KochamElcie=) 27 Napisano 6 godzin temu A moze wymysla i srun nie idzie nigdzie siedziec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 514 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Zero cukru napisał: To może o męża chodziło. Może, ale kumam przekaz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 4 Napisano 6 godzin temu najpierw widmo teraz on xDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Masz rację Boni, też czasem przesadzam wiem o tym Masz zetona i idz se pograć 🪙 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 459 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Skąd ty wiesz takie rzeczy. Rany Julek Pisał mi to nad ranem pijany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 27 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Nie pytałam za co, pisał cos ze najpierw dostał prace społeczne do odróbki ileś godzin ale się nie zgłosił. aha to choooyowo pewnie wypil i cos odjeebal? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1057 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, KochamElcie=) napisał: A moze wymysla i srun nie idzie nigdzie siedziec Widmo też siedzi. Może w jednej klatce będą siedzieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fate 1 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Nie pytałam za co, pisał cos ze najpierw dostał prace społeczne do odróbki ileś godzin ale się nie zgłosił. Ostatnio to tu chyba w modzie jest pierdel. Może trwa casting do nowego filmu Vegi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 27 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Widmo też siedzi. Może w jednej klatce będą siedzieć beda sie kochali i zostana najlepszymi przyjaciolmi xD a Widmo nagle tak zamkneli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 459 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, KochamElcie=) napisał: A moze wymysla i srun nie idzie nigdzie siedziec Teraz tak pomyślałam ze może specjalnie chciał mnie na litość wziac, bo mamrotał tez coś o celibacie w wiezieniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 4 Napisano 6 godzin temu Sralowany teraz mu zazdrosci bo tez chcial byc takim kozaczkiem ale w pore sie ogarnal i teraz Elka mu nie nadstawi kaczpy bo woli opetanych alkusow lamiacych prawo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 27 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Fate napisał: Ostatnio to tu chyba w modzie jest pierdel. Może trwa casting do nowego filmu Vegi. Przed chwilą, Fate napisał: Ostatnio to tu chyba w modzie jest pierdel. Może trwa casting do nowego filmu Vegi. ja tam nie chce trafic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 514 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, WywaloneJaja napisał: Masz zetona i idz se pograć 🪙 Dzięki przyda się Tobie Magda nie odpowiem, bo nie ma twojego postu. Pewnie jest na różowo. Za dużo wiary pisze. Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 37 Napisano 6 godzin temu 14 minut temu, Zero cukru napisał: Mówił na mnie "łapa jaguara" Chyba chlapa i niedojda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 27 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Teraz tak pomyślałam ze może specjalnie chciał mnie na litość wziac, bo mamrotał tez coś o celibacie w wiezieniu. calkiem mozliwe, bo on tak lubi brac wlasnie na litosc, a jak zmiekniesz, to znowu za chwile ci wbija noz w plecy, bo to uposledzony chory czlowiek, i ja go dobrze poznalem przez tyle lat, ktore tu stracilem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1057 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, KochamElcie=) napisał: beda sie kochali i zostana najlepszymi przyjaciolmi xD a Widmo nagle tak zamkneli? Nie wiem. Raczej nie blokował forum Chociaż myślałam, że to on. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Teraz tak pomyślałam ze może specjalnie chciał mnie na litość wziac, bo mamrotał tez coś o celibacie w wiezieniu. Hoho jakie wnioski xD pisze o tym od x lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 459 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, KochamElcie=) napisał: calkiem mozliwe, bo on tak lubi brac wlasnie na litosc, a jak zmiekniesz, to znowu za chwile ci wbija noz w plecy, bo to uposledzony chory czlowiek, i ja go dobrze poznalem przez tyle lat, ktore tu stracilem Ja tez juz to wszystko wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1057 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Dzięki przyda się Tobie Magda nie odpowiem, bo nie ma postu. Zapytałam co Ci dolega Maestro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 224 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, WhySuchSzlora napisał: Sralowany teraz mu zazdrosci bo tez chcial byc takim kozaczkiem ale w pore sie ogarnal i teraz Elka mu nie nadstawi kaczpy bo woli opetanych alkusow lamiacych prawo A ty co się tak mnie uczepilas? Swędzi w kroku? Pomoc jakoś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 514 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Zapytałam co Ci dolega Maestro Nie wiem czemu Maestro mnie nazywasz, ale nic mi nie dolega Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fate 1 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, KochamElcie=) napisał: ja tam nie chce trafic Mówiłem o Widmo, podobno poszedł siedzieć koleś . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 27 Napisano 6 godzin temu ale z drugiej strony jak dalej bedzie chlal i cpal, to faktycznie moze cos odjeebac, ze beknie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 27 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Fate napisał: Mówiłem o Widmo, podobno poszedł siedzieć koleś . ale co, ze tak nagle zniknal? a moze to tez bajeczka? tak jak w zeszlym roku tu wszyscy pisali, ze nimfetka jest w ciazy z jakims typem z Niemiec xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 4 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: A ty co się tak mnie uczepilas? Swędzi w kroku? Pomoc jakoś? Nie wiem w czym jesteś lepszy od niego po prostu whatever Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 224 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, WhySuchSzlora napisał: Nie wiem w czym jesteś lepszy od niego po prostu whatever A kto powiedział, że jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 4 Napisano 6 godzin temu Nie pomagaj bo podziobie nożem i fajnie będzie krew tryskała na wszystkie strony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1057 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Nie wiem czemu Maestro mnie nazywasz, ale nic mi nie dolega Ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1057 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, WhySuchSzlora napisał: Nie pomagaj bo podziobie nożem i fajnie będzie krew tryskała na wszystkie strony Idź spać, a wpis zgłaszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 4 Napisano 6 godzin temu Z keksa by pewnie fajnie wyciekała krew, nie lubię go Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach