WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 157 Napisano 13 Styczeń 4 minuty temu, SzyderczaSzlora napisał: Ile jeszcze ludzie będą śnieg zima przeżywać? to i już na to jest jakiś limit? codziennie do woli i bez grzechu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1673 Napisano 13 Styczeń 10 minut temu, SzyderczaSzlora napisał: Ile jeszcze ludzie będą śnieg zima przeżywać? Nie przeżywamy tylko to jest taka gra kto wiecej ulepi bałwanów ten wygrywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1673 Napisano 13 Styczeń 31 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Zupełnie niesłuszną. Tak sobie tylko pierdół że skopie cycki i upuści farbę na chodnik. Ludzie są przewrażliwieni w dzisiejszych czasach. Kogo cycki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1673 Napisano 13 Styczeń 9 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: to i już na to jest jakiś limit? codziennie do woli i bez grzechu Masz grzech: nie będziesz miał bogów cudzych przede mną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 187 Napisano 13 Styczeń 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Masz grzech: nie będziesz miał bogów cudzych przede mną. Dzisiaj jadłem dwa donuty wedla przepyszne wycebulilem po zeta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1673 Napisano 13 Styczeń 1 minutę temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Dzisiaj jadłem dwa donuty wedla przepyszne wycebulilem po zeta Polane czekoladą i w środku krem czekoladowy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 187 Napisano 13 Styczeń 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Polane czekoladą i w środku krem czekoladowy? Tak w środku jakby nutella z zewnątrz czekokada i okryszki czekolady przepyszny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1673 Napisano 13 Styczeń 4 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Tak w środku jakby nutella z zewnątrz czekokada i okryszki czekolady przepyszny Jadłam kilka razy i dobre są tylko strasznie słodkie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szlora 5 Napisano 14 Styczeń 8 godzin temu, Córka mi zmarła napisał: Teraz tylko na rondelku I teraz tylko iskry latają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach