SzlafrokSzlory 95 Napisano 16 godzin temu Niestety wciąż ta sama. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 20 Napisano 16 godzin temu Ja wiem, że Trochę się starasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 95 Napisano 16 godzin temu Nie patrze w lustro. Temat nieaktualny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1471 Napisano 16 godzin temu 4 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: Ja wiem, że Trochę się starasz Zarabiasz co nieco i masz jaguara. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 20 Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Zarabiasz co nieco i masz jaguara. jak zarabiasz trochę więcej to Cię stać na wczasy w Mielnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1471 Napisano 15 godzin temu 5 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: jak zarabiasz trochę więcej to Cię stać na wczasy w Mielnie A jak zarabisz jeszcze więcej to wylądujesz w łazience. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1471 Napisano 15 godzin temu Nigdzie nie zarobisz tak jak tam Wspaniałe miasto Amsterdam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 20 Napisano 15 godzin temu tatuaż zrobię sobie na pupie: 'żyć w Amsterdamie, mieć wszystko w doopie' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1471 Napisano 15 godzin temu 11 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: tatuaż zrobię sobie na pupie: 'żyć w Amsterdamie, mieć wszystko w doopie' Dobra ale potem pokazesz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach