Samotny Wilk 0 Napisano 4 godziny temu Aktywny fizycznie, pracujący,bez nałogów szuka dobrej duszy płci przeciwnej. Lubię przyrodę, literaturę. Interesuję się też m.in historią i obecnymi wydarzeniami na świecie, ponadto uwielbiam grzybobrania. Jest tu jakaś chętna może na bliższe zapoznanie? A może jestem zbyt nudny, bo łobuz kocha najbardziej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 28 Napisano 3 godziny temu napisz o sobie jakiś konkret poza grzybobraniem jak na razie przedstawiasz się jako absolutny nudziarz, base model aktywny fizycznie - podnosisz ciężary, biegasz maratony czy chodzisz piechotą po piwo do żabki? pracujący - super ale dziewczyny nie szukają bezrobotnych bez nałogów - no super, nie pijak, nie narkoman interesuję się historią - ale konkretnie ewolucją topora bojowego w XVI wieku czy tak po trochu jak każdy ogólnie obecne wydarzenia - no każdy ma jakieś mniejsze/większe pojęcie o tym co się dzieje na świecie - z telewizji, radia czy Internetu uwielbiam grzybobrania - to jest pierwszy konkret znam jedną babkę, która uwielbia grzybobrania ale nie wiem czy to wystarcza na jej poderwanie ostanie pytanie brzmi jak: "jestem nudziarz i pierdoła ale Cię nie pobiję" Jeżeli jesteś stabilny emocjonalnie to jest to fajna cecha i dobra podstawa do związku ale nie 'sprzedawaj' tego w ten sposób, ze jesteś nudny ale nie pijesz i nie bijesz. Zaskakiwać można również pozytywnie. To jest reklama Ciebie - pomyśl sobie, że reklamujesz proszek do prania: pierze, nie wyżera dziur w odzieży, nie jest zbyt drogi, nie odbarwia ubrań, pachnie mydłem vs usuwa plamy, odświeża i ożywia kolor, nadaje blask tkaninom pozostawiając na długo świeży zapach alpejskiej łąki Głupi proszek do prania można przedstawić w ciekawy sposób i na pewno Ty też dasz radę wykrzesać coś o sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1486 Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, Samotny Wilk napisał: Aktywny fizycznie, pracujący,bez nałogów szuka dobrej duszy płci przeciwnej. Lubię przyrodę, literaturę. Interesuję się też m.in historią i obecnymi wydarzeniami na świecie, ponadto uwielbiam grzybobrania. Jest tu jakaś chętna może na bliższe zapoznanie? A może jestem zbyt nudny, bo łobuz kocha najbardziej? Jesteś tak ciekawy że nie wiadomo o co cie spytać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1486 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: napisz o sobie jakiś konkret poza grzybobraniem jak na razie przedstawiasz się jako absolutny nudziarz, base model aktywny fizycznie - podnosisz ciężary, biegasz maratony czy chodzisz piechotą po piwo do żabki? pracujący - super ale dziewczyny nie szukają bezrobotnych bez nałogów - no super, nie pijak, nie narkoman interesuję się historią - ale konkretnie ewolucją topora bojowego w XVI wieku czy tak po trochu jak każdy ogólnie obecne wydarzenia - no każdy ma jakieś mniejsze/większe pojęcie o tym co się dzieje na świecie - z telewizji, radia czy Internetu uwielbiam grzybobrania - to jest pierwszy konkret znam jedną babkę, która uwielbia grzybobrania ale nie wiem czy to wystarcza na jej poderwanie ostanie pytanie brzmi jak: "jestem nudziarz i pierdoła ale Cię nie pobiję" Jeżeli jesteś stabilny emocjonalnie to jest to fajna cecha i dobra podstawa do związku ale nie 'sprzedawaj' tego w ten sposób, ze jesteś nudny ale nie pijesz i nie bijesz. Zaskakiwać można również pozytywnie. To jest reklama Ciebie - pomyśl sobie, że reklamujesz proszek do prania: pierze, nie wyżera dziur w odzieży, nie jest zbyt drogi, nie odbarwia ubrań, pachnie mydłem vs usuwa plamy, odświeża i ożywia kolor, nadaje blask tkaninom pozostawiając na długo świeży zapach alpejskiej łąki Głupi proszek do prania można przedstawić w ciekawy sposób i na pewno Ty też dasz radę wykrzesać coś o sobie Grzybobranie jak w panu Tadeuszu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Samotny Wilk 0 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: napisz o sobie jakiś konkret poza grzybobraniem jak na razie przedstawiasz się jako absolutny nudziarz, base model aktywny fizycznie - podnosisz ciężary, biegasz maratony czy chodzisz piechotą po piwo do żabki? pracujący - super ale dziewczyny nie szukają bezrobotnych bez nałogów - no super, nie pijak, nie narkoman interesuję się historią - ale konkretnie ewolucją topora bojowego w XVI wieku czy tak po trochu jak każdy ogólnie obecne wydarzenia - no każdy ma jakieś mniejsze/większe pojęcie o tym co się dzieje na świecie - z telewizji, radia czy Internetu uwielbiam grzybobrania - to jest pierwszy konkret znam jedną babkę, która uwielbia grzybobrania ale nie wiem czy to wystarcza na jej poderwanie ostanie pytanie brzmi jak: "jestem nudziarz i pierdoła ale Cię nie pobiję" Jeżeli jesteś stabilny emocjonalnie to jest to fajna cecha i dobra podstawa do związku ale nie 'sprzedawaj' tego w ten sposób, ze jesteś nudny ale nie pijesz i nie bijesz. Zaskakiwać można również pozytywnie. To jest reklama Ciebie - pomyśl sobie, że reklamujesz proszek do prania: pierze, nie wyżera dziur w odzieży, nie jest zbyt drogi, nie odbarwia ubrań, pachnie mydłem vs usuwa plamy, odświeża i ożywia kolor, nadaje blask tkaninom pozostawiając na długo świeży zapach alpejskiej łąki Głupi proszek do prania można przedstawić w ciekawy sposób i na pewno Ty też dasz radę wykrzesać coś o sobie 1) chodzę na siłownię dwa razy w tygodniu oprócz tego spaceruję sporo ( w dni wolne od pracy 15 kilometrów to minimum) 2) W dzisiejszych czasach posiadanie zatrudnienia nie jest oczywiste, bo zdarzają się niebieskie ptaki- pracuję w korpo. 3) Brak nałogów to duży plus patrząc na fakt, iż duża część społeczeństwa pije i pali , trując się. 4) Tak naprawdę interesuje mnie historia geopolityczna od czasów antycznych po współczesność. 5) Istnieją jednostki, które mają gdzieś otaczający świat, chociaż fakt faktem, rzuciłem ogólnikiem. 6) To , że nie biję partnerki to dla mnie naturalne - ciekawe, iż uznałeś to za oznakę bycia pierdołą . Jeśli miałbym szukać oponentów przy swoich wymiarach 198/100 kg - celowałbym w facetów. 7) Jeśli możliwość chociażby aktywnego wypoczynku z człowiekiem posiadającym poczucie humoru jest uznawane za nudne - trudno . Ze mną można pojechać w góry, do lasu, nad morze, wszędzie się odnajdę. Tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 28 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Samotny Wilk napisał: 1) chodzę na siłownię dwa razy w tygodniu oprócz tego spaceruję sporo ( w dni wolne od pracy 15 kilometrów to minimum) 2) W dzisiejszych czasach posiadanie zatrudnienia nie jest oczywiste, bo zdarzają się niebieskie ptaki- pracuję w korpo. 3) Brak nałogów to duży plus patrząc na fakt, iż duża część społeczeństwa pije i pali , trując się. 4) Tak naprawdę interesuje mnie historia geopolityczna od czasów antycznych po współczesność. 5) Istnieją jednostki, które mają gdzieś otaczający świat, chociaż fakt faktem, rzuciłem ogólnikiem. 6) To , że nie biję partnerki to dla mnie naturalne - ciekawe, iż uznałeś to za oznakę bycia pierdołą . Jeśli miałbym szukać oponentów przy swoich wymiarach 198/100 kg - celowałbym w facetów. 7) Jeśli możliwość chociażby aktywnego wypoczynku z człowiekiem posiadającym poczucie humoru jest uznawane za nudne - trudno . Ze mną można pojechać w góry, do lasu, nad morze, wszędzie się odnajdę. Tyle. moim zdaniem to już jest ciekawsze, a o poczuciu humoru nie wspominałeś wcześniej ja mam inne doświadczenie - coraz mniej osób pije i pali i dba o siebie i sam powiedz co brzmi lepiej: Ze mną można pojechać w góry, do lasu, nad morze, wszędzie się odnajdę. czy A może jestem zbyt nudny, bo łobuz kocha najbardziej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 28 Napisano 2 godziny temu 16 minut temu, Onaaaa napisał: Grzybobranie jak w panu Tadeuszu Telimena lubi to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1486 Napisano 1 godzinę temu 19 minut temu, Samotny Wilk napisał: 1) chodzę na siłownię dwa razy w tygodniu oprócz tego spaceruję sporo ( w dni wolne od pracy 15 kilometrów to minimum) 2) W dzisiejszych czasach posiadanie zatrudnienia nie jest oczywiste, bo zdarzają się niebieskie ptaki- pracuję w korpo. 3) Brak nałogów to duży plus patrząc na fakt, iż duża część społeczeństwa pije i pali , trując się. 4) Tak naprawdę interesuje mnie historia geopolityczna od czasów antycznych po współczesność. 5) Istnieją jednostki, które mają gdzieś otaczający świat, chociaż fakt faktem, rzuciłem ogólnikiem. 6) To , że nie biję partnerki to dla mnie naturalne - ciekawe, iż uznałeś to za oznakę bycia pierdołą . Jeśli miałbym szukać oponentów przy swoich wymiarach 198/100 kg - celowałbym w facetów. 7) Jeśli możliwość chociażby aktywnego wypoczynku z człowiekiem posiadającym poczucie humoru jest uznawane za nudne - trudno . Ze mną można pojechać w góry, do lasu, nad morze, wszędzie się odnajdę. Tyle. Fajnie i brzmi dobrze tylko jest jeden problem tutaj nie ma kobiet młodszych od ciebie. No takie ze świecą szukać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1486 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: Telimena lubi to Ja moge zbierać te co Wojski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 28 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ja moge zbierać te co Wojski muchomory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1486 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: muchomory A wiesz jakie lubię najbardziej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brunetka 30 1 Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, Samotny Wilk napisał: Aktywny fizycznie, pracujący,bez nałogów szuka dobrej duszy płci przeciwnej. Lubię przyrodę, literaturę. Interesuję się też m.in historią i obecnymi wydarzeniami na świecie, ponadto uwielbiam grzybobrania. Jest tu jakaś chętna może na bliższe zapoznanie? A może jestem zbyt nudny, bo łobuz kocha najbardziej? Witaj. Też kocham las. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brunetka 30 1 Napisano 1 godzinę temu Ktoś mi zablokował skrzynkę, niech nikt nie piszę bo nie odpiszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Samotny Wilk 0 Napisano 1 godzinę temu 24 minuty temu, Onaaaa napisał: Fajnie i brzmi dobrze tylko jest jeden problem tutaj nie ma kobiet młodszych od ciebie. No takie ze świecą szukać. Niekoniecznie musi być młodsza, może też być moją rówieśniczką albo mieć trochę lat więcej. Zapomniałem wspomnieć, że interesuję się również językami słowiańskimi , to też wchodzi w moją strefę,,zajawek " . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Samotny Wilk 0 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, Brunetka 30 napisał: Witaj. Też kocham las. To się ceni, wbrew pozorom nie jest to powszechnie spotykane podejście. Ludzie uciekają od owadów chociażby . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brunetka 30 1 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Samotny Wilk napisał: To się ceni, wbrew pozorom nie jest to powszechnie spotykane podejście. Ludzie uciekają od owadów chociażby . Jesteś wysoki. Też jestem wysoka jak na kobietę. Całe 175 wzrostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Samotny Wilk 0 Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, Brunetka 30 napisał: Witaj. Też kocham las. 12 minut temu, Brunetka 30 napisał: Ktoś mi zablokował skrzynkę, niech nikt nie piszę bo nie odpiszę. Ogólnie skrzynka ma chyba jakąś awarię. Jeśli chcesz pogadać,to pisz na: wilksamotny1@onet.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brunetka 30 1 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Samotny Wilk napisał: Ogólnie skrzynka ma chyba jakąś awarię. Jeśli chcesz pogadać,to pisz na: wilksamotny1@onet.pl Napiszę, ale jutro. Dziś muszę szykować się do spania, bo jutro wcześnie wstaję do pracy 🖐 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Samotny Wilk 0 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Brunetka 30 napisał: Napiszę, ale jutro. Dziś muszę szykować się do spania, bo jutro wcześnie wstaję do pracy 🖐 Ja też, śpij dobrze, słodkich snów . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brunetka 30 1 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Samotny Wilk napisał: Ogólnie skrzynka ma chyba jakąś awarię. Jeśli chcesz pogadać,to pisz na: wilksamotny1@onet.pl Adres nie działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Samotny Wilk 0 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Brunetka 30 napisał: Adres nie działa. To dziwne,bo ja Tobie na maila odpisałem . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach