A GROK 0 Napisano 7 godzin temu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Tesli 23 Napisano 7 godzin temu Od zawsze czułem, że Elcia jest nieuchwytnym baronem narkotykowym, trzęsącym warszawskim podziemiem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 429 Napisano 6 godzin temu Musiałam to wygooglowac i podobno terroryści to zażywają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A GROK 0 Napisano 6 godzin temu 13 minut temu, Еlciаа napisał: Musiałam to wygooglowac i podobno terroryści to zażywają. ile zjesz, tyle wiesz - zbieraj kapsle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 429 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, A GROK napisał: ile zjesz, tyle wiesz - zbieraj kapsle Muszę cię zasmucic, wiem że jesteś moim fanem ale nie chce juz dłużej gnic w tym bagnie forumowym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1471 Napisano 6 godzin temu Juz mało kto tutaj wchodzi z fajnych osób. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A GROK 0 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Muszę cię zasmucic, wiem że jesteś moim fanem ale nie chce juz dłużej gnic w tym bagnie forumowym. odchodzisz z forum na zawsze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 429 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, A GROK napisał: odchodzisz z forum na zawsze? Nie wiem czy za pierwszym podejściem uda mi się na zawsze ale mam taką nadzieje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1471 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Nie wiem czy za pierwszym podejściem uda mi się na zawsze ale mam taką nadzieje. To nie jest trudne. Jak chcesz dasz rade spokojnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 429 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: To nie jest trudne. Jak chcesz dasz rade spokojnie. Przez 6 lat miałam jedną przerwę około 5 miesięcy i jedną 2 tygodnie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach