Śliwka w Polonezie 749 Napisano 17 godzin temu 20 minut temu, 250GodzinTak napisał: Dzieciom się nie odmawia, a ja wpłacam na schroniska dla zwierząt. W poniedziałek jadę z kocami, kołdrami i poduszkami dla zwierząt, plus karma. A skąd masz te koce, kołdry i poduszki? Starocie z domu czy zakupiłaś wpłacając? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 66 Napisano 17 godzin temu Och ten Oliver.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 246 Napisano 16 godzin temu 47 minut temu, Onaaaa napisał: Może żulem chciał być? Krzysztof Krawczyk taki tekst co innego wstawię jak się uda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 246 Napisano 16 godzin temu Zawsze żulem chciałem być 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1467 Napisano 6 godzin temu 9 godzin temu, Fifofa napisał: Zawsze żulem chciałem być Ta jest fajna. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach