Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
jermach

Jak opóźnić wytrysk?

Polecane posty

Witam mam pytanie. CO ZROBIC skoro już jestem w partnerce i za szybko będę dzialał dochodze do spermy jak to można opóźnić. JAKI LEKARZ DZIEKUJE ZA ODPOWIEDZ

W takim przypadku nie da się opóźnić inaczej niż robiąc przerwy w trakcie stosunku. Jak widzisz, ze jesteś już na granicy to dalej nie penetrujesz ale na chwilę przestajesz, albo wręcz wyciagasz członka. Jeśli podniecenie mija to dalej penetrujesz.
Jednak jeśli wiesz, że masz problemy z przedwczesnym wytryskiem, to czasami warto jest zastanowić się nad jakimś działaniem przed. Pomagają prezerwatywy, jeśli nie chcecie mieć bariery pomiędzy Tobą a nią to chusteczki orgasm control.

Jeśli seks jest zaplanowany na wieczór, to rano lub na kilka godzin przed możesz się zmasturbować. Drugi orgazm w ciągu tego samego dnia będzie mniej intensywny, ale dłuższy.

Chusteczki jak najbardziej na tak, pomagaja, sam ostatnio przetestowałem i działają. Jednak moim zdaniem mają jedna głowna wadę. Mianowicie są drogie. NIe ma jakiegoś tańszgo zamiennika? Co do autora to polecam również zwalić sobie konia wcześniej pod prysznicem. Będziesz mogł potem o wiele dłuzej.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować