Traffic Lights 41 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Romantyk. Edytowano 4 godziny temu przez Traffic Lights Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 6 Napisano 4 godziny temu Pies wojny Srelki kukloid się panoszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 41 Napisano 4 godziny temu Jestem jak DOMESTOS - nie do zatrzymania. Haa ha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 6 Napisano 4 godziny temu Szlora się nawet nie może nacieszyć muzyka bo jakiś nędzny pantofel się przyprdala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 41 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, WhySuchSzlora napisał: Szlora się nawet nie może nacieszyć muzyka bo jakiś nędzny pantofel się przyprdala To jest cuckold hahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 6 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Traffic Lights napisał: To jest cuckold hahahaha I beciak co się słucha społeczeństwa a nie swojego wewnętrznego głosu tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelajn z Łodzi 0 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, WhySuchSzlora napisał: Pies wojny Srelki kukloid się panoszy kto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 6 Napisano 4 godziny temu Żenua z takimi typami myśli że zamoczy u madki jak będzie posłusznym psem wojny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 41 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, WhySuchSzlora napisał: Żenua z takimi typami myśli że zamoczy u madki jak będzie posłusznym psem wojny Przecież to alkoholik bez pracy, z długami, z komornikiem na karku Edytowano 4 godziny temu przez Traffic Lights Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelajn z Łodzi 0 Napisano 4 godziny temu 26 lip 2020 wtedy już AI prosperowało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 6 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Traffic Lights napisał: Przecież to alkoholik bez pracy, z długami, z kmonrkmiem na karku Dobra w dopie z nim ale nie wiem czemu się przyprdalaja do ludzi którzy nikogo nie zaczepiają i udają lepszych od innych alkusow trochę wyczucia by się przydało tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 6 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Te Puchacze i Keksy też słuchają jakiejś oblej piczy walącej tuńczykiem z otworu a do ludzi się prujom Edytowano 4 godziny temu przez WhySuchSzlora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 41 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, WhySuchSzlora napisał: Te Puchacze i Keksy też słuchają jakiejś oblej piczy waląca tuńczykiem z otworu a do ludzi się prujom Fu nie mów mi nic o niej bo mnie wzdryga. Ile masz lat ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 6 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Traffic Lights napisał: Fu nie mów mi nic o niej bo mnie wzdryga. Ile masz lat ? Puchacz to typ kolejny pantofel kukloid, same takie tu siedzom bleee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 226 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Traffic Lights napisał: Fu nie mów mi nic o niej bo mnie wzdryga. Ile masz lat ? Widzę gang się powiększa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 6 Napisano 3 godziny temu Puchacz to nie sliwka to największy kombinator tutaj myśli że jest sprytny Śliwka jest upierdliwa ale się nie podszywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 33 Napisano 3 godziny temu a ja dostalem opieerdol, ze moich gaci nie ma, i czy nie wyrzucam brudnych majtek do smieci, FAK musze isc niedlugo na miasto po paste do zebow, a potem na plywalnie i musze do namiotu dzisiaj wrocic juz xd szkoda, ze nie ma slonca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1057 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, KochamElcie=) napisał: a ja dostalem opieerdol, ze moich gaci nie ma, i czy nie wyrzucam brudnych majtek do smieci, FAK musze isc niedlugo na miasto po paste do zebow, a potem na plywalnie i musze do namiotu dzisiaj wrocic juz xd szkoda, ze nie ma slonca U mnie też nie ma słońca i ratuje się gorącą herbatą i świeczkami zapachowymi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 33 Napisano 3 godziny temu ja zaraz dwie mocne kawki espresso sobie zapodam, a potem trzeba sie zbierac. ale w saunie sobie poleze i sie zrelaksuje. potem potrenuje nogi w basenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach