Margo. 84 Napisano 11 Styczeń (edytowany) Edytowano 11 Styczeń przez Margo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 95 Napisano 11 Styczeń Jesteś siostra makarona bliźniaczka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 253 Napisano 11 Styczeń Armia Kochanków. Army Of Lovers Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 515 Napisano 13 godzin temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 515 Napisano 12 godzin temu .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 515 Napisano 12 godzin temu Ostatni raz się powtarzam . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 515 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, KochamElciéXD napisał: to teraz mozesz wypiërdalać biedaku ja sobie umiem muzyke sciagnac z neta,a bieda slucha z jutuba ja mam .flac na karcie sd, biedaku Biedakiem dopiero zostaniesz w Polsce. Ty umiesz siedzieć całe dnie i hejtować, bez pracy, bez znajomych, bez kobiet niczego oprócz hejtu na kafe. Miałeś mnie dać do ignora, ale nadal szczekasz z zazdrosci piesku hau hau o nóżki kobiety Edytowano 11 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 515 Napisano 11 godzin temu 5 minut temu, KochamElciéXD napisał: a niby dlaczego zostane biedakiem w Polsce ty deebilu? mieszkam tam sobie w wielkim domu przy lesie, kreetynie Chodżby się tu zaszczekał codziennie do mnie i kobiet, to nie zmienia faktu, że jesteś mniej niż zerem Możesz mieszkać nawet w willi, ale Ciebie szata nie będzie zdobić, bo nie masz szacunku do siebie i innych. Niszczysz wszystko, ale przede wszystkim sam siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach