Be quiet! 9 Napisano 27 Styczeń (edytowany) Edytowano 27 Styczeń przez Be quiet! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 688 Napisano 27 Styczeń Ja słyszałam tylko piosenkę o czarnym baranie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 9 Napisano 27 Styczeń Zanuc, bo nie kojarzę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 688 Napisano 27 Styczeń 5 minut temu, Be quiet! napisał: Zanuc, bo nie kojarzę. Gdzieżeś ty bywał, czarny baranie? We młynie, we młynie, mościwy panie. Cóżeś tam robił, czarny baranie? Mlął mączkę, miął mączkę, mościwy panie. Cóżeś tam jadał, czarny baranie? Kluseczki z mączeczki, mościwy panie. Cóżeś tam pijał, czarny baranie? Miód, mleczko, miód, mleczko, mościwy panie. Gdzieżeś tam sypiał, czarny baranie? Z młynarką, pod miarką, mościwy panie. Jakże cię bili, czarny baranie? Łup cup cup, łup cup cup, mościwy panie. Jakżeś uciekał, czarny baranie? Hop sasa do lasa, mościwy panie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 9 Napisano 27 Styczeń To jest piosenka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 688 Napisano 27 Styczeń 1 minutę temu, Be quiet! napisał: To jest piosenka? Czarny Baranie - Tradycyjna Piosenka Ludowa dla Dzieci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 159 Napisano 27 Styczeń 4 minuty temu, Be quiet! napisał: To jest piosenka? Czarny Baranie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 9 Napisano 27 Styczeń No cóż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 9 Napisano 27 Styczeń Przedramię, przecież widać gołym okiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 688 Napisano 27 Styczeń 3 minuty temu, WywaloneJaja napisał: Nie rozumiem tego tatuażu. To łydka reka czy choi wie co A chսj go wie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 159 Napisano 27 Styczeń 5 minut temu, WywaloneJaja napisał: Nie rozumiem tego tatuażu. To łydka reka czy choi wie co 1 minutę temu, Еlciаа napisał: A chսj go wie. już poprawiłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 688 Napisano 27 Styczeń 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: już poprawiłem No juz trochę lepiej i proszę nie mówić że tylko ja tu myślę o jednym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 159 Napisano 27 Styczeń 12 minut temu, WywaloneJaja napisał: Na czole proponuje aby było modniej nie ma sprawy ejaj wszystko przyjmie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 159 Napisano 27 Styczeń 2 minuty temu, WywaloneJaja napisał: Idz na calosc ale po co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 159 Napisano 27 Styczeń 1 minutę temu, WywaloneJaja napisał: Dla hecy zostanę już przy swoim skromnym avatarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 159 Napisano 27 Styczeń 2 minuty temu, Traffic Lights napisał: Co to za avatar? Zgłoszone. Zbydlęcenie nie będzie tolerowane. normalny awatar z napisem kafeteria zaprasza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach