Cold Updraft 56 Napisano 1 godzinę temu Czy iglaki wszelkie zrozumią czy łabędzie otulą miłością którą ofiarowałam je w 2018… cofamy się … mogę być szczęśliwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzynio Kupka 16 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Cold Updraft napisał: Czy iglaki wszelkie zrozumią czy łabędzie otulą miłością którą ofiarowałam je w 2018… cofamy się … mogę być szczęśliwa Zrozumieją, SZLORO! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzynio Kupka 16 Napisano 42 minuty temu czy schody mnie jeszcze kochają czy stopnie mnie zrozumią czy poręcz przytuli mocno tę miłość co runęłam w dół po piątej kolejce… cofam się… w bok… na bok… mogę być cała chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cold Updraft 56 Napisano 24 minuty temu 17 minut temu, Krzynio Kupka napisał: czy schody mnie jeszcze kochają czy stopnie mnie zrozumią czy poręcz przytuli mocno tę miłość co runęłam w dół po piątej kolejce… cofam się… w bok… na bok… mogę być cała chyba Och… 🩷 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***** moona i salowa 42 Napisano 20 minut temu znowu bylo pite ? dziwisz sie ludziom ze spia do 13 a ty o 14 juz nawalona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach