SzyderczaSzlora 32 Napisano 6 godzin temu Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcië;P 0 Napisano 6 godzin temu A ja mam na pływalni swoją szafkę na kłódkę, i chyba przyniosę sobie tam buty i będę trzymał, gdy chce potrenować na siłowni. I ubrania. Na siłowni na razie tylko nogi, na basenie całe ciało + sauny xD Ale sobie zrobię super rzeźbę niedługo. No i dobre jedzenie oczywiście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcië;P 0 Napisano 6 godzin temu Moze w końcu poznam jakaś piękną dziewczynę, jak moja blond sąsiadka i wezmę ten ślub i zrobimy sobie tego bejbika. Jak będę zadbany, wyrzezbiony oraz z wydepilowana klata pachnący xD. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzyderczaSzlora 32 Napisano 6 godzin temu 🩵🩵🩵 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wzorowa_pani_domu 5 Napisano 6 godzin temu Jprdl, prawdopodobnie tak będzie wyglądać krąg piekielny dla kafeterian. Będzie w kółko czytanie o saunie namiotowca i ambonie salowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 61 Napisano 6 godzin temu Albo chłopaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzyderczaSzlora 32 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, wzorowa_pani_domu napisał: Jprdl, prawdopodobnie tak będzie wyglądać krąg piekielny dla kafeterian. Będzie w kółko czytanie o saunie namiotowca i ambonie salowej A to dopiero 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcië;P 0 Napisano 5 godzin temu Dombo mnie dzisiaj pytała o foto pena, a ja boje się wysyłać babom nieznajomym foty. Niedługo jeszcze siłownia wjedzie, będę sobie trzymał w swojej szafce buty i zakładał je tylko na siłownię, czyste. Ubrania też sobie wezmę i będę trzymał. Niedługo na wioślarzu potrenuje, bieżnia oraz rowerek. Do tego basen, aerobik i pływanie. Sauna parowa. Niedługo zamieszkam na saunie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 28 Napisano 5 godzin temu chyba się pójdę ogolić na twarzy taki gładki, ostrzyżony, z wyrzeźbionym ciałem... do tego dobrze ubrany i pachnący może jak pokręcę się wystarczająco długo po mieście to znajdę jakaś bezdomną Żuliettę mieszkająca w namiocie Wezmę ją do siebie i będziemy żyli długo i szczęśliwie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcië;P 0 Napisano 5 godzin temu Ja akurat brodę sobie zapuszczam i nie gole się, włosy też. Loczki mam fajne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcië;P 0 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Dobra, dam wam spokój. Idę sobie na inne forum do ziomeczkow, którzy grają w gierki. Elo Edytowano 5 godzin temu przez KochamElcië;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 35 Napisano 5 godzin temu zartowalam z tym 5 cm nie chce tego zobaczyc tylko tak se napisalam bo mnie wyzywales Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcië;P 0 Napisano 5 godzin temu To ile mam cm to też nie wasz interes. Mam 0cm xD. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcië;P 0 Napisano 5 godzin temu A ja odpalam sobie gierkę i będę grał xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 35 Napisano 5 godzin temu ja i tak se ujemuje nie wyobrazam zadnego. Grales kiedys w prawdziwa gre dla dzieci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 35 Napisano 5 godzin temu ja chyba sie zlamalam psychicznie czekam na smierc tylko dobrze ze piatek i se pospie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcië;P 0 Napisano 5 godzin temu Ja czekam na śmierć na angielskiej farmie xD. Też sobie mogę tu spać. I nikogo nie ma, kto mi rządzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcië;P 0 Napisano 4 godziny temu Jakie gry dla dzieci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzyderczaSzlora 32 Napisano 4 godziny temu W piątek mozna umierac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 35 Napisano 4 godziny temu Barbie Horse Trails np albo Star Stable polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 35 Napisano 4 godziny temu umrzec chociaz na chwile byloby fajnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcië;P 0 Napisano 4 godziny temu Na androida sa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 35 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Star Stable tak tam mozesz ujezdzac konia laleczka z malymi dziewczynkami ladna gierka fajnie by bylo wrocic do dziecinstwa, niestety Edytowano 4 godziny temu przez Córka mi zmarła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcië;P 0 Napisano 4 godziny temu No fajnie, ja u babci zawsze jak byłem i dziadka to się tak bezpiecznie czułem. W wielkim domu. A teraz w namiocie samotny. Dziadek nie żyje... I to co było już nie wroci, niestety. A wtedy nikt nie pieerdolil, że jestem przegryw, bo nie mam prawa jazdy. Nie było internetow, komputerów... Tych smartfonów. I fajnie bylo. Szkoda, że to już nie wróci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcië;P 0 Napisano 4 godziny temu Nie grałem w to Ja gram w tą samą gierkę co małolat Elci xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcië;d 0 Napisano 4 godziny temu Z drugiej strony za szkołą, wstawaniem rano i obowiązkami typu sprawdziany, nauka to nie tęsknię. Wolę teraz jak jestem niż kiedyś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 35 Napisano 4 godziny temu nie za zimno ci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzyderczaSzlora 32 Napisano 4 godziny temu Mi tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcië;d 0 Napisano 4 godziny temu Nie xD Tęsknię też za tym jak grałem w swoim pierwszym zespole, miałem swoją perkusje, co tydzień próby. To były czasy. Ja taki goowniak, a już w kapeli grałem i koncerty graliśmy i w studio. Teraz mogę sobie o tym pomarzyć. To były czasy. Chyba 11 lat miałem koledzy po 16-18 i ze 3 lata graliśmy razem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 35 Napisano 4 godziny temu (edytowany) troche straszne ze czlowiek nie jest terminatorem niezniszczalnym i wiecznie mu zimno albo cos go boli i nie wiadomo o co chodzi Edytowano 4 godziny temu przez Córka mi zmarła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach