Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

27 minut temu, SzlafrokSzlory napisał:

Są kobiety którym się nigdy nie wierzy. I to jesteś TY elzbieta. 

Dobra wiesz co, lubiłam cię ale już kúrwa trochę przesadzasz, odechcialo mi się gadać z tobą, moralizatorstwo z odbytu zachowaj dla innych.

11 minut temu, Seven napisał:

Acha, czyli nikt go nie widział a się mądrzy? 

Tutaj większość się mądrzy.

10 godzin temu, Onaaaa napisał:

Tutaj większość się mądrzy.

Zwykle głupio-mądrzy. 

4 minuty temu, Get Оut napisał:

Wątpię bo będzie sugerował się z kim sympatyzujesz. No chyba że zmienisz twarz.😁

Mi dziś mówili że należę do jakiejś grupy tutaj bo oni należą 😆

2 minuty temu, Еlciаа napisał:

Dobra wiesz co, lubiłam cię ale już kúrwa trochę przesadzasz, odechcialo mi się gadać z tobą, moralizatorstwo z odbytu zachowaj dla innych.

Ale nie ma dla kogo innego. Ja cie lubię ale ślepa i fałszywa nie będę tak. Ja nie qwerty 🩵🩵 ani szlora ani magda ani 7 ani jez ani makaron tak

1 minutę temu, Seven napisał:

Zwykle głupio-mądrzy. 

Tak i jescze oni wiedzą jak ty wyglądasz nigdy cie nie widząc ale wiedzą że źle. 

2 minuty temu, Seven napisał:

W sensie, że z tobą mówię to dlatego mnie kocha? Raczej. Widzę układy i układziki. 

Dziwne to forum. Ja to się dziwię że pewne osoby się nie udzielają bo je amebami  widmokowymi ( sorry  Widmo  😉 🙂 ) nazywali, i nagonka była Np. parabatai i ktoś jeszcze,  wyleciał mi nick  z pamięci. 

Już nie wypijesz beztrosko kawy rozmawiając o pogodzie. 

Tak i jescze oni wiedzą jak ty wyglądasz nigdy cie nie widząc ale wiedzą że źle. 

Tak. Plus ile masz lat, gdzie pracujesz i czy jesteś dziewicą. 

10 godzin temu, Margherite napisał:

Dziwne to forum. Ja to się dziwię że pewne osoby się nie udzielają bo je amebami  widmokowymi ( sorry  Widmo  😉 🙂 ) nazywali, i nagonka była Np. parabatai i ktoś jeszcze,  wyleciał mi nick  z pamięci. 

Nie dlatego się nie udzielają, że zostały tak nazwane a dlatego, że nie ma osób z którymi można porozmawiać bez uszczypliwości. 

• Thanks 1

5 minut temu, SzlafrokSzlory napisał:

Ale nie ma dla kogo innego. Ja cie lubię ale ślepa i fałszywa nie będę tak. Ja nie qwerty 🩵🩵 ani szlora ani magda ani 7 ani jez ani makaron tak

Znudziło mi się taplanie w tym szambie.

8 minut temu, Seven napisał:

pamiętam jak razem robiliśmy lody.

O tak. Sorbety są super. Latem z truskawek najlepsze. Poza tym mango dobre. Różnych firm próbowałam ale póki co te wyżej najbardziej mi pasują. Rożki natomiast lokalne, bez konkretnej, znanej firmy.

Mus z truskawek do makaronu też kozak danie i byle czego nie zjesz wbrew pozorom, bo nawet zwykly chleb też musisz mieć lepszy.😁

2 minuty temu, Seven napisał:

Już nie wypijesz beztrosko kawy rozmawiając o pogodzie. 

Czasem sie uda jak ty jesteś czy kilka osób ale ciężko bo sie rzucają jakby polowały na zwierzynę.

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Kurcze, a mnie coś widzieli .... 😞 Gdybym ja była wtedy taka mądra jak teraz. Na laptopie na samym dole malutkie co nie co mojego wizerunku nie widać było, a w telefonie było widać😌.  Wtedy nie miałam dotykowego telefonu tylko malutki poręczny samsung. Lekki w torebce.Nie chciałam się z nim rozstać  dopiero jak się zepsuł 

6 minut temu, Margherite napisał:

Patabatai miała problemy i odeszła ale pewnie byly osoby co odeszly bo miały dość ataku na nie. 

10 godzin temu, Get Оut napisał:

Mus z truskawek do makaronu też kozak danie i byle czego nie zjesz wbrew pozorom, bo nawet zwykly chleb też musisz mieć lepszy.😁

Owszem. Byłam w polskim sklepie i chciałam kajzerkę kupić i pytam czy pieczona czy jaka. Ona mówi, że pieczona bo mrożona. Jeżeli już to piekarnie a i tak zawsze pytałam czy tu i teraz wypiekają. Wiesz, teraz nie wiadomo co robią w tych sklepach więc z obawy o kant, dopytuję. ;] 

Zupa owocowa na gęsto i słodka? No dobra była. 

3 minuty temu, Seven napisał:

Nie dlatego się nie udzielają, że zostały tak nazwane a dlatego, że nie ma osób z którymi można porozmawiać bez uszczypliwości. 

Tak. Jednak na każdym kroku były szykanowane zresztą mnie  się też obrywało, sporo. I jestem. Ostatni mało.  

9 minut temu, Onaaaa napisał:

Niewierne psy nie wiedzą co czynią z tej nienawiści, a bycie w grupie to za duży obowiązek 😁

7 minut temu, Seven napisał:

Tak. Plus ile masz lat, gdzie pracujesz i czy jesteś dziewicą. 

Jak pracujesz tu gdzie mówisz to będą cie przepytywać i zawsze stwierdzą że kłamiesz. 

11 godzin temu, Onaaaa napisał:

Czasem sie uda jak ty jesteś czy kilka osób ale ciężko bo sie rzucają jakby polowały na zwierzynę.

Bo stalkowanie wciąż tych samych osób nudzi na dłuższą metę, a manipulatorzy potrzebują świeżej krwi i temu podskakują do Bogu ducha winnych person w nadziei na nowe emocje. 

Patabatai miała problemy i odeszła ale pewnie byly osoby co odeszly bo miały dość ataku na nie. 

Oj kochana ja też mam teraz sporo kłopotów. Ale wolę na trochę odbić mysli i tu wpaść 🙂 I tak ogarniam tu za męża rachunki na laptopie, to o drazu zaglądam. Tym się nie zajmowałam bo kazdy co innego robił  Dobrze że hasło zapamiętałam bo bym nie wiem jak weszła.

10 godzin temu, Margherite napisał:

Tak. Jednak na każdym kroku były szykanowane zresztą mnie  się też obrywało, sporo. I jestem. Ostatni mało.  

Wiem. Widziałam. Jedna osoba zacznie i kolejne i kolejne. Pie przą dopóki sama nie uwierzysz, że z tobą jest coś nie tak. E, szkoda o tym mówić. 

• Like 1

9 minut temu, Seven napisał:

I wyzwisk od kureff, czego przykładem jest Pieprz. 

• Sad 1

2 minuty temu, Get Оut napisał:

Niewierne psy nie wiedzą co czynią z tej nienawiści, a bycie w grupie to za duży obowiązek 😁

Nie lubię grup. Mimo to są tutaj osoby z którymi lubię zamienić parę słów  nie snując intryg 🙂

4 minuty temu, Get Оut napisał:

To że oni zachowują się jak w szkole i knują nie znaczy że ja tak bede robić. 

11 godzin temu, Get Оut napisał:

Komfortem jest nie mieć zobowiązań, tyle ci powiem.

3 minuty temu, Seven napisał:

Owszem. Byłam w polskim sklepie i chciałam kajzerkę kupić i pytam czy pieczona czy jaka. Ona mówi, że pieczona bo mrożona. Jeżeli już to piekarnie a i tak zawsze pytałam czy tu i teraz wypiekają. Wiesz, teraz nie wiadomo co robią w tych sklepach więc z obawy o kant, dopytuję. ;] 

Zupa owocowa na gęsto i słodka? No dobra była. 

Wiesz że ja dziwnie jadam , bo muszą być pewne składniki żebym miał wartościowe.

Mus z truskawek taki  gęsty jak sos do  makaronu, ale z kompotem też jadłem. Na wsi w Polsce to byś miała z busa prosto z piekarni różne pieczywo .

• Like 1

To że oni zachowują się jak w szkole i knują nie znaczy że ja tak bede robić. 

Najważniejsze być wiernym swoim zasadom.

4 minuty temu, Margherite napisał:

Oj kochana ja też mam teraz sporo kłopotów. Ale wolę na trochę odbić mysli i tu wpaść 🙂 I tak ogarniam tu za męża rachunki na laptopie, to o drazu zaglądam. Tym się nie zajmowałam bo kazdy co innego robił  Dobrze że hasło zapamiętałam bo bym nie wiem jak weszła.

Parabatai miała właśnie też problem ze zdrowiem męża i odeszła. Byla tutaj jakieś kilka miesięcy temu ale spytała tylko co słuchać i znów odeszła.

Pytała mnie o tajemniczego jeszcze ale ja nic o nim nie wiem.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się