Irressistible 6 Napisano 1 godzinę temu Ile masz wzrostu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 118 Napisano 1 godzinę temu 2.08 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 83 Napisano 1 godzinę temu 191 rano... ale wieczorem już 190,5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Irressistible 6 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, +RC+ napisał: 191 rano... ale wieczorem już 190,5 Jejku ty wielkolud… ale w pozytywnym sensie hihi. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzykownaSzlora 24 Napisano 1 godzinę temu Czemu zawsze wstawiasz pindolka psa? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 83 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, SzykownaSzlora napisał: Czemu zawsze wstawiasz pindolka psa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Irressistible 6 Napisano 1 godzinę temu Osoba z gargantuicznymi cycami uczy mnie życia to jest hit…. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 41 Napisano 1 godzinę temu Nom wysoki pisał Ziemniak też i z twojego miasta Ale fajny spacer chciałam gdzieś jeszcze wejść ale za dużo ludzi w środku wszedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 83 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Córka mi zmarła napisał: Nom wysoki pisał Ziemniak też i z twojego miasta Ale fajny spacer chciałam gdzieś jeszcze wejść ale za dużo ludzi w środku wszedzie Pro tip: Im więcej wychodzisz, tym mniej zwracasz uwagę, że jacyś ludzie łażą w tle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Irressistible 6 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Córka mi zmarła napisał: Nom wysoki pisał Ziemniak też i z twojego miasta Ale fajny spacer chciałam gdzieś jeszcze wejść ale za dużo ludzi w środku wszedzie A kto to ziemniak ile ma lat i wzrostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Irressistible 6 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Wyszłam w miasto …..Ząbek hihi haaaaa haa 🦷 Edytowano 1 godzinę temu przez Irressistible Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 83 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Irressistible napisał: A kto to ziemniak ile ma lat i wzrostu Ten co ma jakiegoś typa w avku co krzyczy czy cuś... W sensie GIF. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Irressistible 6 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, +RC+ napisał: Ten co ma jakiegoś typa w avku co krzyczy czy cuś... W sensie GIF. A kojarzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 41 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Irressistible napisał: A kojarzę tak, z serialu Lucyfer ten wampir Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 41 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, +RC+ napisał: Pro tip: Im więcej wychodzisz, tym mniej zwracasz uwagę, że jacyś ludzie łażą w tle czy ja wiem, zalezy od dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 41 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) fajna mam kawiarnie w okolicy, nazwa kojarzy sie z libedem i tam prawie wcale nie ma ludzi ale akurat tam nie polazlam Edytowano 1 godzinę temu przez Córka mi zmarła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 83 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Córka mi zmarła napisał: fajna mam kawiarnie w okolicy, nazwa kojarzy sie z libedem i tam prawie wcale nie ma ludzi ale akurat tam nie polazlam libero? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 41 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, +RC+ napisał: libero? Liber Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 83 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, Córka mi zmarła napisał: Liber No to blisko. W Katowicach jest centrum Libero i jest kawiarnia Koko Libero... w każdym razie była do niedawna, teraz nie wiem. Edytowano 1 godzinę temu przez +RC+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Red Hat 21 Napisano 57 minut temu (edytowany) 19 minut temu, +RC+ napisał: No to blisko. W Katowicach jest centrum Libero i jest kawiarnia Koko Libero... w każdym razie była do niedawna, teraz nie wiem. Piękne miasto, niestety nigdy tam nie byłem Edytowano 56 minut temu przez Red Hat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Irressistible 6 Napisano 37 minut temu I czego blokujesz. Prawda o tutce została objawiona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 172 Napisano 35 minut temu 1 godzinę temu, Irressistible napisał: Jejku ty wielkolud… ale w pozytywnym sensie hihi. Myślisz, że ci wyśle blika na tatrę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 118 Napisano 34 minuty temu 2 minuty temu, Irressistible napisał: I czego blokujesz. Prawda o tutce została objawiona. Mowi sie dlaczego, wiesniaro po polonistyce dla downow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 118 Napisano 32 minuty temu Szlorka pamietaj ze to ze ci kolega gej doniesie wóde na melinę, nie oznacza ze od razu musisz mu dawać duupy;) rimember dis. Ani ozorów cielęcych przyjmować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 172 Napisano 31 minut temu Przed chwilą, Szpinak napisał: Szlorka pamietaj ze to ze ci kolega gej doniesie wóde na melinę, nie oznacza ze od razu musisz mu dawać duupy;) rimember dis. Ani ozorów cielęcych przyjmować Ale kielbe może oporządzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Irressistible 6 Napisano 30 minut temu 1 minutę temu, Szpinak napisał: Szlorka pamietaj ze to ze ci kolega gej doniesie wóde na melinę, nie oznacza ze od razu musisz mu dawać duupy;) rimember dis. Ani ozorów cielęcych przyjmować Ale Ty jesteś głupia …. No po prostu słów brak. Z jakiej racji miałabym spułkować z mężczyzną którego interesuje inna płeć? Masz ty rigcz? Chyba nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 946 Napisano 29 minut temu Znowu Tutka wyzywa? I tak cały dzień? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 41 Napisano 24 minuty temu 7 minut temu, Szpinak napisał: Szlorka pamietaj ze to ze ci kolega gej doniesie wóde na melinę, nie oznacza ze od razu musisz mu dawać duupy;) rimember dis. Ani ozorów cielęcych przyjmować moze chce miec kolejne dziedzko, nie mam pojecia. Z brzydalami z tego co pisala sie nie zadaje a moze ma lekkie podejscie do swojej farfeluny i lubi rimcicimci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wzorowa_pani_domu 32 Napisano 19 minut temu 9 minut temu, Irressistible napisał: Ale Ty jesteś głupia …. No po prostu słów brak. Z jakiej racji miałabym spułkować z mężczyzną którego interesuje inna płeć? Masz ty rigcz? Chyba nie. A liżecie się w celu budowania mikrobiomu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 41 Napisano 19 minut temu ciekawe czy bierze leki antykoncepcyjne lepiej jakby brala szlora bo chyba baby sie robia wtedy jak boty i nic im nie odprdala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach