Seven 32 Napisano 9 godzin temu 10 godzin temu, Get Оut napisał: Mam same gorzkie i orzechy włoskie więc nie bardzo pomogę . Coś wymyślisz. Lepiej poczekaj aż będzie mniej białego , bo śmiesznie byś wyglądała gdzieś uwięziona w zaspie. O kurczę, ody z orzeszkami mi przypomniałeś. Czekaj, jak one się nazywają? Zaraz ci powiem tylko sobie przypomnę. Pycha są! Właśnie chcę zobaczyć śnieg i nie wiem czy się utrzyma do powiedzmy lutego? Jak myślisz? Gdy temperatura spadanie do 0 będzie śnieżno? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 76 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: No np mnie to już od dawna chce killerowac. xD Najpierw mnie , bo kolejka się robi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 429 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Get Оut napisał: Najpierw mnie , bo kolejka się robi Dobra, mogę stanąć za Tobą w tej kolejce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 429 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, SzlafrokSzlory napisał: To leć do niego znowu jak na skrzydłach i pjerdolcie sobje slodko do chwili gdy ci jajami łeb obije Nie ma takiej możliwości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 94 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Nie ma takiej możliwości. Są kobiety którym się nigdy nie wierzy. I to jesteś TY elzbieta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 76 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Seven napisał: O kurczę, ody z orzeszkami mi przypomniałeś. Czekaj, jak one się nazywają? Zaraz ci powiem tylko sobie przypomnę. Pycha są! Właśnie chcę zobaczyć śnieg i nie wiem czy się utrzyma do powiedzmy lutego? Jak myślisz? Gdy temperatura spadanie do 0 będzie śnieżno? Nerkowce jeszcze mam i jakby pogrzebać jeszcze by coś znalazł. Na północnym wschodzie raczej długo będzie , no chyba że w góry jedziesz to pewniejsze że biało będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 32 Napisano 9 godzin temu 11 godzin temu, Seven napisał: O kurczę, ody z orzeszkami mi przypomniałeś. Czekaj, jak one się nazywają? Zaraz ci powiem tylko sobie przypomnę. Pycha są! Właśnie chcę zobaczyć śnieg i nie wiem czy się utrzyma do powiedzmy lutego? Jak myślisz? Gdy temperatura spadanie do 0 będzie śnieżno? Haagen-Dazs Pralines&Cream. Zobacz te. Bardzo dobre. Czasem kupuję mini pudełeczka, czteropak i każde ma inny smak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 32 Napisano 9 godzin temu 10 godzin temu, Get Оut napisał: Nerkowce jeszcze mam i jakby pogrzebać jeszcze by coś znalazł. Na północnym wschodzie raczej długo będzie , no chyba że w góry jedziesz to pewniejsze że biało będzie. Mam mieszankę orzechów ale to nie słodkie. Chcę czekolad, pączków, lodów i innych tłustych. ;] Gdzieś we wioskach mam nadzieję, że się zachowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 76 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Dobra, mogę stanąć za Tobą w tej kolejce. Tylko koniecznie weź tego kałacha , bo munek teraz kreuje sie na groźnego kibola i sadystę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 32 Napisano 9 godzin temu 11 godzin temu, Get Оut napisał: Najpierw mnie , bo kolejka się robi Nie licz na to. Nie jesteś w kręgu jego zainteresowań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 32 Napisano 9 godzin temu 10 godzin temu, Get Оut napisał: Tylko koniecznie weź tego kałacha , bo munek teraz kreuje sie na groźnego kibola i sadystę. Widmo? A ten cały Mun to przystojny chociaż? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 76 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Seven napisał: Haagen-Dazs Pralines&Cream. Zobacz te. Bardzo dobre. Czasem kupuję mini pudełeczka, czteropak i każde ma inny smak. Pierwsze słyszę aż muszę pytać wujaszka google. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 32 Napisano 9 godzin temu 10 godzin temu, Get Оut napisał: Pierwsze słyszę aż muszę pytać wujaszka google. Szybko. Aksamitne. Lekkie i nie wiesz kiedy widać dno takie dobre. ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 32 Napisano 9 godzin temu Tak czy owak zjadłabym z Zielonej Budki - Orzech włoski. Produkują je jeszcze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 76 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Seven napisał: Szybko. Aksamitne. Lekkie i nie wiesz kiedy widać dno takie dobre. ;] Mam ale to lody są Ty zawsze coś nietypowe znajdziesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 32 Napisano 9 godzin temu 10 godzin temu, Get Оut napisał: Mam ale to lody są Ty zawsze coś nietypowe znajdziesz. Lody, lody. O nich ci płaczę, że dobre. ; p Zakup kiedyś te z orzeszkami i wspomnij me słowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 76 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Seven napisał: Tak czy owak zjadłabym z Zielonej Budki - Orzech włoski. Produkują je jeszcze? Tak tzw. kanapki i wygodnie się to zarzuca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 32 Napisano 9 godzin temu 10 godzin temu, Get Оut napisał: Tak tzw. kanapki i wygodnie się to zarzuca. Mówisz o lodach w waflach? Śmietankowe? A są, widziałam i tu. Kaktusy też widziałam. Rożki lubię truskawkowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 76 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, Seven napisał: Widmo? A ten cały Mun to przystojny chociaż? Kobiet trzeba pytać, ale taka szara eminencja z jego działalnością raczej nie pokazał się nikomu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 32 Napisano 9 godzin temu Generalnie lody raz na rok jadam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 32 Napisano 9 godzin temu 10 godzin temu, Get Оut napisał: Kobiet trzeba pytać, ale taka szara eminencja z jego działalnością raczej nie pokazał się nikomu. Acha, czyli nikt go nie widział a się mądrzy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 94 Napisano 9 godzin temu Ja widziałam a ty nie bądź taka ciekawska bo też jestes falszywa ciotka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 76 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, Seven napisał: Mówisz o lodach w waflach? Śmietankowe? A są, widziałam i tu. Kaktusy też widziałam. Rożki lubię truskawkowe. Tak i najlepsze według mnie to słony karmel. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 32 Napisano 9 godzin temu 10 godzin temu, Get Оut napisał: Tak i najlepsze według mnie to słony karmel. A tej firmy co ci podałam też są słony karmel. Ostatnio rurki słony karmel widziałam ale bardzo słodkie, za bardzo według mnie przesłodzone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 76 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, Seven napisał: Acha, czyli nikt go nie widział a się mądrzy? Raczej chroni prywatność bo już by latało po forum jak tu kłócą się . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 76 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Seven napisał: A tej firmy co ci podałam też są słony karmel. Ostatnio rurki słony karmel widziałam ale bardzo słodkie, za bardzo według mnie przesłodzone. Nie wiem bo mało kupuję i bardziej trzymam sie jednej firmy jak mi smakuję i w domu więcej robiłem ze śmietanki , albo sorbety w zależności jakie owoce były sezonowo.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 32 Napisano 8 godzin temu 10 godzin temu, Get Оut napisał: Raczej chroni prywatność bo już by latało po forum jak tu kłócą się . Ciekawe. Może kiedyś sam mi powie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 76 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Seven napisał: Ciekawe. Może kiedyś sam mi powie. Wątpię bo będzie sugerował się z kim sympatyzujesz. No chyba że zmienisz twarz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 32 Napisano 8 godzin temu 10 godzin temu, Get Оut napisał: Nie wiem bo mało kupuję i bardziej trzymam sie jednej firmy jak mi smakuję i w domu więcej robiłem ze śmietanki , albo sorbety w zależności jakie owoce były sezonowo.. pamiętam jak razem robiliśmy lody. O tak. Sorbety są super. Latem z truskawek najlepsze. Poza tym mango dobre. Różnych firm próbowałam ale póki co te wyżej najbardziej mi pasują. Rożki natomiast lokalne, bez konkretnej, znanej firmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 32 Napisano 8 godzin temu 10 godzin temu, Get Оut napisał: Wątpię bo będzie sugerował się z kim sympatyzujesz. No chyba że zmienisz twarz. W sensie, że z tobą mówię to dlatego mnie kocha? Raczej. Widzę układy i układziki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach