+RC+ 39 Napisano 13 godzin temu To byłem dziś u mojego Ojca na kawie i w TV leciał dokument o mutacjach genetycznych. Prócz bliźniaków zrośniętych, byli np ludzie z dodatkowym nosem na czole, ale co przykuło moją uwagę, to kobiety, które rodzą się z trzema piersiami... Tak mi się skojarzyło z tym tematem niżej blokniętym. Dobry wieczór. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Red Hat 11 Napisano 12 godzin temu 22 minuty temu, +RC+ napisał: rodzą się z trzema piersiami... Tak mi się skojarzyło z tym tematem niżej blokniętym. Dobry wieczór. Jeszcze takiej nie widziałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 39 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Red Hat napisał: Jeszcze takiej nie widziałem https://nypost.com/wp-content/uploads/sites/2/2014/09/boob-feature1.jpg?quality=75&strip=all&w=1024 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 32 Napisano 12 godzin temu Zam jednego gościa, który ma nadprogramowe brodawki sutkowe, razem 4. Anomalie się zdarzają. Czy zna ktoś przypadek gdzie mężczyzna jest obdarowany podwójnie w majtkach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 94 Napisano 12 godzin temu Dwa pęta to by była gratka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 32 Napisano 12 godzin temu Jednocześnie podwójna penetracja. Bajka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Red Hat 11 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, SzlafrokSzlory napisał: Dwa pęta to by była gratka Wieczorna a tobie tylko ku.tasy w głowie. Nawet na jednego nie masz szans. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 94 Napisano 12 godzin temu Fantazje na bok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 17 Napisano 12 godzin temu Hm. Dla niektórych pewnie im więcej tzytzkow tym lepiej ... Mi na tiktoku wyskoczył Hindus ponad 2m wzrostu z dorosła babka z karłowatością spodziewająca się dziecka, sama wyglądala jak dzieciak. Pierwsze pytanie ludzi w komentarzach: jak on to tam zmieścił... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 94 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Red Hat napisał: Wieczorna a tobie tylko ku.tasy w głowie. Nawet na jednego nie masz szans. W glowie? Bynajmiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Red Hat 11 Napisano 12 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, SzlafrokSzlory napisał: W glowie? Bynajmiej. A tak W ogóle to kiedy ty ostatnio miałaś ku.tasa w ci.pie? pewnie za komuny jeszcze Edytowano 12 godzin temu przez Red Hat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 94 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Red Hat napisał: A tak W ogóle to kiedy ty ostatnio miałaś ku.tasa w ci.pie? pewnie za komuny jeszcze W dupje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 94 Napisano 12 godzin temu Suprajs suprajs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 17 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, Red Hat napisał: A tak W ogóle to kiedy ty ostatnio miałaś ku.tasa w ci.pie? pewnie za komuny jeszcze A ty kiedy znajdziesz chłopaka geju, to żaden wstyd w tych czasach jak się nie obnosisz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaaa 76 Napisano 12 godzin temu 19 minut temu, +RC+ napisał: Ble Ale dziwne ze cycki generalnie są sexy jak są 2 a jak 3 obleśne ludzie są dziwni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+_ 12 Napisano 12 godzin temu Chłopak z kafe do oceny https://vm.tiktok.com/ZNRhMANbG/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Red Hat 11 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaaa napisał: Ble Ale dziwne ze cycki generalnie są sexy jak są 2 a jak 3 obleśne ludzie są dziwni Jeszcze zależy jakie te cycki, bo np wieczorna ma 2 i nie są sexy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 94 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Red Hat napisał: Jeszcze zależy jakie te cycki, bo np wieczorna ma 2 i nie są sexy A skąd wiesz ile mam. Nigdy o tym nie pisałam i co łyso ci deklu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Red Hat 11 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, RC_+_ napisał: Chłopak z kafe do oceny O Leżak w końcu się ujawnił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Red Hat 11 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, SzlafrokSzlory napisał: A skąd wiesz ile mam. Nigdy o tym nie pisałam i co łyso ci deklu Ale płakałaś Nimfie że są obwisłe i Marzysz o operacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 94 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Red Hat napisał: Ale płakałaś Nimfie że są obwisłe i Marzysz o operacji Matka chyba ci machała obwisłymi zbyt wiele lat bo to słowo obsesja u ciebie. Nigdy takiego slowa nie użyłam szczerbaty. Nimfa kazdemu wysyła cìpe oprócz ciebie. Jak się czujesz z taka czarna polewko ukochanej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 39 Napisano 12 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, Onaaaaa napisał: Ble Ale dziwne ze cycki generalnie są sexy jak są 2 a jak 3 obleśne ludzie są dziwni Dwie ręce i nogi, dwoje oczu i uszu, więc konstrukcyjnie, że tak się nieprofesjonalnie wyrażę, trzeci cyc nie pasuje Edytowano 12 godzin temu przez +RC+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaaa 76 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, +RC+ napisał: Dwie ręce i nogi, po dwa oczy i uszy, więc konstrukcyjnie, że tak się nieprofesjonalnie wyrażę, trzeci cyc nie pasuje No jak krowa wyglada bez kitu. ale z 2 niby już nie. To jest dziwne:p nie mam skojarzeń z krowa patrząc na babkę z 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Red Hat 11 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, SzlafrokSzlory napisał: Matka chyba ci machała obwisłymi zbyt wiele lat bo to słowo obsesja u ciebie. Nigdy takiego slowa nie użyłam szczerbaty. Nimfa kazdemu wysyła cìpe oprócz ciebie. Jak się czujesz z taka czarna polewko ukochanej? Nie wysyłała nikomu i przestań kłamać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaaa 76 Napisano 12 godzin temu 6 minut temu, Red Hat napisał: Jeszcze zależy jakie te cycki, bo np wieczorna ma 2 i nie są sexy Wszystkie cycki nasze są ( o ile są 2) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 39 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Onaaaaa napisał: No jak krowa wyglada bez kitu. ale z 2 niby już nie. To jest dziwne:p nie mam skojarzeń z krowa patrząc na babkę z 2 Też tak nie do końca, bo krowa ma aż cztery ćwiartki w wymieniu, więc jednego cycka brakuje jeszcze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majtki z dziurką 2 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaaa napisał: Wszystkie cycki nasze są ( o ile są 2) Beata a Ty jaki masz rozmiar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 39 Napisano 12 godzin temu 23 minuty temu, Seven napisał: Czy zna ktoś przypadek gdzie mężczyzna jest obdarowany podwójnie w majtkach? Coś kojarzę, że był taki przypadek w USA. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 83 Napisano 12 godzin temu Znałem gościa, co miał po 6 palców u nóg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 32 Napisano 11 godzin temu 11 godzin temu, Daniel86 napisał: Znałem gościa, co miał po 6 palców u nóg. W mojej rodzinie jedna osoba ma zrośnięte palce stóp. Drugi i trzeci. U obu stóp. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach