Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Barnaba 234

Jest tych oszustów internetowych.

Polecane posty

Teraz piszę ze mną oszustka , że jest w Damaszku na Syri . Jest wojskową pielegniarką,  i chciała bu się ze mną spotkać.  I bym ja pokrył  transport w połowie jej do mnie . Zakochała się. 

3 godziny temu, SzyderczaSzlora napisał:

Ma czas na internetowe romanse?

Właśnie,  ale już sporo ludzi dało się nabrać na tego typu numery  Gisciu stracił 40 tyś ponad , strasznie są bezczelni . Myśli że jak nw kto jest po drugiej stronie , i bd przelewał hajs . Ale jak widać znajdują się tacy ludzie , bo po coś oszuści internetowi działają.  Muszą mieć zarobek jak nw . Kto komu wysyła hajs , nie widząc osoby na oczy , i nie wiesz kto to jest .

21 minut temu, Barnaba 234 napisał:

Właśnie,  ale już sporo ludzi dało się nabrać na tego typu numery  Gisciu stracił 40 tyś ponad , strasznie są bezczelni . Myśli że jak nw kto jest po drugiej stronie , i bd przelewał hajs . Ale jak widać znajdują się tacy ludzie , bo po coś oszuści internetowi działają.  Muszą mieć zarobek jak nw . Kto komu wysyła hajs , nie widząc osoby na oczy , i nie wiesz kto to jest .

Ludzie głupi i naiwni.

5 godzin temu, Barnaba 234 napisał:

Teraz piszę ze mną oszustka , że jest w Damaszku na Syri . Jest wojskową pielegniarką,  i chciała bu się ze mną spotkać.  I bym ja pokrył  transport w połowie jej do mnie . Zakochała się. 

wyślij jej fejka albo napisz że ma kliknąć w link i se pobrać kod do blika i wyślij jej wirusa xD

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się