Irressistible 7 Napisano 1 godzinę temu Się zmęczył ha ha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Irressistible 7 Napisano 1 godzinę temu Zgłoszone 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SeksownaSzlora 5 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzykownaSzlora 30 Napisano 1 godzinę temu Obrobił kolosa i poległ w barłogu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Irressistible 7 Napisano 1 godzinę temu Hula hopem go zamęczyłam i padł. W dodatku wypił szampana całego a co to dla gówniarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzykownaSzlora 30 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Pindolkiem kręcił koła bo to jakaś pjerdola. Zreszto przy tobie to tylko zapaść w sen u nieboszczyka udawac Edytowano 1 godzinę temu przez SzykownaSzlora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 41 Napisano 1 godzinę temu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 41 Napisano 1 godzinę temu Wez wlosy do laleczki voodoo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 176 Napisano 54 minuty temu Jakiś żul przyszedł przenocować? W takie mrozy powinniście sobie pomagać i trzymać się razem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzykownaSzlora 30 Napisano 53 minuty temu Ciałem ogrzać czeba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach