mr_Kumpir 188 Napisano 6 godzin temu A wy co ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 16 Napisano 6 godzin temu Gunwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 188 Napisano 6 godzin temu to dobrze stolec powinien być przynajmniej raz dziennie zdrowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 16 Napisano 6 godzin temu Inaczej se nie wyobrazam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 443 Napisano 6 godzin temu A jak się robi raz na 3 dni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 122 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: A jak się robi raz na 3 dni? Za mało błonnika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 188 Napisano 6 godzin temu to wtedy czeba pić sok z suszonych śliwek i kiszonej kapusty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 443 Napisano 6 godzin temu Z suszonych.owoców bleee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 16 Napisano 6 godzin temu Każdy robi jak chce. Chyba że to nagle. Organizm wie kiedy chce sråc. Tu też musicie się porownywac dzbaniska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 188 Napisano 6 godzin temu nie znasz się zaj3bisty jest ten sok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 443 Napisano 6 godzin temu Ja kojarzę tylko mojej babci kompot z suszonych owoców na wigilię i strasznie mi nie smakował nigdy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 188 Napisano 6 godzin temu ten też lubię raz do roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 16 Napisano 6 godzin temu Na sama mysl się chce sråc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach