Irressistible 6 Napisano 4 godziny temu Ile masz wzrostu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 118 Napisano 4 godziny temu 2.08 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 84 Napisano 4 godziny temu 191 rano... ale wieczorem już 190,5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Irressistible 6 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, +RC+ napisał: 191 rano... ale wieczorem już 190,5 Jejku ty wielkolud… ale w pozytywnym sensie hihi. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzykownaSzlora 25 Napisano 4 godziny temu Czemu zawsze wstawiasz pindolka psa? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 84 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, SzykownaSzlora napisał: Czemu zawsze wstawiasz pindolka psa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Irressistible 6 Napisano 4 godziny temu Osoba z gargantuicznymi cycami uczy mnie życia to jest hit…. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 41 Napisano 3 godziny temu Nom wysoki pisał Ziemniak też i z twojego miasta Ale fajny spacer chciałam gdzieś jeszcze wejść ale za dużo ludzi w środku wszedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 84 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Córka mi zmarła napisał: Nom wysoki pisał Ziemniak też i z twojego miasta Ale fajny spacer chciałam gdzieś jeszcze wejść ale za dużo ludzi w środku wszedzie Pro tip: Im więcej wychodzisz, tym mniej zwracasz uwagę, że jacyś ludzie łażą w tle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Irressistible 6 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Córka mi zmarła napisał: Nom wysoki pisał Ziemniak też i z twojego miasta Ale fajny spacer chciałam gdzieś jeszcze wejść ale za dużo ludzi w środku wszedzie A kto to ziemniak ile ma lat i wzrostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Irressistible 6 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Wyszłam w miasto …..Ząbek hihi haaaaa haa 🦷 Edytowano 3 godziny temu przez Irressistible Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 84 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Irressistible napisał: A kto to ziemniak ile ma lat i wzrostu Ten co ma jakiegoś typa w avku co krzyczy czy cuś... W sensie GIF. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Irressistible 6 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, +RC+ napisał: Ten co ma jakiegoś typa w avku co krzyczy czy cuś... W sensie GIF. A kojarzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 41 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Irressistible napisał: A kojarzę tak, z serialu Lucyfer ten wampir Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 41 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, +RC+ napisał: Pro tip: Im więcej wychodzisz, tym mniej zwracasz uwagę, że jacyś ludzie łażą w tle czy ja wiem, zalezy od dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 41 Napisano 3 godziny temu (edytowany) fajna mam kawiarnie w okolicy, nazwa kojarzy sie z libedem i tam prawie wcale nie ma ludzi ale akurat tam nie polazlam Edytowano 3 godziny temu przez Córka mi zmarła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 84 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Córka mi zmarła napisał: fajna mam kawiarnie w okolicy, nazwa kojarzy sie z libedem i tam prawie wcale nie ma ludzi ale akurat tam nie polazlam libero? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 41 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, +RC+ napisał: libero? Liber Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 84 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Córka mi zmarła napisał: Liber No to blisko. W Katowicach jest centrum Libero i jest kawiarnia Koko Libero... w każdym razie była do niedawna, teraz nie wiem. Edytowano 3 godziny temu przez +RC+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Red Hat 21 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 19 minut temu, +RC+ napisał: No to blisko. W Katowicach jest centrum Libero i jest kawiarnia Koko Libero... w każdym razie była do niedawna, teraz nie wiem. Piękne miasto, niestety nigdy tam nie byłem Edytowano 3 godziny temu przez Red Hat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Irressistible 6 Napisano 3 godziny temu I czego blokujesz. Prawda o tutce została objawiona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 173 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Irressistible napisał: Jejku ty wielkolud… ale w pozytywnym sensie hihi. Myślisz, że ci wyśle blika na tatrę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 118 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Irressistible napisał: I czego blokujesz. Prawda o tutce została objawiona. Mowi sie dlaczego, wiesniaro po polonistyce dla downow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 118 Napisano 2 godziny temu Szlorka pamietaj ze to ze ci kolega gej doniesie wóde na melinę, nie oznacza ze od razu musisz mu dawać duupy;) rimember dis. Ani ozorów cielęcych przyjmować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 173 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Szpinak napisał: Szlorka pamietaj ze to ze ci kolega gej doniesie wóde na melinę, nie oznacza ze od razu musisz mu dawać duupy;) rimember dis. Ani ozorów cielęcych przyjmować Ale kielbe może oporządzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Irressistible 6 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Szpinak napisał: Szlorka pamietaj ze to ze ci kolega gej doniesie wóde na melinę, nie oznacza ze od razu musisz mu dawać duupy;) rimember dis. Ani ozorów cielęcych przyjmować Ale Ty jesteś głupia …. No po prostu słów brak. Z jakiej racji miałabym spułkować z mężczyzną którego interesuje inna płeć? Masz ty rigcz? Chyba nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 947 Napisano 2 godziny temu Znowu Tutka wyzywa? I tak cały dzień? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 41 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Szpinak napisał: Szlorka pamietaj ze to ze ci kolega gej doniesie wóde na melinę, nie oznacza ze od razu musisz mu dawać duupy;) rimember dis. Ani ozorów cielęcych przyjmować moze chce miec kolejne dziedzko, nie mam pojecia. Z brzydalami z tego co pisala sie nie zadaje a moze ma lekkie podejscie do swojej farfeluny i lubi rimcicimci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 41 Napisano 2 godziny temu ciekawe czy bierze leki antykoncepcyjne lepiej jakby brala szlora bo chyba baby sie robia wtedy jak boty i nic im nie odprdala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 84 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, Szpinak napisał: Szlorka pamietaj ze to ze ci kolega gej doniesie wóde na melinę, nie oznacza ze od razu musisz mu dawać duupy;) rimember dis. Ani ozorów cielęcych przyjmować Ale gdyby gajowy chciał seks z kobietą, to nie byłby gajowym... Najwyżej biseksem. Chyba, że coś się tam w doktrynie LGBT pozmieniało xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach