Traffic Lights 28 Napisano 10 godzin temu Muzę… haaa haaaa 🪰🦩 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 28 Napisano 10 godzin temu Niech się wali, niech się pali … muza ma grać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 512 Napisano 10 godzin temu Gina jak możesz kużwa mać, do spania raz! już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;PP 10 Napisano 10 godzin temu sragetti ma ssać peenisa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1039 Napisano 10 godzin temu 14 minut temu, Traffic Lights napisał: Muzę… haaa haaaa 🪰🦩 Raz na zachód, raz na wschód absolutnie będę z Tobą aż po grób.. Lala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 512 Napisano 10 godzin temu Więc dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;PP 10 Napisano 10 godzin temu dobranoc, spocznij juz na wiecznosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1039 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 9 minut temu, sratu napisał: Łysa ty znowu pijana Nie jestem tobą szczerbaty Praviku Mam nadzieję, że masz już pracę na moje odszkodowanie za stalking i uporczywy hejt? Mama się dowie, że przebierasz się za babę na Zbiorniku. Ułomie Edytowano 10 godzin temu przez 250GodzinTak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1039 Napisano 10 godzin temu Znowu Mickey Rourke Więc idę spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;PP 10 Napisano 10 godzin temu srakaron jest cieply, i robilby loda mikiemu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 512 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Znowu Mickey Rourke Więc idę spać Magda, kużwa miałaś spać Położ się w końcu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;PP 10 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Magda, kużwa miałaś spać Położ się w końcu ty w trumnie, ale polknij moj nektar, gdy juz skonczysz mi obciągać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 512 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, KochamElcie;PP napisał: dobranoc, spocznij juz na wiecznosc Na zawsze i na wieczność, to Ty spoczniesz za życzenie śmierci innym pajacu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 28 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Znowu Mickey Rourke Więc idę spać Hahaha, ta piosenka była tu już chyba z 400 razy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1039 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, KochamElcie;PP napisał: srakaron jest cieply, i robilby loda mikiemu xD Czemu ciągle o lodach? Głodny jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1039 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Traffic Lights napisał: Hahaha, ta piosenka była tu już chyba z 400 razy. Liczyłaś? Bo ja nie. Haha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;PP 10 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Na zawsze i na wieczność, to Ty spoczniesz za życzenie śmierci innym pajacu spoko, a teraz wypieerdalaj juz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 512 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, KochamElcie;PP napisał: spoko, a teraz wypieerdalaj juz .. Ok, i tak nie zaruchasz prawiczku w namiocie kmiocie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1039 Napisano 10 godzin temu Zboki wynocha stąd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 512 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Zboki wynocha stąd Ty jesteś zboczona i czytasz frajera sernika zamiast spać Idż stąd w końcu. Edytowano 10 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1039 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Ty jesteś zboczona i czytasz frajera sernika zamiast spać Idż stąd. To jest temat Giny.. Nie ośmieszaj się więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 28 Napisano 10 godzin temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Liczyłaś? Bo ja nie. Haha. Wstawiał ją niezliczoną ilość razy. Chyba wywołuje u niego ekstazę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 512 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: To jest temat Giny.. Nie ośmieszaj się więcej Ok to wszystko pyskata, dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;PP 10 Napisano 10 godzin temu 5 minut temu, Spaghetti... napisał: .. Ok, i tak nie zaruuchasz praviczku w namiocie kmiocie wiem o tym, ale wypieerdalaj juz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;PP 10 Napisano 10 godzin temu 14 minut temu, 250GodzinTak napisał: Czemu ciągle o lodach? Głodny jesteś? glodny farfeluny mojej ukochanej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1039 Napisano 10 godzin temu 9 minut temu, Traffic Lights napisał: Wstawiał ją niezliczoną ilość razy. Chyba wywołuje u niego ekstazę. Bez komentarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 28 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Bez komentarza Włączam podcast kryminalny i pewnie przy nim zasnę. Dobranoc. wrzuć żetona do Makarona, to może szafa grająca coś zagra. 🦩 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;PP 10 Napisano 9 godzin temu cos bym zjadl, ale loda nie za bardzo dobra salatke z duza iloscia zielonych lisci oraz ziol, polane dobrym dressingiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 512 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 14 minut temu, Traffic Lights napisał: Wstawiał ją niezliczoną ilość razy. Chyba wywołuje u niego ekstazę. Ty za to wystawiłaś niezliczoną ilość razy pijaną twarz i twoja psiapsułka Magda tego nie widzi Wiesz dlaczego? dlatego, że pewnego dnia potratuje Cię tak jak mnie i innych panna księżniczka. I jeszcze będzie się z tego śmiała. Edytowano 9 godzin temu przez Spaghetti... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 512 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, KochamElcie;PP napisał: a ty wciaz tu jestes, ty nudny pajacu? miales stad wypieerdalac w podskokach Nudny gracz jesteś, ale spoko, Krejzi poszła na inne forum żeby nie widzieć żałosnego pajaca sernika Wykończysz się sam hejtem i nienawiścią do kobiet i ludzi. To kwestia czasu karma wróci. Edytowano 9 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach