Śliwka w Polonezie 782 Napisano 7 godzin temu I osoby pijące od rana. Oczywiście pod przykrywką bycia wielką przeciwniczką tego smutnego nałogu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 782 Napisano 6 godzin temu Jak na kobietę codziennie udającą bardzo moralną i z super zgrabnym tyłkiem to chyba jedno i drugie jest wielkim fałszem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 109 Napisano 6 godzin temu 16 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Jak na kobietę codziennie udającą bardzo moralną i z super zgrabnym tyłkiem to chyba jedno i drugie jest wielkim fałszem. Ale sie ostatnio rozbrykałaś Śliwka. Czy to ma jakikolwiek związek z nieobecnościa Widmoka? 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 782 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Szon patrol$$$ napisał: Ale sie ostatnio rozbrykałaś Śliwka. Czy to ma jakikolwiek związek z nieobecnościa Widmoka? A ile on jest nieobecny, 2 dni? Za bardzo mnie z nim wiążecie, nie pochwalam, ale rozumiem. Nie ma jak inaczej dowalić a chce się bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 950 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: A ile on jest nieobecny, 2 dni? Za bardzo mnie z nim wiążecie, nie pochwalam, ale rozumiem. Nie ma jak inaczej dowalić a chce się bardzo Jesteś na głodzie stalkingu i teraz zamiast Widmo jestem ja i Gina? Wszyscy w domu zdrowi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach