+RC+ 39 Napisano 9 godzin temu To byłem dziś u mojego Ojca na kawie i w TV leciał dokument o mutacjach genetycznych. Prócz bliźniaków zrośniętych, byli np ludzie z dodatkowym nosem na czole, ale co przykuło moją uwagę, to kobiety, które rodzą się z trzema piersiami... Tak mi się skojarzyło z tym tematem niżej blokniętym. Dobry wieczór. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Red Hat 11 Napisano 9 godzin temu 22 minuty temu, +RC+ napisał: rodzą się z trzema piersiami... Tak mi się skojarzyło z tym tematem niżej blokniętym. Dobry wieczór. Jeszcze takiej nie widziałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 39 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Red Hat napisał: Jeszcze takiej nie widziałem https://nypost.com/wp-content/uploads/sites/2/2014/09/boob-feature1.jpg?quality=75&strip=all&w=1024 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 32 Napisano 9 godzin temu Zam jednego gościa, który ma nadprogramowe brodawki sutkowe, razem 4. Anomalie się zdarzają. Czy zna ktoś przypadek gdzie mężczyzna jest obdarowany podwójnie w majtkach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 94 Napisano 9 godzin temu Dwa pęta to by była gratka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 32 Napisano 9 godzin temu Jednocześnie podwójna penetracja. Bajka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Red Hat 11 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, SzlafrokSzlory napisał: Dwa pęta to by była gratka Wieczorna a tobie tylko ku.tasy w głowie. Nawet na jednego nie masz szans. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 94 Napisano 9 godzin temu Fantazje na bok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 17 Napisano 9 godzin temu Hm. Dla niektórych pewnie im więcej tzytzkow tym lepiej ... Mi na tiktoku wyskoczył Hindus ponad 2m wzrostu z dorosła babka z karłowatością spodziewająca się dziecka, sama wyglądala jak dzieciak. Pierwsze pytanie ludzi w komentarzach: jak on to tam zmieścił... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 94 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Red Hat napisał: Wieczorna a tobie tylko ku.tasy w głowie. Nawet na jednego nie masz szans. W glowie? Bynajmiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Red Hat 11 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, SzlafrokSzlory napisał: W glowie? Bynajmiej. A tak W ogóle to kiedy ty ostatnio miałaś ku.tasa w ci.pie? pewnie za komuny jeszcze Edytowano 9 godzin temu przez Red Hat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 94 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Red Hat napisał: A tak W ogóle to kiedy ty ostatnio miałaś ku.tasa w ci.pie? pewnie za komuny jeszcze W dupje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 94 Napisano 9 godzin temu Suprajs suprajs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 17 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Red Hat napisał: A tak W ogóle to kiedy ty ostatnio miałaś ku.tasa w ci.pie? pewnie za komuny jeszcze A ty kiedy znajdziesz chłopaka geju, to żaden wstyd w tych czasach jak się nie obnosisz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaaa 76 Napisano 9 godzin temu 19 minut temu, +RC+ napisał: Ble Ale dziwne ze cycki generalnie są sexy jak są 2 a jak 3 obleśne ludzie są dziwni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+_ 12 Napisano 9 godzin temu Chłopak z kafe do oceny https://vm.tiktok.com/ZNRhMANbG/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Red Hat 11 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaaa napisał: Ble Ale dziwne ze cycki generalnie są sexy jak są 2 a jak 3 obleśne ludzie są dziwni Jeszcze zależy jakie te cycki, bo np wieczorna ma 2 i nie są sexy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 94 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Red Hat napisał: Jeszcze zależy jakie te cycki, bo np wieczorna ma 2 i nie są sexy A skąd wiesz ile mam. Nigdy o tym nie pisałam i co łyso ci deklu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Red Hat 11 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, RC_+_ napisał: Chłopak z kafe do oceny O Leżak w końcu się ujawnił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Red Hat 11 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, SzlafrokSzlory napisał: A skąd wiesz ile mam. Nigdy o tym nie pisałam i co łyso ci deklu Ale płakałaś Nimfie że są obwisłe i Marzysz o operacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 94 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Red Hat napisał: Ale płakałaś Nimfie że są obwisłe i Marzysz o operacji Matka chyba ci machała obwisłymi zbyt wiele lat bo to słowo obsesja u ciebie. Nigdy takiego slowa nie użyłam szczerbaty. Nimfa kazdemu wysyła cìpe oprócz ciebie. Jak się czujesz z taka czarna polewko ukochanej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 39 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, Onaaaaa napisał: Ble Ale dziwne ze cycki generalnie są sexy jak są 2 a jak 3 obleśne ludzie są dziwni Dwie ręce i nogi, dwoje oczu i uszu, więc konstrukcyjnie, że tak się nieprofesjonalnie wyrażę, trzeci cyc nie pasuje Edytowano 9 godzin temu przez +RC+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaaa 76 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, +RC+ napisał: Dwie ręce i nogi, po dwa oczy i uszy, więc konstrukcyjnie, że tak się nieprofesjonalnie wyrażę, trzeci cyc nie pasuje No jak krowa wyglada bez kitu. ale z 2 niby już nie. To jest dziwne:p nie mam skojarzeń z krowa patrząc na babkę z 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Red Hat 11 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, SzlafrokSzlory napisał: Matka chyba ci machała obwisłymi zbyt wiele lat bo to słowo obsesja u ciebie. Nigdy takiego slowa nie użyłam szczerbaty. Nimfa kazdemu wysyła cìpe oprócz ciebie. Jak się czujesz z taka czarna polewko ukochanej? Nie wysyłała nikomu i przestań kłamać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaaa 76 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, Red Hat napisał: Jeszcze zależy jakie te cycki, bo np wieczorna ma 2 i nie są sexy Wszystkie cycki nasze są ( o ile są 2) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 39 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Onaaaaa napisał: No jak krowa wyglada bez kitu. ale z 2 niby już nie. To jest dziwne:p nie mam skojarzeń z krowa patrząc na babkę z 2 Też tak nie do końca, bo krowa ma aż cztery ćwiartki w wymieniu, więc jednego cycka brakuje jeszcze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majtki z dziurką 2 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaaa napisał: Wszystkie cycki nasze są ( o ile są 2) Beata a Ty jaki masz rozmiar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 39 Napisano 8 godzin temu 23 minuty temu, Seven napisał: Czy zna ktoś przypadek gdzie mężczyzna jest obdarowany podwójnie w majtkach? Coś kojarzę, że był taki przypadek w USA. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 83 Napisano 8 godzin temu Znałem gościa, co miał po 6 palców u nóg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 32 Napisano 8 godzin temu 11 godzin temu, Daniel86 napisał: Znałem gościa, co miał po 6 palców u nóg. W mojej rodzinie jedna osoba ma zrośnięte palce stóp. Drugi i trzeci. U obu stóp. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach