Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
TnT

Eksterminacja

Polecane posty

Eksterminacja to zaplanowane, masowe wyniszczanie grup ludności (etnicznych, religijnych, rasowych lub politycznych), będące formą ludobójstwa. 

Edytowano przez TnT

Przed chwilą, Traffic Lights napisał:

A taki śmieszny temat był… 🫧🍃🦩

Ktoś znany wyklikał. Tak. 

Bo został rozpoznany 😝🤓

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Ktoś znany wyklikał. Tak. 

Bo został rozpoznany 😝🤓

Najlepiej tak w białych rękawiczkach działać, ale nie ma tak łatwo… 

Ps. Biedny Makaron… haa haa. Był dzień prawdy, to teraz jest dzień bez litości. ✨

• Like 1

2 minuty temu, Traffic Lights napisał:

Najlepiej tak w białych rękawiczkach działać, ale nie ma tak łatwo… 

Ps. Biedny Makaron… haa haa. Był dzień prawdy, to teraz jest dzień bez litości. ✨

Coś dziwnego dzieje się z Makaronem, ale czemu my mamy obrywać, że ma zły dzień? Co mnie to obchodzi? Od spadku nastroju są prochy, terapia i lekarz, a nie ja 🙂

4 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Coś dziwnego dzieje się z Makaronem, ale czemu my mamy obrywać, że ma zły dzień? Co mnie to obchodzi? Od spadku nastroju są prochy, terapia i lekarz, a nie ja 🙂

Z nim nie ma o czym porozmawiać tak na dłuższą metę… wymienisz 2 zdania i atakuje Cię muzyką. I Mickey Rourke wjeżdża Haa haa 📻 

5 minut temu, 250GodzinTak napisał:

To zdjęcie jest straszne. Boję się 🧐🙈

W zasadzie to miałem napisać, że teraz tak wygląda Świat. Ale przecież Świat zawsze był taki. Zmieniają się tylko aktorzy, i to aktorzy bardzo marni. Może ktoś mi wytłumaczy, jaki sens jest w uwiecznianiu się w historii Świata jako antypostać ludzkiego rodzaju?

Hitler i Putin wiedzo co robio. A najwięcej grzechu to ma papjeż za murami swojej twierdzy więc nie sråj zarem i przyjmij prawdę bozo. Lepiej wylądować w Choroszczy z wiedzo niż żyć w matriksie. Zegnam ozięble 

1 minutę temu, TnT napisał:

W zasadzie to miałem napisać, że teraz tak wygląda Świat. Ale przecież Świat zawsze był taki. Zmieniają się tylko aktorzy, i to aktorzy bardzo marni. Może ktoś mi wytłumaczy, jaki sens jest w uwiecznianiu się w historii Świata jako antypostać ludzkiego rodzaju?

Wiem tylko tyle, że ta wojna nigdy się nie skończy i nigdy nie dołożę grosza na Ukrainę i wiem też, że nigdy nie wejdę do NATO ani to Uni 😎

Tematu polityki i wojny unikam, bo mam wrażliwe serce i wolę sobie poczytać lub pojechać do lasu 🤩Albo obejrzeć serial. 

11 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Coś złego się dzieje, bo mam zły dzień no faktycznie tragedia i musisz hejtować z tego powodu. Nie zaczepiałem Cię sama się przypierdzieliłaś do mnie :classic_cool:

Wszystkich tu na leczenie wysyłasz, więc moze sama tego potrzebujesz.

Edytowano przez Spaghetti...

Przed chwilą, Spaghetti... napisał:

Coś złego się dzieje, bo mam zły dzień no faktycznie tragedia i musisz hejtować z tego powodu. Nie zaczepiałem Cię sama się przypierdzieliłaś do mnie :classic_cool:

Kudłacz słuchaj starych wiarusów i jak najdalej od fałszywej łysej 🤣🤣🤣 

1 minutę temu, Spaghetti... napisał:

Poza tym typie tym masz podobno 44 a ona 48 a tak naprawde chyba z 60, masz ty mózg? 🤣🤣🤣

Przed chwilą, choroszcza jukon welcome napisał:

Kudłacz słuchaj starych wiarusów i jak najdalej od fałszywej łysej 🤣🤣🤣 

Jukon, nie wiem kim jesteś, ale weż już skończ widzę co jest grane :classic_cool:

Wiem tylko tyle, że ta wojna nigdy się nie skończy i nigdy nie dołożę grosza na Ukrainę i wiem też, że nigdy nie wejdę do NATO ani to Uni 😎

Tematu polityki i wojny unikam, bo mam wrażliwe serce i wolę sobie poczytać lub pojechać do lasu 🤩Albo obejrzeć serial. 

Owszem, skończy się 🙂 Umrze aktor skończy się sztuka. Tylko statyści będą dobijani - tłuczkami do mięsa 😄 

Przed chwilą, choroszcza jukon welcome napisał:

Poza tym typie tym masz podobno 44 a ona 48 a tak naprawde chyba z 60, masz ty mózg? 🤣🤣🤣

No w chùj duża różnica 4 lat nie wiem jak to przeżyć można xD

2 minuty temu, Spaghetti... napisał:

Wszystkich tu na leczenie wysyłasz, więc moze sama tego potrzebujesz.

Czemu to robisz? 🤦

Poza tym wszyscy w domu zdrowi? 

• Thanks 1

Czemu to robisz? 🤦

Poza tym wszyscy w domu zdrowi? 

Odczep się ode mnie i gadaj z Giną i Boni to twoje koleżanki po fachu :classic_cool:

Przed chwilą, TnT napisał:

Owszem, skończy się 🙂 Umrze aktor skończy się sztuka. Tylko statyści będą dobijani - tłuczkami do mięsa 😄 

To jest ich wojna i wara od nas 😉

• Thanks 1

Odczep się ode mnie i gadaj z Giną i Boni to twoje koleżanki po fachu :classic_cool:

Wszystko ok? Będę rozmawiała z kim będę chciała, a ty jesteś irytujący i śmieszny. Dorośnij i skończ chlać 😴

To ty się odczep od Madzi, bo narażasz ją na śmieszność i przynudzasz swoimi tematami, idź sobie załóż temat „no to gramy” do końca świata i jeden dzień dłużej Haa haa. 

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Wszystko ok? Będę rozmawiała z kim będę chciała, a ty jesteś irytujący i śmieszny. Dorośnij i skończ chlać 😴

Jakim prawem więc piszesz bzdury na mój temat nie znając mnie. Czy ja Cię obrażam ? Nie to Ty szukasz zaczepki, więc spadaj, bo ja nie chleje jak hejterzy którzy Cię orają tu tekstami non stop :classic_cool:

Edytowano przez Spaghetti...

Przed chwilą, Traffic Lights napisał:

To ty się odczep od Madzi, bo narażasz ją na śmieszność i przynudzasz swoimi tematami, idź sobie załóż temat „no to gramy” do końca świata i jeden dzień dłużej Haa haa. 

Jestem w szoku i muszę pozbierać myśli 😄

6 minut temu, choroszcza jukon welcome napisał:

4 lata to żadna różnica.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować