Spaghetti... 484 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Granie zróbmy tutaj Magda, bo tam się nie da Wrzuć drugiego Dawida Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 990 Napisano 2 godziny temu Na różowo wszystko wchodzi. Nie chce wejść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 484 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Na różowo wszystko wchodzi. Nie chce wejść Jak nie chce wejść, to na siłę nie wpychaj zostaw temat na pózniej Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 990 Napisano 1 godzinę temu Bez pchnięcia nie ma wejścia 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 484 Napisano 1 godzinę temu Tak, ale niektórzy myślą, że nie żartujemy Czas rozlużnić atmosfere muzyką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 990 Napisano 1 godzinę temu Myślisz, że ja się przejmuje co tutaj o mnie myślą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boje sie trumpa 21 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, 250GodzinTak napisał: Na różowo wszystko wchodzi. Nie chce wejść Nie to co makaron w twoj tłusty zad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzmaragdowaSzlora 29 Napisano 1 godzinę temu Obej jej seksowny tylek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 484 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Myślisz, że ja się przejmuje co tutaj o mnie myślą? Myślę, że oboje mamy wywalone, ale niektórzy mają pożywkę Chyba kużwa głodna o tej porze nie jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boje sie trumpa 21 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Myślę, że oboje mamy wywalone, ale niektórzy mają pożywkę Chyba kużwa głodna o tej porze nie jesteś Nie ma wyjscia musisz ja wydupcyc. Inaczej nie da nam spokoju. Zrob to dla dobra ojczyzny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 990 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Myślę, że oboje mamy wywalone, ale niektórzy mają pożywkę Chyba kużwa głodna o tej porze nie jesteś Zjadłam jogurt i wypiłam elektrolity.. Skąd wiedziałeś, że jestem głodna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzmaragdowaSzlora 29 Napisano 1 godzinę temu Wywalone jaja majom i z ambony se milo machajom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzmaragdowaSzlora 29 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Zjadłam jogurt i wypiłam elektrolity.. Skąd wiedziałeś, że jestem głodna? Tera to już jesteś jego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boje sie trumpa 21 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, SzmaragdowaSzlora napisał: Wywalone jaja majom i z ambony se milo machajom Już sie nie dziwie wizjom salowej ze ambona na nas spada. Jak ona ma zamiar sie tam wtarabanic to ryzyko jest duże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 484 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Zjadłam jogurt i wypiłam elektrolity.. Skąd wiedziałeś, że jestem głodna? To dobrze, ja elektrolity też spożywam, ale wcześniej. Intuicja rybia mi podpowiedziała, że jesteś i jak widać trafnie Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzmaragdowaSzlora 29 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, boje sie trumpa napisał: Już sie nie dziwie wizjom salowej ze ambona na nas spada. Jak ona ma zamiar sie tam wtarabanic to ryzyko jest duże Makaron jest satyrem i jak ja pokryje to nam ambona obije ryje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 484 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, boje sie trumpa napisał: Nie ma wyjscia musisz ja wydupcyc. Inaczej nie da nam spokoju. Zrob to dla dobra ojczyzny Ma męża o czym wspominała nie raz i skończcie już kobietki z tym hejtem na nas. To tylko forum, więc żartujemy kużwa mać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boje sie trumpa 21 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, SzmaragdowaSzlora napisał: Makaron jest satyrem i jak ja pokryje to nam ambona obije ryje. A jak wyglada ta ambona? Można coś wyrzeźbić w niej? Może zad salowej na pamiątkę skonsumowania związku z makaronem. Ochrzczona przez bunie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boje sie trumpa 21 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Ma męża o czym wspominała nie raz i skończcie już kobietki z tym hejtem na nas. To tylko forum, więc żartujemy kużwa mać Gdzie tam ma. Rozwiedziona od lat kilku. Nie zrażaj sie. Kto sie zraża ten nie roocha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzmaragdowaSzlora 29 Napisano 1 godzinę temu Pan bunio już dawno ma poroze do bram pjoterowych. Nie krempuj się i kryj śmiało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 990 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Ma męża o czym wspominała nie raz i skończcie już kobietki z tym hejtem na nas. To tylko forum, więc żartujemy kużwa mać Te dwie wariatki są niemożliwe Aport i warować Bo ja zaraz wrócę, a wy macie wariatki pilnować tematu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzmaragdowaSzlora 29 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, boje sie trumpa napisał: A jak wyglada ta ambona? Można coś wyrzeźbić w niej? Może zad salowej na pamiątkę skonsumowania związku z makaronem. Ochrzczona przez bunie Ornamenty z babko bozo rozkładająca ręce w gescie zniesmaczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boje sie trumpa 21 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Te dwie wariatki są niemożliwe Aport i warować Bo ja zaraz wrócę, a wy macie wariatki pilnować tematu. Chcemy żebyście były ze szlora szczęśliwe. Ty odzyskasz spokoj ducha, szlora zyska przednia jedynkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzmaragdowaSzlora 29 Napisano 1 godzinę temu A są tylne jedynki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1503 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Spaghetti... napisał: Ma męża o czym wspominała nie raz i skończcie już kobietki z tym hejtem na nas. To tylko forum, więc żartujemy kużwa mać Zazdroszczą ci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzmaragdowaSzlora 29 Napisano 1 godzinę temu Kiedy ten pokaz fajerwerk i oczepiny oblubienicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boje sie trumpa 21 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, SzmaragdowaSzlora napisał: A są tylne jedynki? Są. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boje sie trumpa 21 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Zazdroszczą ci. Te ty juz im nie przeszkadzaj:p miałaś swoja szanse to wybrałaś psycho jukona. Tera daj madzi poobcowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzmaragdowaSzlora 29 Napisano 1 godzinę temu Salowa poszła kąpać farfelune na noc poslubno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzmaragdowaSzlora 29 Napisano 1 godzinę temu A makron wybiera utwór przy którym pokryje pannę niemlodo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach