SzmaragdowaSzlora 29 Napisano 3 godziny temu Gnuj namber 5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzmaragdowaSzlora 29 Napisano 3 godziny temu Zapraszam szlorzyska piękne oprócz 2 brzydkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SeksownaSzlora 5 Napisano 3 godziny temu Obcy pluje kwasem z czegoś sromopodobnego. A stary chrapie. Jprdl. Na szczęście jest forum dla kobiet 🦷 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzmaragdowaSzlora 29 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, SeksownaSzlora napisał: Obcy pluje kwasem z czegoś sromopodobnego. A stary chrapie. Jprdl. Na szczęście jest forum dla kobiet 🦷 Siostra pjerdolnietej szczerbatej? Przykro mi ale nie masz tu wstępu. Jestem konsekwentna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SeksownaSzlora 5 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, SzmaragdowaSzlora napisał: Siostra pjerdolnietej szczerbatej? Przykro mi ale nie masz tu wstępu. Jestem konsekwentna Nie ma wstępu do ustępu. To była okluzja zębowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzmaragdowaSzlora 29 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, SeksownaSzlora napisał: Nie ma wstępu do ustępu. To była okluzja zębowa. Nie popisuj się. Nie wiem z kim pisze i nie będę się wygłupiać gdy się okaże że to jakiś zyeb. To ty pieprz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SeksownaSzlora 5 Napisano 2 godziny temu 29 minut temu, SzmaragdowaSzlora napisał: Nie popisuj się. Nie wiem z kim pisze i nie będę się wygłupiać gdy się okaże że to jakiś zyeb. To ty pieprz No a kto, babi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzmaragdowaSzlora 29 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, SeksownaSzlora napisał: No a kto, babi. Dobrze będę pisac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach