KochamElcie=) 27 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Pisalam jej o tym dziś, to jeszcze go bronila że to przez alkohol. xD haha no to niech nie pije, ale widac, ze on lubi to ja np. przestalem pic, bo bardzo ucierpialem przez alkohol i szkod narobilem, gdy bylem najeebany bardzo ciesze sie, ze mi sie udalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 4 Napisano 4 godziny temu czemu wy tak gnebicie alkusow jak dla niektorych sa jedynom okazjom na sex taka prawda bo z normalnym to trzeba udawac nie wiadomo co:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 4 Napisano 4 godziny temu taki sam se zlapie zgwauci i sie dzieje a normalny to jakies ujemuje dzikie weze jprdl autyzm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 458 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, KochamElcie=) napisał: haha no to niech nie pije, ale widac, ze on lubi to ja np. przestalem pic, bo bardzo ucierpialem przez alkohol i szkod narobilem, gdy bylem najeebany bardzo ciesze sie, ze mi sie udalo Jest cala moja rozmowa z Klaudia w temacie Wszystkie kafeterianki są piekne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 224 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Pisalam jej o tym dziś, to jeszcze go bronila że to przez alkohol. xD A bo oni sobie żartują jak wypije i czasem kutange wyśle, ale po alko się nie liczy hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 458 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Chyba nie, heh xDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 224 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: xDDD Tylko nie tutaj, żeby każdy widział ok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 458 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Tylko nie tutaj, żeby każdy widział ok? Wiadomo. ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 224 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Wiadomo. ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 4 Napisano 4 godziny temu wincej tych emotek oh ah znaki snaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lutris 7 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Jest cala moja rozmowa z Klaudia w temacie Wszystkie kafeterianki są piekne. Klaudia miała rację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 27 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Jest cala moja rozmowa z Klaudia w temacie Wszystkie kafeterianki są piekne. a nie chce mi sie tego czytac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 458 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Ostatnio admin z nerwicy mi wstawił tą pierwszą emotkę i napisał mi "Mów do mnie tato" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 27 Napisano 4 godziny temu no alkohol potrafi zniszczyc czlowieka i zycie xD ja cos o tym wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 224 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, WhySuchSzlora napisał: wincej tych emotek oh ah znaki snaki Przestań zrzędzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 4 Napisano 4 godziny temu juz by sie lepiej zapil bo sie tylko meczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lutris 7 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Ostatnio admin z nerwicy mi wstawił tą pierwszą emotkę i napisał mi "Mów do mnie tato" A ty mu nudesy na pw wysłałas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 224 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Ostatnio admin z nerwicy mi wstawił tą pierwszą emotkę i napisał mi "Mów do mnie tato" Dla jaj, czy o co chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 458 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Lutris napisał: A ty mu nudesy na pw wysłałas Ta, wszystkim wysłałam tylko nie tobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 4 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Przestań zrzędzić a bo sie jaracie nie wiadomo czym wsioki krindzowe i myslicie ze jestescie fajni, zal peel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 224 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, KochamElcie=) napisał: no alkohol potrafi zniszczyc czlowieka i zycie xD ja cos o tym wiem Co ty możesz wiedzieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 37 Napisano 4 godziny temu 18 minut temu, Еlciаа napisał: Jakie grozby. Ze przyjedzie do mnie do warszawy w wiadomym celu i ze zapamietam to do końca życia. co do tego drugiego to akurat nie mam wątpliwości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 458 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Dla jaj, czy o co chodzi? No on ma taki styl wesoły ze tak powiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 224 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, WhySuchSzlora napisał: a bo sie jaracie nie wiadomo czym wsioki krindzowe i myslicie ze jestescie fajni, zal peel Ja nie myślę, ja to wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 458 Napisano 4 godziny temu Kúrwa, zapomnialam ze on tu wchodzi czasami poczytać. 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lutris 7 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Ta, wszystkim wysłałam tylko nie tobie. I całe szczęście, bo nie chce oślepnąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 224 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: No on ma taki styl wesoły ze tak powiem. Hm jednak trochę dziwne nawet jak dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lutris 7 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: No on ma taki styl wesoły ze tak powiem. Pojeeebany jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lutris 7 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Zero cukru napisał: Co ty możesz wiedzieć Łysa i Gina tak będą niedługo wyglądały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 27 Napisano 4 godziny temu no duzo wiem dostalem bana na jazz klub prawie przez alkohol stracilem fajnych kolegow i kolezanki przez alkohol, bo sie najeebalem w sklepie najeebalem sklep i wyladowalem niemal w wiezieniu i kara 20000zl, bo sie najeebalem i ogolnie po alkoholu potrafi wyjsc ze mnie diabel i ludzie maja mnie dosc, a potem nie chca miec ze mna nic wspolnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach