami, kołdrami i poduszkami dla zwierząt, plus karma. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 246 Napisano 17 godzin temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Jaki bobek? Zakazane słowo chyba odblokowali boniblu inaczej bobka Słucha tego z tego zespołu teraz jest żulem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1467 Napisano 17 godzin temu 4 minuty temu, Fifofa napisał: Zakazane słowo chyba odblokowali boniblu inaczej bobka Słucha tego z tego zespołu teraz jest żulem Może żulem chciał być? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***** moona i salowa 20 Napisano 17 godzin temu widmok juz spi ze temat niezablokowany ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach