sorrow2 7 Napisano 6 godzin temu Ciekawe po co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Breakthrough 6 Napisano 6 godzin temu Dariusz, daruj sobie, twoja tępota jest tu bardzo rozpoznawalna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SkasowanaSzlora 2 Napisano 6 godzin temu Zablokowali mi priwka z libedem tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facundo 7 Napisano 6 godzin temu A to nie Ty Darek? Kurrrwa ja już się gubię kto tu jest kim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sorrow2 7 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Facundo napisał: A to nie Ty Darek? Kurrrwa ja już się gubię kto tu jest kim Ty Byczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SkasowanaSzlora 2 Napisano 6 godzin temu Ale te ich rozmowy komputerowe dobijają farfeluny alkoholickie marzące o chaosie i klientów tutek, nie pozwolą gadać o konkuterach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facundo 7 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, sorrow2 napisał: Ty Byczy? Myślałem że Byczy to Ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facundo 7 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, SkasowanaSzlora napisał: Ale te ich rozmowy komputerowe dobijają farfeluny alkoholickie marzące o chaosie i klientów tutek, nie pozwolą gadać o konkuterach Przynajmniej Ciebie zawsze rozpoznaję po tym upośledzonym bełkocie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sorrow2 7 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Facundo napisał: Myślałem że Byczy to Ty To ten valejo jakos tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sorrow2 7 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Facundo napisał: Przynajmniej Ciebie zawsze rozpoznaję po tym upośledzonym bełkocie A ty kto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SkasowanaSzlora 2 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, sorrow2 napisał: A ty kto Jakiś obslizgly chûj umazany kûpą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Breakthrough 6 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, sorrow2 napisał: To ten valejo jakos tak Ty jesteś Dariusz homosuperior, bezrobotny alkoholik i ćpun, który jedyną styczność miał u prostytutki z chorobą weneryczną, a na którego żadna istota nie spojrzała przychylnym okiem. Niedomyty tirowiec, któremu matka żałowała herbaty z szafki kuchennej. 2 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sorrow2 7 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Breakthrough napisał: Ty jesteś Dariusz homosuperior, bezrobotny alkoholik i ćpun, który jedyną styczność miał u prostytutki z chorobą weneryczną, a na którego żadna istota nie spojrzała przychylnym okiem. Niedomyty tirowiec, któremu matka żałowała herbaty z szafki kuchennej. Lol pisz dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyza jeżycka 12 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Breakthrough napisał: Ty jesteś Dariusz homosuperior, bezrobotny alkoholik i ćpun, który jedyną styczność miał u prostytutki z chorobą weneryczną, a na którego żadna istota nie spojrzała przychylnym okiem. Niedomyty tirowiec, któremu matka żałowała herbaty z szafki kuchennej. Co tak ostro? Przecież byłaś jego dziewczyna na kowbo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facundo 7 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Breakthrough napisał: Ty jesteś Dariusz homosuperior, bezrobotny alkoholik i ćpun, który jedyną styczność miał u prostytutki z chorobą weneryczną, a na którego żadna istota nie spojrzała przychylnym okiem. Niedomyty tirowiec, któremu matka żałowała herbaty z szafki kuchennej. Też tak myślę właśnie Matka mu herbaty żałowała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Breakthrough 6 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Facundo napisał: Też tak myślę właśnie Matka mu herbaty żałowała? Tak. Herbaty z miodem manuka. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SkasowanaSzlora 2 Napisano 5 godzin temu A gdyby się nawrócił poszedł do kościoła przestał pić zachował celibat i zaczął myć to co wtedy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Breakthrough 6 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, SkasowanaSzlora napisał: A gdyby się nawrócił poszedł do kościoła przestał pić zachował celibat i zaczął myć to co wtedy Nic, bo jemu nic już nie pomoże, gdyż jest życiową sp!erdololą. Podobnież jak namiotowiec. Edytowano 5 godzin temu przez Breakthrough Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SkasowanaSzlora 2 Napisano 5 godzin temu Jakaś szlora by wtedy chciała ale wtedy by się zaczęło że ale fajnie jest chlac i rûchac dziwy na UJ mi brzydula jakaś Może nie docenia swojego szczęścia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facundo 7 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, SkasowanaSzlora napisał: A gdyby się nawrócił poszedł do kościoła przestał pić zachował celibat i zaczął myć to co wtedy Wtedy byłby wygrywem bo tirowiec ponad 10 koła wyciąga i mógłby wyrywać lasie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sorrow2 7 Napisano 5 godzin temu Ja nie jestem Byczy lol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SkasowanaSzlora 2 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Breakthrough napisał: Nic, bo jemu nic już nie pomoże, gdyż jest życiową sp!erdololą. Podobnież jak namiotowiec. Niektóre farfeluny lubią takich i chcą mieć pantofla kasiastego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 111 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Ze wszystkich forumowych przegrywów Darek Byczy ma najlepszego skilla, bo wbrew pozorom, to wcale nie takie proste parkować tyłem tirem z przyczepą, trzeba jednak się tego nauczyć i mieć wyczucie spoglądając w lusterka, a mimo to przez alkoholizm, ewidentne skłonności socjopatyczne, (które już dane było mi na kowbojkach poznać), oraz aspołeczność, bliżej mu do namiotowca niż do wygrywu. Gdyby się wziął w garść, skończył z chlaaniem, byłby gość, ale długa droga przed nim. Edytowano 5 godzin temu przez +RC+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sorrow2 7 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, SkasowanaSzlora napisał: Niektóre farfeluny lubią takich i chcą mieć pantofla kasiastego Watpie zeby on z siebie dal zrobic pantofla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SkasowanaSzlora 2 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, sorrow2 napisał: Watpie zeby on z siebie dal zrobic pantofla. Na salonach pantofel a w sypialni z piłą łańcuchowa tak to chyba wygląda u tych dostojnych farfelun pyskujacych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facundo 7 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, SkasowanaSzlora napisał: Na salonach pantofel a w sypialni z piłą łańcuchowa tak to chyba wygląda u tych dostojnych farfelun pyskujacych Mówisz o Eve i jej gachu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SkasowanaSzlora 2 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Facundo napisał: Mówisz o Eve i jej gachu takie odnosze wrazenie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 4 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, SkasowanaSzlora napisał: takie odnosze wrazenie Powściągnij fantazje seksualne, Dumbo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 4 Napisano 5 godzin temu A ten facundo to mleczny cycuch, płaczący, że pieluchy za drogie na dzieciaka, zrobionego chyba przypadkiem? No cóż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 4 Napisano 5 godzin temu 21 minut temu, Facundo napisał: Wtedy byłby wygrywem bo tirowiec ponad 10 koła wyciąga i mógłby wyrywać lasie Musisz być człowiekiem wygrywu i dużej kasy, skoro tirowiec z 10 tys., to dla ciebie król życia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach