Cold Updraft 65 Napisano 1 godzinę temu Kolega się dobrał slrjii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wzorowa_pani_domu 19 Napisano 1 godzinę temu Do tzipy ci się dobrał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cold Updraft 65 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, wzorowa_pani_domu napisał: Do tzipy ci się dobrał? gkosdzmnr obelżywa spudernjci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cold Updraft 65 Napisano 1 godzinę temu Zlgloszome pudernicoo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wyleniały sratuszczak 7 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Cold Updraft napisał: Kolega się dobrał slrjii Mam nadzieję że umylaś ciiipe i śmierdziało bardzo rybami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 68 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Cold Updraft napisał: Kolega się dobrał slrjii No to uważaj, bo chłopy to predatorzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 39 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, wyleniały sratuszczak napisał: Mam nadzieję że umylaś ciiipe i śmierdziało bardzo rybami Oj ty geju jak umyła to chyba nie śmierdzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 39 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, +RC+ napisał: No to uważaj, bo chłopy to predatorzy Ona tylko na to czeka z gotową kaczpom jaja wysiaduje ma okres godowy Edytowano 1 godzinę temu przez Córka mi zmarła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 756 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Cold Updraft napisał: gkosdzmnr obelżywa spudernjci Do czego? To się nam trafiła kierowniczka forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 39 Napisano 1 godzinę temu Ja to jednak wolę jak typy rządzą baby są za głupie pisdy w większości nie da rady ich słuchać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wyleniały sratuszczak 7 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Córka mi zmarła napisał: Oj ty geju jak umyła to chyba nie śmierdzi Zawsze śmierdzi, tylko po umyciu mniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 68 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Córka mi zmarła napisał: Ja to jednak wolę jak typy rządzą Jesteśmy do tego stworzeni po prostu. Taka nasza rola. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 39 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, +RC+ napisał: Jesteśmy do tego stworzeni po prostu. Taka nasza rola. No wyobraz sobie że taka Gienia Salowa Bonibabol Srewka czy Madka Pieprzowa ci brzęczy nad uchem co masz robić, tylko z kapcia szlorze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaaaa 3 Napisano 1 godzinę temu ciekawe czy już gienię podpitą jusz tam piepszą we dwóch czy trzech huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szlora 3 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Córka mi zmarła napisał: No wyobraz sobie że taka Gienia Salowa Bonibabol Srewka czy Madka Pieprzowa ci brzęczy nad uchem co masz robić, tylko z kapcia szlorze wyobraź sobie, że twoje ogromne cycki - moje dłonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kreatura mody 7 Napisano 1 godzinę temu 22 minuty temu, Cold Updraft napisał: gkosdzmnr obelżywa spudernjci WTF? O.o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 68 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Kreatura mody napisał: WTF? O.o to miało być: "zgłoszone obelżywa pudernico" gkosdzmnr obelżywa spudernjci zgłoszone obelżywa pudernico Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 39 Napisano 55 minut temu Nie wyobrażam se tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 39 Napisano 54 minuty temu (edytowany) Weź wyrwij Srenie sobie Edytowano 53 minuty temu przez Córka mi zmarła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 39 Napisano 53 minuty temu (edytowany) Ja się dziwię facetom że są hetero baby są nie tylko oblesne ale jeszcze męczące i zyebane, tzipsko nie jest tego warte Edytowano 52 minuty temu przez Córka mi zmarła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 682 Napisano 51 minut temu 48 minut temu, Cold Updraft napisał: gkosdzmnr obelżywa spudernjci Znam ten bełkot i już tłumaczę. " Głodnemu chleb na myśli". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 68 Napisano 50 minut temu 1 minutę temu, Córka mi zmarła napisał: Ja się dziwię facetom że są hetero baby są nie tylko oblesne ale jeszcze męczące i zyebane, tzipsko nie jest tego warte Lepsza baba niż bycie peedziem. Ewentualnie celibat i kapłaństwo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wyleniały sratuszczak 7 Napisano 49 minut temu 3 minuty temu, Córka mi zmarła napisał: Ja się dziwię facetom że są hetero baby są nie tylko oblesne ale jeszcze męczące i zyebane, tzipsko nie jest tego warte Na szczęście Nie każda jest taka jak ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 39 Napisano 45 minut temu (edytowany) 5 minut temu, +RC+ napisał: Lepsza baba niż bycie peedziem. Ewentualnie celibat i kapłaństwo Współczuje wam chociaż wy lubicie tych cveli chamskich z tzipami ja nie lubię Edytowano 45 minut temu przez Córka mi zmarła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1487 Napisano 44 minuty temu 54 minuty temu, Cold Updraft napisał: gkosdzmnr obelżywa spudernjci Chcesz powiedzieć: Koszmarna ledwożywa sputum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzykownaSzlora 3 Napisano 10 minut temu Podobno alkoholu nie tykasz. Czyli zażywasz bialy proch doprawiony ketrelem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach