jermach 0 Napisano wczoraj o 08:31 Witam mam pytanie. CO ZROBIC skoro już jestem w partnerce i za szybko będę dzialał dochodze do spermy jak to można opóźnić. JAKI LEKARZ DZIEKUJE ZA ODPOWIEDZ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stroke 0 Napisano 8 godzin temu W takim przypadku nie da się opóźnić inaczej niż robiąc przerwy w trakcie stosunku. Jak widzisz, ze jesteś już na granicy to dalej nie penetrujesz ale na chwilę przestajesz, albo wręcz wyciagasz członka. Jeśli podniecenie mija to dalej penetrujesz. Jednak jeśli wiesz, że masz problemy z przedwczesnym wytryskiem, to czasami warto jest zastanowić się nad jakimś działaniem przed. Pomagają prezerwatywy, jeśli nie chcecie mieć bariery pomiędzy Tobą a nią to chusteczki orgasm control. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 85 Napisano 7 godzin temu Jeśli seks jest zaplanowany na wieczór, to rano lub na kilka godzin przed możesz się zmasturbować. Drugi orgazm w ciągu tego samego dnia będzie mniej intensywny, ale dłuższy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jermach 0 Napisano 4 godziny temu Chusteczki jak najbardziej na tak, pomagaja, sam ostatnio przetestowałem i działają. Jednak moim zdaniem mają jedna głowna wadę. Mianowicie są drogie. NIe ma jakiegoś tańszgo zamiennika? Co do autora to polecam również zwalić sobie konia wcześniej pod prysznicem. Będziesz mogł potem o wiele dłuzej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach