Onaaaa 1480 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Seven napisał: Pokaż. Też mam w piwnicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 84 Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, +RC+ napisał: Dlaczego? W Mincie ustawiłem sobie tryb nocny, więc barwy się cieplejsze i przyjaźniejsze dla oczu robią po 21. Jedno nie wyklucza drugiego. Ochronę wzroku też mam włączoną i też na godziny nocne. 20 minut temu, Colore napisał: Forum się nie da ustawić. Ale to nie forum ustawiasz tylko telefon lub komputer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 37 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Też mam w piwnicy Pewnie sparciałe, co? Moje leżą w lodówce do momentu aż się skurczą i je wyrzucam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 23 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Seven napisał: Pokaż. rozmiar w skali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 37 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: rozmiar w skali Chwila! Mierząc moim kocim wąsem jest to jakieś 19. ; p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1480 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Seven napisał: Bardzo. Wczoraj zdjęłam czapę i ją do kieszeni wsadziłam bo tak ciepło. Czapka duża, więc wystawała jej połowa z kieszeni i mi wypadła no i się zgubiła. Nie zauważyłam i nie mam czapki już z pomponem. Co słychać dobrego? Albo mniej? Wczoraj pierwszy raz tej zimy założyłam czapkę bo bylo -12. Z pomponem to nosiłam czapkę jak bylam dzieckiem. Szkoda czapki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1480 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Seven napisał: Chwila! Mierząc moim kocim wąsem jest to jakieś 19. ; p To jest jakieś 21 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 23 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Seven napisał: Pewnie sparciałe, co? Moje leżą w lodówce do momentu aż się skurczą i je wyrzucam. ja swoją trzymam w ciepłym i odpukać wszystko w porządku 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 37 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: To jest jakieś 21 Oczko? Mówisz? Hm. Coraz cieplej tu i ówdzie. ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1480 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Seven napisał: Pewnie sparciałe, co? Moje leżą w lodówce do momentu aż się skurczą i je wyrzucam. Moje się nie kurczą, one rosną jedynie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 37 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Wczoraj pierwszy raz tej zimy założyłam czapkę bo bylo -12. Z pomponem to nosiłam czapkę jak bylam dzieckiem. Szkoda czapki. Bez czapki czuję się jak bez ręki. Jakoś tak. ;] Ponoć na starość stajemy się dziećmi. Pewnie stąd ten pompon. ;] 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 37 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: ja swoją trzymam w ciepłym i odpukać wszystko w porządku Taak? A co robisz z marchewki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1480 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Seven napisał: Bez czapki czuję się jak bez ręki. Jakoś tak. ;] Ponoć na starość stajemy się dziećmi. Pewnie stąd ten pompon. ;] Czasem mają czapki dwa pompony. Moze taką sobie kupisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 37 Napisano 3 godziny temu Jeszcze do zestawu brakuje rękawic na sznurku. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 23 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Seven napisał: Taak? A co robisz z marchewki? najczęściej wytłaczam soki ale do lodów też się nadaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Colore 2 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Daniel86 napisał: Ale to nie forum ustawiasz tylko telefon lub komputer. nie umiem, gdzie to jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 23 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Seven napisał: Jeszcze do zestawu brakuje rękawic na sznurku. kup sobie 3 w 1 czapko-szalik-rękawiczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 37 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Czasem mają czapki dwa pompony. Moze taką sobie kupisz A widziałam takie! Z twarzami postaci z bajek. Nie, nie do twarzy w w takiej. ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1480 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: ja swoją trzymam w ciepłym i odpukać wszystko w porządku Wystarczy moczyć w zimnej wodzie I wytrzyma dłużej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 37 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: najczęściej wytłaczam soki ale do lodów też się nadaje Uwaga! Teraz będzie szok i niedowierzanie: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 23 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Moje się nie kurczą, one rosną jedynie masz w piwnicy 'marchewki', a zbierasz tylko liście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Colore 2 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 12 minut temu, Daniel86 napisał: Jedno nie wyklucza drugiego. Ochronę wzroku też mam włączoną i też na godziny nocne. To też mam, cały czas ochronę wzroku. Edytowano 3 godziny temu przez Colore 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 37 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: kup sobie 3 w 1 czapko-szalik-rękawiczki Wiesz co? Nie mogę mieć nic co oplata moją szyję. Lubię paradować rozgogolona. Wiesz, czapka, trzy długie rękawy, kurtka, grube spodnie i skarpety plus buty, i goła szyja. Masz podobnie może? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 23 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Wystarczy moczyć w zimnej wodzie I wytrzyma dłużej. nie chcę kwestionować Twojego doświadczenia... może rzeczywiście moczony w zimnej wodzie dłużej wytrzymuje... ale jakie to jest poświęcenie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 23 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Seven napisał: Wiesz co? Nie mogę mieć nic co oplata moją szyję. Lubię paradować rozgogolona. Wiesz, czapka, trzy długie rękawy, kurtka, grube spodnie i skarpety plus buty, i goła szyja. Masz podobnie może? gdzie tam ja jestem zmarźlak i szyję zawsze zakrywam (no nie latem ) albo mam taką sportową szyję (komin) albo jak do płaszcza to długi i szeroki szalik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1480 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: najczęściej wytłaczam soki ale do lodów też się nadaje Ale że marchewką robisz lody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 37 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Seven napisał: ? Nic. Sprawdzam bo mi nie wchodzi tekst pisany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1480 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Seven napisał: Wiesz co? Nie mogę mieć nic co oplata moją szyję. Lubię paradować rozgogolona. Wiesz, czapka, trzy długie rękawy, kurtka, grube spodnie i skarpety plus buty, i goła szyja. Masz podobnie może? Nie nosze szalika ani rękawiczek i czapki też zazwyczaj. W sumie bluza wystarczy z kapturem i moge budować igloo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 37 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: gdzie tam ja jestem zmarźlak i szyję zawsze zakrywam (no nie latem ) albo mam taką sportową szyję (komin) albo jak do płaszcza to długi i szeroki szalik Zmarźlak? Stopy ci marzną? A teraz? O pacz. Wiem co to komin. Nawet wiem co to kominiarka. Nie, nie dla mnie takie ciasne ubiory. Duszę się z racji klaustrofobi wszelakiej. ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach