Szon patrol$$$ 122 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, SzorstkaSzlora napisał: Po prostu bali się konsekwencji po nagłośnieniu a dosia wie jak wykorzystać sytuacje dla własnych potrzeb. Zresztą nawet nie wiem o co chodzi z tym schroniskiem bo mi to lotto. Wiem tylko że jej psychiatra niepotrzebny nawet bo socjopatii nie wyleczysz Socjopaci często są skuteczni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 16 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Szon patrol$$$ napisał: Socjopaci często są skuteczni Po psich truchlach do celu. Nie wnikam ale widzę co widzę. Nie nabieram się na takich ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 122 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, SzorstkaSzlora napisał: Po psich truchlach do celu. Nie wnikam ale widzę co widzę. Nie nabieram się na takich ludzi Nie oceniam jej ale liczy się efekt Idę spać bo muszę dzieci rano na sport zawieźć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 16 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Szon patrol$$$ napisał: Nie oceniam jej ale liczy się efekt Idę spać bo muszę dzieci rano na sport zawieźć No nie sądzę ale ok. Współczuję dzieciom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 251 Napisano 12 godzin temu 32 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Kawał dobrej roboty zrobiła i za to szacun 🩵 Bardzo mi się ona podoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 251 Napisano 12 godzin temu (edytowany) 15 minut temu, SzorstkaSzlora napisał: Po psich truchlach do celu. Nie wnikam ale widzę co widzę. Nie nabieram się na takich ludzi Sama jesteś truchło i nie pomagasz tylko w tej piwnicy co tam robisz ćpasz i alkohol. Jak to Doda śpiewa motto. Nie zesraj się. Edytowano 11 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 16 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Sama jesteś truchło i nie pomagasz tylko w tej piwnicy co tam robisz ćpasz i alkohol. Pomagam tylko gdy tego chce ją sama i mnie cmoknąć mozesz w kaczpe w związku z tym. Jak mi zapłacisz blikiem to ci odpisze dopiero Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 251 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, SzorstkaSzlora napisał: Pomagam tylko gdy tego chce ją sama i mnie cmoknąć mozesz w kaczpe w związku z tym. Jak mi zapłacisz blikiem to ci odpisze dopiero Ten co prowadził schronisko to człowiek bez sumienia dla niego liczyła tylko kasa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 16 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Ten co prowadził schronisko to człowiek bez sumienia dla niego liczyła tylko kasa. Pjoter i jego miłość do psa. Pacz jak się wzruszam o tak uuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 251 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, SzorstkaSzlora napisał: Pjoter i jego miłość do psa. Pacz jak się wzruszam o tak uuu Też jestem za kotami ale psy tak. I popieram i całuje Dode Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 16 Napisano 11 godzin temu To se całuj. Ona też cie calùje w odbyt. Pjotrus filantrop psi. Corka się zajmij oszolomie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 251 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, SzorstkaSzlora napisał: To se całuj. Ona też cie calùje w odbyt. Pjotrus filantrop psi. Corka się zajmij oszolomie Zobacz sobie jak ci pato biznesmeni robili kasę na tych biednych psiakach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 16 Napisano 11 godzin temu Dosia ma tak szczera minę jak przy zatwardzeniu 2 letnim. Dobra won mi z tym wododoglowiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1029 Napisano 11 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 251 Napisano 11 godzin temu 7 minut temu, SzorstkaSzlora napisał: Dosia ma tak szczera minę jak przy zatwardzeniu 2 letnim. Dobra won mi z tym wododoglowiem Moja jest podobna do niej, ty do kogo? Doda. Taka moja 2 połowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 16 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Moja jest podobna do niej, ty do kogo? Doda. Taka moja 2 połowa. Rozumiem że do męskiej wersji kwadratowej gęby sprzed operacji. Bo na wersję po zbyt budżetowy mis z ciebie. Nie obchodzi mnie to pjoter Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 251 Napisano 11 godzin temu Tusk usadzi to pato biznesmenke. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 24 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, SzorstkaSzlora napisał: Rozumiem że do męskiej wersji kwadratowej gęby sprzed operacji. Bo na wersję po zbyt budżetowy mis z ciebie. Nie obchodzi mnie to pjoter Nigdy mi się nie podobała, ale już za młodu lepiej wyglądała. Teraz ma tragiczne usta i wieczny wytrzeszcz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 251 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, SzorstkaSzlora napisał: Rozumiem że do męskiej wersji kwadratowej gęby sprzed operacji. Bo na wersję po zbyt budżetowy mis z ciebie. Nie obchodzi mnie to pjoter Sama jesteś budżetowa bez cyckôw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 16 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, Traffic Lights napisał: Nigdy mi się nie podobała, ale już za młodu lepiej wyglądała. Teraz ma tragiczne usta i wieczny wytrzeszcz. Tak wiem że masz specyficzny gust. Enylej co mje to kers Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 16 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, Fifofa napisał: Sama jesteś budżetowa bez cyckôw Ale mam swój ryj bynajmiej jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 24 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, SzorstkaSzlora napisał: Tak wiem że masz specyficzny gust. Enylej co mje to kers W moim guście są piękniejsze istoty od Dodona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 16 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Traffic Lights napisał: W moim guście są piękniejsze istoty od Dodona. Widać. Zwłaszcza byczy taki zgoła piękniejszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 251 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, SzorstkaSzlora napisał: Ale mam swój ryj bynajmiej jeszcze Moja jest bez operacji i wygląda prawie tak samo, także no ten tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 251 Napisano 11 godzin temu Żebyście mieli tyle serca co Doda by było inaczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 16 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, Fifofa napisał: Moja jest bez operacji i wygląda prawie tak samo, także no ten tego. A co mnie obchodzi twoje uposledzone karynsko latające po wsi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 16 Napisano 11 godzin temu Dobra na ile jest owsik w tv przwidziany bo cały dzień lata jak opetamy i wydziera jape Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach