WhySuchSzlora 4 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, KochamElcie=) napisał: no ja jestem zbokiem, niestety Tak se przypominam z kim gadam w ogóle a jak se tu pisze z myślom o big benisie aktora to jakiś Bicu w ogóle pisze do mnie i se myśli szlora huh zapominam o tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 224 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, WhySuchSzlora napisał: Bosze jakie zboki Dobranocka już była. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 27 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Albo jakby cię za drąga złapała to chyba bym oszalal z radosci xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 27 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, WhySuchSzlora napisał: Tak se przypominam z kim gadam w ogóle a jak se tu pisze z myślom o big benisie aktora to jakiś Bicu w ogóle pisze do mnie i se myśli szlora huh zapominam o tym to nara, idz sobie do srunka z klaudiuszem, on jest waszym panem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 224 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, KochamElcie=) napisał: to chyba bym oszalal z radosci xD Też tak myślę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 4 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Dobranocka już była. Czemu kjanu ma fajnego tylko w snach a w realu nma wyschniętego kabanosa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano 7 godzin temu Zrzucam na was ładunek z bromem świnie niewyżyte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 27 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Też tak myślę no jakbym sie podobal dziewczynie, i jara ja moj pen i w ogole, ale bym sie cieszyl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 224 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, WhySuchSzlora napisał: Czemu kjanu ma fajnego tylko w snach a w realu nma wyschniętego kabanosa Kabanosy są spoko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 4 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Kabanosy są spoko. Szkoda że nie składacie się tylko z dorodnych kabanow bo reszta jest do dopy w ogóle chwilę posłuchasz to się kabaczka odechciewa niepotrzebnie gadacie za dużo :/ Edytowano 7 godzin temu przez WhySuchSzlora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano 7 godzin temu Kijanu się nie nadaje do zboczenstw bo jest święty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 27 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, WywaloneJaja napisał: Zrzucam na was ładunek z bromem świnie niewyżyte ladunek goowna xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 224 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, WhySuchSzlora napisał: Szkoda że nie składacie się tylko z dorodnych kabanow bo reszta jest do dopy w ogóle chwilę posłuchasz to się kabaczka odechciewa niepotrzebnie gadacie za dużo :/ Bo wy wszystko macie dorodne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 27 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, WhySuchSzlora napisał: Szkoda że nie składacie się tylko z dorodnych kabanow bo reszta jest do dopy w ogóle chwilę posłuchasz to się kabaczka odechciewa niepotrzebnie gadacie za dużo :/ dobra to idz tam gdzie sa dorodne kabany, elo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 27 Napisano 7 godzin temu no moze niepotrzebnie ja wlasnie katiuszce za duzo pisalem i dlatego sie poklocilismy i mnie olala a gdybym byl cicho i z nia wsiadl do samochodu i jedziemy, to by mnie kochala i bylibysmy razem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 459 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, KochamElcie=) napisał: to nara, idz sobie do srunka z klaudiuszem, on jest waszym panem Nie pójdą teraz bo jest najêbany i nacpany, pisze do mnie wlasnie z któregoś już numeru bo resztę zablokowałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 4 Napisano 7 godzin temu Taki Święty cię ukłuje to poczujesz a taki Wieprz to nawet nie zauważysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano 7 godzin temu Poczuje laske pana naszego amen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lutris 7 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Nie pójdą teraz bo jest najêbany i nacpany, pisze do mnie wlasnie z któregoś już numeru bo resztę zablokowałam. A ty znowu mu nudesy wyślesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 27 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Nie pójdą teraz bo jest najêbany i nacpany, pisze do mnie wlasnie z któregoś już numeru bo resztę zablokowałam. ale sobie klaudiusz znalazla ksiecia z bajki xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 27 Napisano 7 godzin temu dobrze, ze ja przestalem cpac i pic, bo sie za duzo naplakalem w zyciu przez dragi albo alkohol do tej pory zaluje ale nie tylko przez dragi i alkohol, bo przez siebie tez, ile ja skasowalem fajnych rzeczy na necie albo stracilem ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 459 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Lutris napisał: A ty znowu mu nudesy wyślesz Nie wysyłałam mu ani wcześniej ani później. To on chciał mi kutange wysyłać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 27 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Nie wysyłałam mu ani wcześniej ani później. To on chciał mi kutange wysyłać. i co pisze? grozby? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 459 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, KochamElcie=) napisał: i co pisze? grozby? xD Jakie grozby. Ze przyjedzie do mnie do warszawy w wiadomym celu i ze zapamietam to do końca życia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 27 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Jakie grozby. Ze przyjedzie do mnie do warszawy w wiadomym celu i ze zapamietam to do końca życia. haha ja prdl ciekawe co jego ukochana klaudiusz na to xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 224 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Еlciаа napisał: Nie wysyłałam mu ani wcześniej ani później. To on chciał mi kutange wysyłać. Mi nikt nie wysyłał eh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 459 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, KochamElcie=) napisał: haha ja prdl ciekawe co jego ukochana klaudiusz na to xD Pisalam jej o tym dziś, to jeszcze go bronila że to przez alkohol. xD Edytowano 7 godzin temu przez Еlciаа Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 27 Napisano 7 godzin temu Iskra nie wyslala nic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 459 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Mi nikt nie wysyłał eh Chcesz do niego numer? Edytowano 7 godzin temu przez Еlciаа Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 224 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Chcesz do niego numer? Chyba nie, heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach