Barnaba 234 10 Napisano 14 Styczeń Teraz piszę ze mną oszustka , że jest w Damaszku na Syri . Jest wojskową pielegniarką, i chciała bu się ze mną spotkać. I bym ja pokrył transport w połowie jej do mnie . Zakochała się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barnaba 234 10 Napisano 14 Styczeń 3 godziny temu, SzyderczaSzlora napisał: Ma czas na internetowe romanse? Właśnie, ale już sporo ludzi dało się nabrać na tego typu numery Gisciu stracił 40 tyś ponad , strasznie są bezczelni . Myśli że jak nw kto jest po drugiej stronie , i bd przelewał hajs . Ale jak widać znajdują się tacy ludzie , bo po coś oszuści internetowi działają. Muszą mieć zarobek jak nw . Kto komu wysyła hajs , nie widząc osoby na oczy , i nie wiesz kto to jest . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 194 Napisano 14 Styczeń 5 godzin temu, Barnaba 234 napisał: Teraz piszę ze mną oszustka , że jest w Damaszku na Syri . Jest wojskową pielegniarką, i chciała bu się ze mną spotkać. I bym ja pokrył transport w połowie jej do mnie . Zakochała się. wyślij jej fejka albo napisz że ma kliknąć w link i se pobrać kod do blika i wyślij jej wirusa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach