Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Prześcieradła jusz tak

Ultimate tymczasowy pc sklejony

Polecane posty

10 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał:

Jeszcze czekam na besse póki co dobrze spada elliota 

Fajnie i jak już będziesz tak bogaty to co sobie kupisz jako pierwsze?

Edytowano przez Onaaaa

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

Widmo nic nie będzie składał przynajmniej w najbliższym czasie. Ale o co ten pozew Piter chce składać?

Jasne wierz tej durnej hejterze. Przecież ona kłamie jak z nut

2 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał:

Właśnie mogłem spróbować 4060rtx z przejsciowka 8pin ale te karty graficzne od 1000 a i tak będzie 5070rtx+ to postanowiłem xox a ps3ss dać do rzutnika i to super pomysł motorstrom na 120" wymiata 

a na jakim PSU operuje twój setup?

6 minut temu, orkiestra księżniczek napisał:

Na początku ogor coś bredził, że widmok będzie składał pozew zbiorowy i całe forum bezrobotnych pójdzie siedzieć 😄

Jak to widmok? No jak powodem ma być człowiek, pomawiający pół forum i rodziców połowy forum o stosunki kazirodcze, to to się nie może nie udać 😂

Podobnie jak powódkami będą osoby, pomawiające innych o alkoholizm, narkomanię i zaniedbywanie dzieci 😎

• Haha 1

2 minuty temu, +RC+ napisał:

Serio... Umiesz celować padem w fps czy nawet tps w takim klatkarzu? Katorga...

Nie wiem jak teraz ale kiedys w killzone grałem online na ps2 fat to trafialem typów z konca mapy a gry przechodzilem bez asysty na ultra hardy platyny 120% itd a dużo mam zaległości w sterowaniu ale na pewno byl czas że padem bym myszke pokonal 

Przed chwilą, Szon patrol$$$ napisał:

Jasne wierz tej durnej hejterze. Przecież ona kłamie jak z nut

Tuyaj ciągle kłamią ale Piter rano coś pisał o tym pozwie zbiorowym i chce się dowiedzieć o co chodziło, wiesz może?

Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał:

240w i to było ryzykowne 

No... malutko. Ja od 500W ludziom zaczynam składać na zamówienie. 

2 minuty temu, Doktor z Zielonej Góry napisał:

A za co ona będzie pozywala skoro jasno tu pisala, ze jest na forum tylko dla tzw imb, czyli kłótni oraz ze sama wyhejtowala stąd jakieś osoby?

Przecież jej przyzwoitośc ani regulamin nie dotyczy bo ona jest ofiarą. Ba, czasem nawet inni kradną jej inby, więc może o to chce się sądzić.😄

• Haha 2

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Tuyaj ciągle kłamią ale Piter rano coś pisał o tym pozwie zbiorowym i chce się dowiedzieć o co chodziło, wiesz może?

Nie mam pojęcia jak weszłam jak ta durna  hejtera odpytywala Ogóra z prawa cywilnego 🤦 a potem poszłam na jogę nie wiem co się działo 

2 minuty temu, Onaaaa napisał:

Widmo nic nie będzie składał przynajmniej w najbliższym czasie. Ale o co ten pozew Piter chce składać?

Żeby złożyć pozew to trzeba udowodnić w jaki sposób to wpłynęło na danego użytkownika. Rozumiem, ze np Widmok obecnie leczy sie psychiatrycznie po traumie? Po drugie. Musialby udowodnić, ze byl danym nickiem. Jeżeli administrator udostępni prokuraturze historię wpisów to gratuluję logiki 😀

2 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał:

No ta co wziolem 75w bez 6-8pin i przez to ma 6gb zamiast 8

No, tak myślałem, bo wersja 8 wymaga konektora od  PSU, a twoja tylko PCI-E

Edytowano przez +RC+

Także zakupów to mnie nic nie ciągnie i bez milionów se dokończę remont mieszkania i wymienię rzutnik na 150" i złożę pcta RymCyma a takie duże pieniądze to po prostu spokój i bezpieczeństwo na lata i dalsze inwestycje w kolekcje i akcje elliota Fibonacciego 

4 minuty temu, orkiestra księżniczek napisał:

Przecież jej przyzwoitośc ani regulamin nie dotyczy bo ona jest ofiarą. Ba, czasem nawet inni kradną jej inby, więc może o to chce się sądzić.😄

Kuwcia oświadczyła, że będzie "weryfikowała", czy kiedykolwiek miałam nick "podręczna", żeby ustalić, czy Ogór ma prawo mnie tak nazywać, celem hejtu 😎 Sposobów weryfikacji i celu już nie zdradziła 😎

5 minut temu, orkiestra księżniczek napisał:

W tym tez nie ma logiki. Studiując np moj przypadek z łatwością mógłbym udowodnić, ze to Qwerty pierwsza zaczęła mnie poniżać, nie chciała zgody, prowokowala, a w koncu- gdy przegięła z hejtem- została przeze mnie ignorowana. To tylko przykład. Jeżeli ktokolwiek chociaż przez chwilę mogl pomyśleć, ze takie rzeczy jak pozew widmoka mogłyby miec miejsce, to nawet nie jest zabawne. Ale mam nadzieję, ze ten jednak Ogór żartował  😉

Edytowano przez Doktor z Zielonej Góry
  • Thanks 1

1 minutę temu, +RC+ napisał:

No, tak myślałem, bo wersja 8 wymaga konektora od  PSU, a twoja tylko PCI-E

On będzie docelowo pracował z rzutnikiem 1280x800 i później fullhd więc powinna wystarczyć 

5 minut temu, Szon patrol$$$ napisał:

Nie mam pojęcia jak weszłam jak ta durna  hejtera odpytywala Ogóra z prawa cywilnego 🤦 a potem poszłam na jogę nie wiem co się działo 

No tak bo ona wszystko wiedzącą jak zawsze z każdej dziedziny 😉

1 minutę temu, Prześcieradła jusz tak napisał:

On będzie docelowo pracował z rzutnikiem 1280x800 i później fullhd więc powinna wystarczyć 

Da radę. Zwłaszcza, że 30 to dla ciebie nie problem.

Edytowano przez +RC+
  • Haha 1

7 minut temu, +RC+ napisał:

No... malutko. Ja od 500W ludziom zaczynam składać na zamówienie. 

Granie na konsolach stworzyło u mnie tolerancje do 30fps i zawsze wybiorę najładniejszy obraz kosztem 60fps

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

No tak bo ona wszystko wiedzącą jak zawsze z każdej dziedziny 😉

No dokładnie. A Ogor też musi znać kodeks cywilny na pamięć bo ona tak chce

5 minut temu, Doktor z Zielonej Góry napisał:

Żeby złożyć pozew to trzeba udowodnić w jaki sposób to wpłynęło na danego użytkownika. Rozumiem, ze np Widmok obecnie leczy sie psychiatrycznie po traumie? Po drugie. Musialby udowodnić, ze byl danym nickiem. Jeżeli administrator udostępni prokuraturze historię wpisów to gratuluję logiki 😀

Ok ale widmo nic nie myśli składać. Piter cóś pisał o tym ale nie wiadomo o co chodziło. Może wróci z pracy za chwilę i sie wypowie.

12 minut temu, Onaaaa napisał:

Fajnie i jak już będziesz tak bogaty to co sobie kupisz jako pierwsze?

Najbardziej mi dzwoni mieszkanie bezczynszowe bo mnie denerwuje że mam własność a muszę płacić czynsz 

Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał:

Najbardziej mi dzwoni mieszkanie bezczynszowe bo mnie denerwuje że mam własność a muszę płacić czynsz 

Z jednej strony jest fajnie bo nie ma czynszu ale z drugiej nawet klatki schodowej nikt nie posprząta. Ja nam małe czynsze około 300 zł za mieszkanie 

Przed chwilą, baba jędza wołać księdza napisał:

Czyli wychodzi na to, że Ogór coś wybełkotał, ale nikt nie zrozumiał, o co mu chodziło, niemożliwe 😉 To uff, bo napisał, że kafeteria wyląduje w celi więziennej 😎

Jasne. To tak jak RC zostanie moderatorem. Moze sie mylę, ale gdybym zweryfikował, ze w spółce jest dział, który kompletnie nie jest rentowny, a przysparza problemów typu skargi itd, to bym go zlikwidował. Tutaj, obserwując tablicę liderów, pisze dosłownie garstka ludzi, którzy mają po kilka kont. Wystarczy chwila porządnej weryfikacji, a nie standardowe odpowiedzi typu "drogi kliencie, dołożymy wszelkich starań..." itd. I sensowna decyzja. Obym  sie mylil i wszystko zostanie bez zmian czyli nie zlikwidują i oleją jak zawsze. 

14 minut temu, orkiestra księżniczek napisał:

Jak to kradna inby ??

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się