Traffic Lights 37 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Odcinam się od barachła… Edytowano 6 godzin temu przez Traffic Lights Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano 6 godzin temu Otóż to. Litość to drogi towar i trzeba zasłużyć. Po 70 może trochę zwolni jak się bd dobrze sprawowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Traffic Lights napisał: Odcinam się od barachła… zwiędła róża Żegnamy uprzejmnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 224 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, Traffic Lights napisał: Zmalowańca zwłaszcza trzeba przytemperować bo coś za bardzo sie poczuwa ostatnio. Daj znać kiedy zaczynacie. Chcę się psychicznie do tego przygotować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 514 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Nigdy nie wyszłam z domu bez śniadania, bo to szkodzi mojej urodzie i mogłabym zjeść auto lub autobus Dobranoc Właśnie dlatego pewnie jesteś za szczupła i masz po 30 stce z wyglądu Nie jedz za dużo w takim razie Dobranoc 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 224 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Traffic Lights napisał: Odcinam się od barachła… No weź zostań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano 6 godzin temu Kulfon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 224 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Właśnie dlatego pewnie jesteś za szczupła i masz po 30 stce z wyglądu Nie jedz za dużo w takim razie Dobranoc Kiedy się pogodziliscie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwek 0 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Właśnie dlatego pewnie jesteś za szczupła i masz po 30 stce z wyglądu Nie jedz za dużo w takim razie Dobranoc Kup se okulary. Łysa wygląda spokojnie na 50+ i ma podwójny podbródek czyli kawał maciory Edytowano 6 godzin temu przez Dziwek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwek 0 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Kiedy się pogodziliscie? Nigdy. Makaron wytrzeźwiał i znowu spermi Edytowano 5 godzin temu przez Dziwek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 37 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: To już jest temperowanie mnie, czy to na razie takie wprowadzenie? Nie podbijaj, bo szans nie masz i nie twój poziom bejb. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 224 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Traffic Lights napisał: Morda w kubeł alkoholiku bez pracy, perspektyw i z komornikiem i długami Mogę ci wskoczyć na barana i podrzucisz mnie na stację? Chcesz być moim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 4 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Czemu jednemu uchodzi a innemu nie i śmichy hihy i się wozi Edytowano 5 godzin temu przez WhySuchSzlora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwek 0 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Spoko. To tylko kobieta A wygląda jak chłop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano 5 godzin temu Nigdy więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 224 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Traffic Lights napisał: To ty zebrałeś o fotkę maila podając swego. Ja pamiętam . Ja nie w ciemię bita. Przecież ty mi 3 maile podałaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 37 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Przecież ty mi 3 maile podałaś 2, a że byłeś tak pijany że nie potrafiłeś ich skopiować to wyskoczyłeś ze swoim … Haa ha niemykrzyk Edytowano 5 godzin temu przez Traffic Lights Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 4 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Teraz jeszcze niech Bicu siknie w gacie samemu płacząc przez jakieś swoje bóle dopy że baby wolo badbojow alkoholików a on incel co mnie też guwno obchodzi a ja swoich prywatnych boli dopy przez impertynencka hipokryzję sikacza sralowanego mieć nie mogę Edytowano 5 godzin temu przez WhySuchSzlora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 224 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Traffic Lights napisał: 2, a że byłeś tak pijany że nie potrafiłeś ich skopiować to wyskoczyłeś ze swoim … Haa ha niemykrzyk A swojeg potrafiłem skopiowac? To kto pierwszy wysłał, więc jak mogłem zebrać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 459 Napisano 5 godzin temu 52 minuty temu, Zero cukru napisał: Popalone styki Jest taki kawalek gdzie w refrenie są popalone styki. ;pp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 224 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, WhySuchSzlora napisał: Teraz jeszcze niech Bicu siknie w gacie samemu płacząc przez jakieś swoje bóle dopy że baby wolo badbojow alkoholików a on incel co mnie też guwno obchodzi a ja swoich prywatnych boli dopy przez impertynencka hipokryzję sikacza sralowanego mieć nie mogę Was się czytać nie da. Wieczny ból dupy i wonty. Tak się właśnie kończy niedopchanie i zastąpienie faceta kotem. Na starość to wam dopiero odwali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 224 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Jest taki kawalek gdzie w refrenie są popalone styki. ;pp Wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 459 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Wiem Ciekawe czy masz na myśli tą samą co ja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 4 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Was się czytać nie da. Wieczny ból dupy i wonty. Tak się właśnie kończy niedopchanie i zastąpienie faceta kotem. Na starość to wam dopiero odwali. W dopie mam problemy innych chuopow i ich szlory które lizom ich jaja ja mam swojego kota i wypjerdalac tak, widmo już zdechł ok bo jeszcze UJ wróci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 37 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Wiem 5 minut temu, Zero cukru napisał: A swojeg potrafiłem skopiowac? To kto pierwszy wysłał, więc jak mogłem zebrać? Jeszcze pisałeś że ładniejsza od Elki hahaha. No raczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 224 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Traffic Lights napisał: Jeszcze pisałeś że ładniejsza od Elki hahaha. No raczej Mówiłem o kobiecie ze zdjęcia, czyli nie o tobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 4 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Traffic Lights napisał: Jeszcze pisałeś że ładniejsza od Elki hahaha. No raczej Młodsza czy coś ale to i tak przymul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 224 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Ciekawe czy masz na myśli tą samą co ja. Kaczor? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 224 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, WhySuchSzlora napisał: W dopie mam problemy innych chuopow i ich szlory które lizom ich jaja ja mam swojego kota i wypjerdalac tak, widmo już zdechł ok bo jeszcze UJ wróci A ja mam w dopie twoje wysrywy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 459 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Kaczor? A widzisz, o nim zapomnialam że tez ma kawalek z tymi słowami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach