Margherite 72 Napisano niedziela o 12:13 (edytowany) Czy to prawda? Nie sądzę. Koniec to nie wolność. O nie, nie, nie. Edytowano niedziela o 12:14 przez Margherite Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1007 Napisano poniedziałek o 09:07 Wariaty opanowały forum. Psychiatra i karetka na cito Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1007 Napisano czwartek o 20:38 Wariaty z Choroszczy opanowały ten przybytek, bo alkoholik blokuje kobiece forum, rekompensując sobie przez to małego fiótka Haha. Baw się i blokuj, bo WP wkrótce wystawi ci rachunek za zniszczenie forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 497 Napisano czwartek o 20:42 Przed chwilą, le raider napisał: a tobie alkoholiczko psychiatra wystawil rachunek za to ze ze szpitala kradlas morfine? jak lezalas w Tworkach XD Odezwał się kmiot co kmiotem pozostanie razem z innymi kolegami wariatami twojego pokroju 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1007 Napisano czwartek o 20:42 Przed chwilą, le raider napisał: a tobie alkoholiczko psychiatra wystawil rachunek za to ze ze szpitala kradlas morfine? jak lezalas w Tworkach XD Nie musisz mi alkoholiku blokować skrzynki. Nie jestem zainteresowana, a skrzynka jest zablokowana. Screen i Idze do sprawy o hejt i niszczenie forum. Ja nie mam nic do stracenia, ale ty alkoholiku owszem, więc baw się alkoholiku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach