Traffic Lights 40 Napisano 10 godzin temu Jeszcze dziś stanę twarzą w twarz z przeszłością … będzie to podróż tak trudna, jak i piękna - ale co najważniejsze - prawdziwa. Napisana przez samo życie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 30 Napisano 10 godzin temu A czy masz przyjemne wspomnienia zwiazane z przeszloscia? Ja mam duzo przyjemnych wspomnien z okresu 2015-2017. Potem zaczelo wszystko sie pieerdolic. A 2019-2025 to juz w ogole psychoza jakas i pelno przykrych wspomnien. Moze kolejne 5 lat beda lepsze. Ostatni rok nie byl taki zly. Jednak zle i przykre wspomnienia potrafia czlowieka czasem wykonczyc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 40 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, KochamElcie=) napisał: A czy masz przyjemne wspomnienia zwiazane z przeszloscia? Ja mam duzo przyjemnych wspomnien z okresu 2015-2017. Potem zaczelo wszystko sie pieerdolic. A 2019-2025 to juz w ogole psychoza jakas i pelno przykrych wspomnien. Moze kolejne 5 lat beda lepsze. Ostatni rok nie byl taki zly. Jednak zle i przykre wspomnienia potrafia czlowieka czasem wykonczyc. Mam. Zawsze w każdym roku znajdę sporo pozytywów, negatywami staram się nie żywić. Lata 2015-2017 były u mnie beztroskie. Rok 2025 to chyba najgorszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 30 Napisano 10 godzin temu U mnie tez, bo przylecialem wtedy do Anglii i poznalem pierwszych przyjaciol anglikow. Z jednym sie znamy do tej pory, a drugi byl gejem, i fajne czasy z nim spedzilem. Niezle sie usmialem z niego. A potem polecialem do Polski odwiedzic babcie w 2017, jemu mama zmarla na raka, no i kontakt z nim mi sie troche urwal... A potem co juz kogo poznalem, to nikt nie byl taki fajny jak moj przyjaciel geej. Bylem go odwiedzic pare miesiecy temu, ale juz nie sluchamy razem muzyki u niego na chacie i nie ogladamy filmow... Najfajniejszy gej jakiego kiedykolwiek poznalem. Dziewczyny i kobiety to szczaly ze smiechu z niego, bo byl zabawny. Fajnie bylo miec takiego kolege i chodzic z nim na miasto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fate 1 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Traffic Lights napisał: Mam. Zawsze w każdym roku znajdę sporo pozytywów, negatywami staram się nie żywić. Lata 2015-2017 były u mnie beztroskie. Rok 2025 to chyba najgorszy. Czemu akurat 2025? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 30 Napisano 10 godzin temu (edytowany) U mnie 2024 byl kiepski i 2019-2020 jak wybuchnal covid. to byla jakas masakraaa w Polsce bylem i samotnosc mnie wykanczala psychicznie. na dobra mete przez 5 miesiecy jedyna osoba z jaka rozmawialem w Polsce to babcia zero kolegow i kolezanek ale to byl straszny okres Edytowano 10 godzin temu przez KochamElcie=) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 40 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, KochamElcie=) napisał: U mnie tez, bo przylecialem wtedy do Anglii i poznalem pierwszych przyjaciol anglikow. Z jednym sie znamy do tej pory, a drugi byl gejem, i fajne czasy z nim spedzilem. Niezle sie usmialem z niego. A potem polecialem do Polski odwiedzic babcie w 2017, jemu mama zmarla na raka, no i kontakt z nim mi sie troche urwal... A potem co juz kogo poznalem, to nikt nie byl taki fajny jak moj przyjaciel geej. Bylem go odwiedzic pare miesiecy temu, ale juz nie sluchamy razem muzyki u niego na chacie i nie ogladamy filmow... Najfajniejszy gej jakiego kiedykolwiek poznalem. Dziewczyny i kobiety to szczaly ze smiechu z niego, bo byl zabawny. Fajnie bylo miec takiego kolege i chodzic z nim na miasto. Niestety często bywa tak, ze znajomość już później nie jest taka, jak wcześniej, dlatego wspomnienia są bardzo cenne. Czasem to najcenniejsze, co posiadamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 40 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, Fate napisał: Czemu akurat 2025? Temat rzeka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 40 Napisano 10 godzin temu Zapisałam sobie playlistę jaką dziś przesłucham, to tylko niektóre. Nie będę się bawić w szafę grającą makaroniare więc po prostu wpiszę listę. Hi hi. Sława Przybylska - słodkie fiołki Soul Asylum - Runaway train Sting - Fields of gold Crowded House - don’t dream it over Britney Spears - not a girl, not yet a woman Hoobstank - reason Black - Wonderful life Laura Pausini - Non cè… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 30 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Traffic Lights napisał: Niestety często bywa tak, ze znajomość już później nie jest taka, jak wcześniej, dlatego wspomnienia są bardzo cenne. Czasem to najcenniejsze, co posiadamy. No pamietam, gdzie mieszka, wiec w zeszlym roku do niego pojechalem i mu mowilem co milo wspominam, i jakim zajeebistym gosciem jest, i chyba mu milo bylo, a on do mnie z okna swojego pokoju gadal haha pisal mi, ze przez internet koresponduje z facetami, co sa bokserami XDD No ale tak, niestety. Czasem sie cos zrobi nie tak jak powinno i znajomosc nie do od ratowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 30 Napisano 10 godzin temu Zadnej z tych piosenek nie znam. Ja ostatnio walkuje tylko albo metal rock albo jakies ambienty i relaks Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 40 Napisano 10 godzin temu Pozyskałam coś …. Hihi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 30 Napisano 10 godzin temu Ja sie bardzo ciesze, bo jednym kolega z 2015 byl kumpel James, i zamiescilem kiedys w necie ogloszenie, ze jestem perkusista i szukam zespolu, to on do mnie napisal i sie spotkalismy w jednym klubie i juz na zywo gralismy przed ludzmi, gdy mialem przesluchanie xD A w zeszlym roku zostal ojcem i ze swoja ukochana kupili sobie dom na wlasnosc, a dzisiaj mi wyslal foto, ze buduje w garazu pokoj muzyczny, i juz sciany wstawia do wytlumienia pomieszczenia, ale sie ucieszylem. Wiec jak wroce z Polski to bedziemy grali razem xD. Bo kumpel ma duzo sprzetu muzycznego i fajnie sie z nim gralo. On bardzo lubi sluchac muzyki z lat 50 i 60. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 224 Napisano 10 godzin temu Ty już filipa nie wyzywasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 459 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Ty już filipa nie wyzywasz? Miałam zapytać Filipa czy juz Giny nie wyzywa. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 514 Napisano 10 godzin temu Filip wyjdzie z namiotu i porwie Gine w siną dal ... Ciekawe tylko za co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano 10 godzin temu Na bezrybiu i srynik ryba 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 514 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJaja napisał: Na bezrybiu i srynik ryba Nie obrażaj mi ryb Boni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Nie obrażaj mi ryb Boni Już dawno nie funkcjonuje tu pod tą nazwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beata niedzieciata 6 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Filip wyjdzie z namiotu i porwie Gine w siną dal ... Ciekawe tylko za co Raczej gina przyjdzie do namiotu ogrzać filipka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 514 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, WywaloneJaja napisał: Już dawno nie funkcjonuje tu pod tą nazwa Ok to dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 514 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Beata niedzieciata napisał: Raczej gina przyjdzie do namiotu ogrzać filipka Chciałabyś żeby tak było Krejzi, ale Gina nie jest głupia babeczka tylko młoda laseczka Edytowano 9 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 224 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, Еlciаа napisał: Miałam zapytać Filipa czy juz Giny nie wyzywa. xd Widocznie coś nas ominęło i nie jesteśmy na bieżąco. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano 9 godzin temu Niech wam masuje jajeczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 459 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Chciałabyś żeby tak było Krejzi, ale Gina nie jest głupia babeczka tylko młoda laseczka Z tego co wiem jest tylko rok młodsza od Filipa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1057 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Chciałabyś żeby tak było Krejzi, ale Gina nie jest głupia babeczka tylko młoda laseczka To nie jest Krejzi, tylko Bicu z wielkimi cycami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 40 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: To nie jest Krejzi, tylko Bicu z wielkimi cycami Madziu nie rozśmieszaj mnie… haha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 459 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Widocznie coś nas ominęło i nie jesteśmy na bieżąco. No wlasnie, jeszcze niedawno jechali po sobie jak po szmacie. Może ginie jest smutno, próbowała rwac muna a on koniec końców przylazł do mnie, może teraz poluje na Filipa. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1057 Napisano 9 godzin temu 40 minut temu, Traffic Lights napisał: Jeszcze dziś stanę twarzą w twarz z przeszłością … będzie to podróż tak trudna, jak i piękna - ale co najważniejsze - prawdziwa. Napisana przez samo życie. Przeszłość trzeba zamknąć i żyć tu i teraz, nie oglądając się do tyłu. Nie wiem jak wstanę rano, ale ciężko mi będzie przestawić się z sowy na skowronka. Haha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano 9 godzin temu Zapomnijcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach